Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar benide aranıza alın. Eşimin sperm sayısı 2000 du varikosel ameliyatı oldu 4000 çıktı ama çok az doktor tüp bebek önerdi. Hayırlısıyla biraz para toplayıp tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
Slm kızlar benide aranıza alın. Eşimin sperm sayısı 2000 du varikosel ameliyatı oldu 4000 çıktı ama çok az doktor tüp bebek önerdi. Hayırlısıyla biraz para toplayıp tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
merhaba kıslar..bugun cok umutluyum..LALE3434 arkadasımıınızın hamıle oldugunu ogrenmek benı cok umutlandırdı..cok sevındım..darısı bıze ınsallah.ınsallah bızlerde dogal yoldan hamıle kalırız..:dance::dance:
merhaba kıslar..bugun cok umutluyum..LALE3434 arkadasımıınızın hamıle oldugunu ogrenmek benı cok umutlandırdı..cok sevındım..darısı bıze ınsallah.ınsallah bızlerde dogal yoldan hamıle kalırız..:dance::dance:
lalecım baslıgımıza geldıgın ıcın cok tesekkur ederız..a.s.kızlar geldim hep bu sayfayı okudum ama cevap yazmamıştım bugüne kısmetmiş o bunalımlı dönemi bilirsiniz işte .ama şu an hakikaten mucizeyi yaşıyorum darısı bu başlıktaki tüm arkadaşlarıma ümidinizi kaybetmeyin inanınki olmasa bizimki olmazdı morfoloji%1 iken keçiboynuzu kürü ile ancak %2 olmuştu dr ameliyat önerdi denedik ama hiç umudumuz yoktu dr un bile düzelmeyebilirde demişti o yüzden tüp bebek düşünüyorduk ama mucize geldi
kızlar geldim hep bu sayfayı okudum ama cevap yazmamıştım bugüne kısmetmiş o bunalımlı dönemi bilirsiniz işte .ama şu an hakikaten mucizeyi yaşıyorum darısı bu başlıktaki tüm arkadaşlarıma ümidinizi kaybetmeyin inanınki olmasa bizimki olmazdı morfoloji%1 iken keçiboynuzu kürü ile ancak %2 olmuştu dr ameliyat önerdi denedik ama hiç umudumuz yoktu dr un bile düzelmeyebilirde demişti o yüzden tüp bebek düşünüyorduk ama mucize geldi
ve bu ay spermiyogram ve rahim filmi olacaktı artık pes dedim ikiside kalsın ağustosta tüp bebek olurken nasıl olsa yapılacak bunlar dedim ve yaptırmadık herşeyde bir hayır vardır ya .sabırla bekleyip dua ettim arkadaşlarım bu ilaçtanda tedavidende daha önemli bana göre çünkü verecek olan rabbim doğal yoldanda verirr tüp bebektende vermeyecekse zaten herşey yalan o yüzden size tavsiyem çünkü 2007 temmuzdan beri bu karışıklığın içindeyim kafanızı dua ile ve başka işlerle meşgul edin özellikle çalışma yapacağınız günlerde hareket yavaş sayıda az olunca yinede klasik yöntem bel altına yastıkta koymuştum bir umut diye sadece onu yaptım ne kür ne ilaç nede başka şey kullanmadık
kızlar geldim hep bu sayfayı okudum ama cevap yazmamıştım bugüne kısmetmiş o bunalımlı dönemi bilirsiniz işte .ama şu an hakikaten mucizeyi yaşıyorum darısı bu başlıktaki tüm arkadaşlarıma ümidinizi kaybetmeyin inanınki olmasa bizimki olmazdı morfoloji%1 iken keçiboynuzu kürü ile ancak %2 olmuştu dr ameliyat önerdi denedik ama hiç umudumuz yoktu dr un bile düzelmeyebilirde demişti o yüzden tüp bebek düşünüyorduk ama mucize geldi
bu başlıktaki arkadaşlarımın hepsinin tek tek yazılarını okudum baştan beri ve şu an neler hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorumki bazı insanlar isteklerine kolay ulaşır bazılarıda bizim gibi rabbim tarafından sınavlara tabi olur ama o sınavı sabırla ve duayla en güzel şekilde geçiceğimize eminim kardeşlerim (öyle diyorum çünkü kardeşlerimden önce siz duydunuz )pes etmek yok sabır sabır ve hiç ummadığınız anda mucize karnınızda canlarım