Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smhsmh canim cok uzun yaaaaaa ama buna benzer izlemistim gercektende mucize
Evet canim ben iyi geldigini okumustum. O yuzden esim almisti hemde bizimkinin icinde antioksidanda vardi.Ya arkadaşlar bişi sorucam. Eşiniz yeşil çay içiyor mu? İyi gelir mi spermlere sizce. Ben eşime içiricem de. Ne dersiniz:çok üzgünüm:?
kızlar işyerindeyim fazla yazamıyorum.hepinizden allah razı olsun.benim hikayemi okursanız ben bu ay son şansımdı.allahım çok büyük .mübarek ayda o kadar çok dua ettimki dualarımı kabul etti.hepiniz için çok dua ediyordum etmeyede devam edceğim.akşam ayrıntılı yazarım.öpüyorum hepinizi...allaha dua edin sürekli.illaki duyuyor dualarımızı.uygun zamanı bekliyor sadece....
derendeniz canım tebrik ederim çoook sevindim süper yaaa peş peşe geliyor haberler:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
benim dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım adet belirtilerim var belim kasıklarım ağrıyor ,yarın kesin adet olurum ama yine de test aldım bu gün.ama henüz yapmadım adet olmazsam sabah yapıcam ama eminim yoktur eğer varsa da akşama haber veririm inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bayram bitti herkes birbirine kavuştu , ne güzel.
Yine kaynatmaya başladık , çok şükür.
İnşallah hepimiz tez zamanda hamişlerin arasına katılacağız.
Ve çılgınlar gibi kutlayacağız.
Olymposss canim hakkinda hayirlisi olsun. Insallah 16. hamisimiz hayirlisi ile sen olursun. Iyice cosariz burdahihoyyytderendeniz canım tebrik ederim çoook sevindim süper yaaa peş peşe geliyor haberler:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
benim dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım adet belirtilerim var belim kasıklarım ağrıyor ,yarın kesin adet olurum ama yine de test aldım bu gün.ama henüz yapmadım adet olmazsam sabah yapıcam ama eminim yoktur eğer varsa da akşama haber veririm inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canim benim dediklerini bu ay haric her ay yaptim ben. Bu ay yapmamamin nedeni ise hic umidim yoktu bu ay hic ihtimal vermedim ve o yuzdende kendimi kandirmak eveslendirmek istemedim. Ama Rabbime sonsuz sukurler olsun bu ay guldurdu yuzumuzu. Bak goreceksin zamani gelince senin ve esininde yuzunu guldurecek. Hakkinda hayirlisi olsun canim...vallah bende 15 aydır her belirtiyi hamilelik belirtisi zannettim.her defasında kendime bebeğime alacağım kıyafetleri planladım.her defasında tahmini doğum haftasına baktım.ilk kimleri arayacağımı planladım.ama bu ay kandırmayacağım kendimi yine üzeleceğim biliyorum ama yinede kendimi hazırlamadım bu defa.
canım arkadaşlarım inanın ellerim titriyor ve ağlıyorum çünkü sizlerin mesajları o kadar güzel ve duygu yüklü ki..hiçbirinizi görmedim konuşmadım ama nasıl oluyor bilmiyorum hepinizi çook seviyorum.hepiniz çok iyi meleklersiniz. hiç tanımadığı bir başka insanın hamileliğine bu kadar sevinebilen yeryüzünde bence birtek sizler varsınız.neyse gelelim hikayeme.geçmiş mesajlarımı okursanız ben eylül ayında tüp bebek merkezine gitmiş ama ağlayarak geri dönmüştüm.neyse eşime dedimki bu ay son şansım olsun.internette l-karnitin diye bir ilaç var sermler için çok iyiymiş.gel ondan sadece 1 kutu alalım onu bir kullan.eşim mızmızlandı.ooo dünyanın hapını içtim bal çörekotu keçiboynuzu suları aklınıza ne gelirse.ama olmuyor dedi.selenyum çinko Q 10 neler neler.zorla ikna ettim.kendim gidip eczacıya sipariş verdim.tanımış bir vitamin markasının L-carnitini.fiyatını merak edenler olur 52 gibiydi yanılmıyorsam .neyse eşim onu günde 1 tane kullandı ve 1 hafta öncede bitirdi.ve sonuçta hamileyim .kızlar sonra akşam eşim inanmadı .yabancı yayınları açıp okuduk .meğer bilim adamları carnitinin spermler üzerindeki etkisisni görünce resmen dehşete düşmüşler.çünkü hiç bir ilaç spermler için bu kadar etkili olmamış.carnitin sperm sayısı az bile olsa spermin enerjisini acayip artırıyor ve yumurtayı döllemesini sağlıyor.bence bizlerin sorunu spermlerin sayıca az ve enerjilerininde oldukça düşük olması.yani evet sperm var ama hiçbirisi yumurtaya ulaşamadan yollarda ölüp ya da hareketsiz kalıp duruyor .şimdi herkese söylüyorum lütfen imkanınız varsa gidip l-carnitin alın ve eşlerinize içirin .bu size sadece bir öneri.ukalalık yapmak istemem asla.birde bu ay ilk kez 12 14 16 18 .günlerde ve sabah erken saatlerde ilişkiye girdik.pek yatmadım.yastık koydum yattım ama 20 dk filan okadar.işte şimdilik bu kadar .soracaklarınız olursa sorabilirsiniz.biraz işim var.akşama gelirim.darısı isteyen herkese inşallah..AMİN