Btrklc nasilsin canim...
Senin aşilamada kaç yumurtan oluşmuştu ttatlim.
Nasilsin ağrin falan varmi...
Ben çok heycanliyim
meleğim varmı belirtin filan canım nasılsın test nezaman:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Btrklc nasilsin canim...
Ben çok heycanliyim
balım Allah kabul etsin oo ne güzel yaa keşke bende başlasam
gribim bi taraftan
evde soğuk Ankara soğuk anacımmm
şimdi kızlar ben birazdan kuaföre gideceğim saçlarımı kestirmeye nasıl yaptırıyım acaba saçlarım uzun ve katlı
Btrklc nasilsin canim...
Ben çok heycanliyim
smhsmh merhaba canım,
eşlerimiz aynı zamanda oldu ameliyatlarını burdan takip ettiğim kadarıyla ve eşinde mi antibiyotik kullanıyor?onda da benim eşimde olduğu gibi iltihap mı var,yarın kontrole gidecek inşallah bitmiştirde artık başlarız vitaminlere bizde.
hem kzım senin spürgen yokmu teeeee oraya istiyosun benden delüüüüüüüüüü seninkini kullanırız olmamı
:roflol::roflol::roflol:süpürgene ufak bir tamir yapıcaktım.Sonra evine gidip süpürgeni çalıştırdığında benım evın tozları BOoooM diye senın eve hurra yayılacak hahaha :roflol::roflol:demek işlerin bitmiş sana cezakaydirigubbakcemile3
kizlar bu adetimden sonra 3.gun kan vercem sonraki adetimi ilk defa 4 gozle bekliycem cunku tedaviye basliyorum cok mutluyum:dance:
benim aşılam da olgunlaşan 3 yumurtam olduğunu söyledi.benim göğüslerim çok ağrıyor ve çok hassas özellikle uçları kasıklarımda özellikle ilişki anında ağrı var.dün çok kötü oldum.belimde dün çok ağrıdı adet görcekmiş gibi .aşılamanın olduğu ilk günler daha çoktu kasıklarımda ki ağrı şimdi biraz hafifledi.:uhm:.ben de canım çokk heyecanlyıım.sen testi ne zaman yapcam.ben de seni tanımıyorum ama rüyamda test yapmışsın.değerlrin yüksek ve ikimiz diye burda yazışmıştıkkaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı canım benim rabbim utandırmasın bebiş gelsin bir an evvel :CüvCüv:
meleğim varmı belirtin filan canım nasılsın test nezaman:1hug:
kızlar şimdilik hoşçakalın.arkadaş kahveye çağırdı..ben yok kimse hamile kalmasın.:mymeka:.çünküm sırada benle beyazmelek var.sıramı kaptırmam.sengözlerimebaksanab
hain domdom ben sana yardıma geleyim sen bana operasyon düzenle delüüüüüüüüü :tomato: