Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuşummmmmmmmmmm nevrommmmmmmmm bizde seni çok sefiyosssssss forum gülüa.s.a.s.:asigim:
kızlar hepinize mutlu bayramlarrrrrrrrrrrrr sevdiklerimizle beraber nice bayramlar yaşarız inşallllaaahhhhhhhhh
Herkesin ramazan bayrami mubarek olsun.
herkese iyi bayramlar allah gelecek bayramlarda hepimizin bebişleri olsun...
Selam kıslar ben tatildeyim şuan bi pc buldum burda hemen bi bayramınızı kutlamak istedim.
Hepinizin bayramı mübarek olsun Allah nice bayramlar nasip etsin inşallah cümlemize
Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek ramazan bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.....herkese ıyı bayramlar
gelecek bayramlarımızda bebıslerımızın olması dılegıyle....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
herkesin bayramı mübarek olsun.insallah bu bayram hayırlara vesile olur ve bir sonraki ramazan bayramına kucaklarımız dolu gireriz.sevgiler....
sizinde kutlu olsun kizlar sevdiklerinizin kiymetini bilin kusseniz barisin yalnizlik cok zor burda kimsem yok benim bu nasil bayram yaaaaaaaaaaaaaaaaaa SIKILDIIIIMMMMMMMM uffffffffffffffffffffff ailemi ozledim ben ama cok uzaktalar nerde o cocuklugumuzun bayramlari gercektende hayat cok degistiiiiii
ufff ya hayatimin en kotu bayrami bu cok yalnizim esimde calisiyor bebegimde yok midem bulaniyooooo usuyommmmmm kk da girmedigim delik kalmadi sabahtan beri milletin evini seyrettim gidemiyosamda resimlerine baktim delirdimmi neeeeeeee. esimde dalga geciyor alisverise git para harca gecer diyooo cok seviyom alisverisi ama canim onuda istemiyorkafamçokkarıştı
iyki burasi var yoksa iyce cildiridim. keske bana bir is verseydinizde ben yapsaydim bugun site ile ilgili bekledim burayi baksana ya -tatlicadiarzu-:enbuyukkk:
kizlar cabuk gelin ozledim sizi yafu artik bu son msjim yoksa atacaklar siteden cikiyim bari ben iyi aksamlar tekrar bayraminiz mubarek olsun
10 kere kutladim bugun
kızlar hepinize merhaba. veee mutlu bayramlar! kızlar bebişimin ilk bayramı bu teyzeleri:) Allah'ım inşallah size de nasip eder! benim dayım da 17 yıllık evli. onunda çocuğu yok malesef. ikisinde de varmış problem. 1 aşılama,2 tüp bebek başarısız şimdi 3.yü deniyorlar. Allah onlarında yardımcısı olsun inşallah!:CüvCüv::CüvCüv:
merhaba kızlar öncelikle bayramınızını kutlar sevdiklerinizle daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle......
bayram gelmiş neyime daha yeni geldim işten şu saate kadar çalıştım ana yok baba yok(çok şükür hayattalar) yanımda yetim gibi geçiriyorum bayramı neyse sağlık olsun ne yapalım senağlama
ayrıca nevrocum hastalandım zaten doğum kontrol hapı kullanıyodum nasıl bi istektirki yinede belki dedim ama hastalandım yeni tarih 27 ekim tatlım yazarsın artık
ayrıca dr bayram iznine çıkmış :mymeka:gidemedim kistim geçmişmi diye gidecektim ama gidemedim gitmicemde kistle hamile kalanlar var hem bebek isteyip hem doğum kontrol hapı kullanmak o kadar iğrenç ki o yüzden bıraktım neyse sadece canım çok sıkılıyodu yazmak istedim sizi öpüyorum hepinize iyi bayramlar Şeniz