- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlar dua edinde hasta olmayayım hala tık yok büyüyk allah ım yüzümü güldürse bu ay
insallah canım rabbim dualarını kabul etsin.
Umarım hastalanmazsın da burda üzel bir hamiş patisi yaparız :sm_cool: :hooray: [/QUOT
nadir böyle gecikmeler oluyo daha öncede olmuştu o yüzden umutlanmakta istemiyorum sonra çok üzülüyorum senağlama
merhaba kızlar nasılsınız?dün bir talihsizlik oldu banlandım boşu boşuna.:sm_confused: şimdi geldim.
nasıl gidiyor bakalım:1hug:
hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?nasıl gitsin adet olmayı aslında olmamayı bekliyorum :sm_cool:
canım dün adetin 5.günüydü gonaphane başladım.günde 1 kez kullanıyorum sadece.bu gün 2.gün.
herkes ağrı yaptığından bahsetmiş ama bende henüz ağrı namına birşey yok:sm_confused:
ancak busabah kendimi zor attım banyoya..söylemesi ayıp kustum:bbo:
sabahtan beri de birşey yiyemedim hala:1no2:
acaba yan etkisi miCADIARZU[/QUOT
ilacın yan etkilerini yaşıyo olabilirsin sitede ver gonaphane hakkında yazılar oku istersen
canım evet bir süre daha yokum annemlerde kız kardeşimle beraber kalıcaz bana temelli kavuşmanız bir ayı bulucak ama tabi ben dayanamam annemlerde kardeşimin pc sinden bazen yazarım size yani gelip giden misafirlerden fırsat olursa bu gün bütün gün evdeyim akşamda görüşürüz öptüm canım Şeniz
kıslar merhaba bugun baslıga pek ugrayamadım..mısafırım vardı henuz gıttı..
kıslar ya nedır bu kocıslerden cektıgımız..bende tam benım kocısten yakınacaktım kı vavelyanın yazdıkları ustune tuz bıber oldu..
ben bu ayda ılacı kullanayım artık obur aya ılac felan ıcmıcem...kocıs arastırsın azıcıkta sankı bırtek benım sorunum mu?klava:
artık pes edıyorum kıslar hevesım kalmadı hıc bırseydesenağlama
dunden berı esım hastanenın spermıogramı nereye gonderdıgını arastırıyor..sonuda sabah ogrendık kı hastane yanlıslıkla sonucu ev telıne fakslamıs..klava:
ıslerıne gelınce kendı sonuclarını herkesten saklıyorlar..dunden berı nasıl arastırdı bır gorsenız..klava:
ama bır kerecık olsun bebek konusunda da arastırma yaptıgını gormedım..senağlamasenağlama
Pes etmek yok Rosemcim.Kızacaz bağıracaz klava: ama vaz gecmiyeceğiz.Onların bizim kadar hassas olmasıı beklemek zaten hata olur.Sen sıkma canını onlar ne kadar istemese de biz burda dertleşmye devam edicez. a.s.
arkadaşlar sabah karnım ağrıdı elimde su torbası dolaştım durudum millet bebk kucaklar ben su torbası her ay dedimmmm sırnaşık şey
[/Bakın kızlar ben bunaldıkça tesbih çekiyorum ve bana cok iyi geliyor.Sizlere de tavsiye ederim.
Bu ay özellikle hayy ve kayyum olan Allahım rahmetinle yardımını diliyoruz diye çekiyorum.
Verecek olan Rabbim.Umarım bizlerde dualarını kabul ettiği kullardan oluruz. I]
inşallah namaz kılıp dua etmekde çok rahatlatıyorrr
evet bende namaz kılıp tesbih çekince rahatlıyorum bide kenz-ül arş duasını okuyorum sizede tavsiye ederim
yaa kızlar dua edinde hasta olmayayım hala tık yok büyüyk allah ım yüzümü güldürse bu ay
nadir böyle gecikmeler oluyo daha öncede olmuştu o yüzden umutlanmakta istemiyorum sonra çok üzülüyorum senağlama
Dualarımız seninle canım. Valla gelmese de hamiş olsan ne güzel olur. Yani nadir de oluyorken , bu gerçekten hayırlı bir gelmeme olsa keşke. Allah gönlümüze göre verir inşallah. Vermezse de bir bildiği vardır. Üzülmeyeceğiz , kendimizi harab etmeyeceğiz , hayırlısı diyeceğiz.. Söz mü?? :1hug:
merhaba kızlar nasılsınız?dün bir talihsizlik oldu banlandım boşu boşuna şimdi geldim.
nasıl gidiyor bakalım
canım dün adetin 5.günüydü gonaphane başladım.günde 1 kez kullanıyorum sadece.bu gün 2.gün.
herkes ağrı yaptığından bahsetmiş ama bende henüz ağrı namına birşey yok
ancak busabah kendimi zor attım banyoya..söylemesi ayıp kustum
sabahtan beri de birşey yiyemedim hala:1no2:
acaba yan etkisi mi
kızlar eşim bana oyuncak bebek getirmişlaelaelaelaelae
mimik yapan ,emme refleksi olan et bebeklerden