D
dersim_78
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar kimse yok mu ben bugün hasta oldum zaten biliyodum olcağmı neyse bakalım alıştık
gülsucum canını sıkma zamanı gelmemiş demekki allahım hayırlı sağlıklı evlatnasip etsin....çalışmaya devam:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar kimse yok mu ben bugün hasta oldum zaten biliyodum olcağmı neyse bakalım alıştık
walla nevrosky sen bana ii örnek oldun ben de gidiyorum spora görüşürüz öpüyorum herkesi
:1rolleyes:kızlar selam haftasonu şehir dışındayık,giremedim..akşamları da spora gittiğim için giremiyom hepinizi özledim süngercim teşekkür ederim hoşgeldin demişsin....çok kilo aldım kızlar doktor fena kızdı zayıflamam lazım ...kan yağlarım hep yüksek çıktı acil rejım dedi:çok üzgünüm:hepinizi çok çok öpüyom...canlarım benim allaha emanet olun:smiley-cool:
günaydın kızlar nasılsınız?gülsu hayırlısı inşallah bu ay mutlu haberi verrsin bizlere
bende çok iyiyim canım:1hug: hasta olmayı bekliyom ama tık yok hamile oldugumu sanmıyorum ama niye gecikti o beni sıkıyo
arkadaşlar sonucum negatif cıktı. Moralim cok bozuk ikinci aşılamada sonuç vermedi((((((((
slm kızlar size belki umut olur diye yazıyıorum. benim eşimde de sorun vardı sayı ve hareket çok kötüydü. direk tüp bebek dediler aşılama bile olmaz dediler. neyse biz iyi bir dr. bulduk ve eşim varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan 6 ay sonra düzelmeye başladı ve şuan tam bir yıl oldu değerler çok iyi maşallah. ama bende de sorun olduğundan henüz gebelik gerçekleşmedi. bence erkekte sorun olduğunda aşılamada olmazsa bile tüp bebekte çok şansınız var. hiç üzülmeyin. bayanda problem olduğunda çok daha zor tutması.
arkadaşlar sonucum negatif cıktı. Moralim cok bozuk ikinci aşılamada sonuç vermedi((((((((
Sevindim canım ilham olmama. Ne yapalım , dur demezsek sonumuz iyi olmayacak.. yerimseniben Ne güzel sen de spor yapıyorsun. a.s.
ne yalan söyleyeyim canım dün hiç spor falan yapasım yoktu yazın çok zor oluyo ama senin yazıyı görünce dayanamadım kalktım 1saat yürüdüm iii de oldu sen hep yaz böyle bundan sonra ama sende uyuma spor yap lülülülülülü