O
OcerenO
Ziyaretçi
canım ben hem kısa hem uzun protokolü yaşadım ilkinde kısa protokolde adetin 3. günü iğnelere başlandı puregon monegon kullandım kalçadan yaptırdım 13 günde yumurtalarım gelişti sonra pregnly çatlatma iğnesi oldum yumurtalar toplandı 3. gün tarnsfer yapıldı
2. deneme uzun protokoldü adetin 21. günü lucrıne başladım 10 gün sonra adet görüyosun sonra adetin 3. günü gonal-f başladım bunları göbekten kendim yaptım sonra yumurtalar yine 13 gün gelişti ve çatlatma iğnemi oldum toplama ve 3. gün transfer
fikrimi sorarsan ben uzun protokolde çok rahat ettim iğneleri kendim yaptım onun rahatlıgı vardı bide daha az yıprandım çünkü iğneler daha az canımı yaktı ama kısa ya da uzun dr karar veriyor 3. yaparsam yine uzun protokol uygulamasını isticem çünkü embryolarımın kalitesinde 2 tedavi arasında fark olmamış
canım inşallah rahat bir tedavi geçirisin ve sonucunda meleğine kavuşursun :1hug:
canım sağol ama bu puregon monegon iğneleri yumurtayı geliştirmek için mi yapılıyo?şimdi ben her ay düzenli adet gördüğüme göre mutlaka yumurtamda oluyo bu sayısını arttırmak için mi yapılıyo?ya bide iğneyi nası vurdun karnından?yapabilirmiyim bilmiyorum