canım ben de öyle olmasını çok istiyorum ama dediğim gibi hiç bir belirti yok. dedim ya duygusallık birde yanaklarım yanıyor ateşim var gibi. bunlar da belirti değil zaten. ama biliyor musun bu bekleyiş bile çok güzelmiş. bir de gerçek olduğunu düşünsene kim bilir ne kadar keyiflidir. pek de umutlanmak istemiyorum işte...:Saruboceq:
kızlaaarrr! Allah'ıma binlerce şükürler olsun, gerçekten hamileymişim:sm_cool: inanamıyorum hala yaaa!! değerim 703 çıktı. iyi dedi doktor. perşembe de diğer gebelik testlerimi istedi. Allah'ım bu nasıl bir mutluluk böyle! Hepiniz yaşarsınız inşallah bu duyguyu canlarım:CüvCüv:sırnaşık şey kocamda canım benim o kadar mutluki, işi abarttı, evlendiğimiz gün bile bu kadar mutlu olmadığını söyledilülülülülülü
kızlaaarrr! Allah'ıma binlerce şükürler olsun, gerçekten hamileymişim:sm_cool: inanamıyorum hala yaaa!! değerim 703 çıktı. iyi dedi doktor. perşembe de diğer gebelik testlerimi istedi. Allah'ım bu nasıl bir mutluluk böyle! Hepiniz yaşarsınız inşallah bu duyguyu canlarım:CüvCüv:sırnaşık şey kocamda canım benim o kadar mutluki, işi abarttı, evlendiğimiz gün bile bu kadar mutlu olmadığını söyledilülülülülülü
Arkadaşlar ben geldimmmmmmmm. Bütün gün hem işlerim yoğundu , hem de internet ve Kadınlar Kulubü sorun çıkarıyordu giremedim doğru düzgün. Dönemediğim arkadaşlardan özür dilerim. Şİmdi geriye gidip tek tek okuyacak , sırayla cevap vereceğim. Şeniz
Bu arada ben hastalanıyorum. Erken oldu 2 gün. En erken Perşembe bekliyordum. Aslında tam gelmedi de nokta nokta geliyor. Peçeteye silince de belli oluyor pembe pembe. Şimdi bu durumda bugn yapacağım 3. tur duasını yapamam değil mi? Salat-ı Tefriciye de ertelendi o zaman.
Benim hastalığım bitince 3. tur , 4. tur , olursa 5. tur , Salat-ı Tefriciye hepsini arka arkaya yaparım artık. :Saruboceq:
Bu sebeple arkadaşlar bugün yarın bitirirmisiniz ricasını unutun. kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar biz de yarın kocaeli tıpa raporu almaya gidiyoruz.ilaçları şimdiden yazdırıcaz:)
Canım benim yaa şimdi baktımm nevrommmyaa inşallah kırmızılığın devamı gelmezz..Neden bu kadar erken geldikii..bugun kaçıncı günündü :1shok:
mrb kizlar yine giremiyorum yafu sinir oldum msjlari okuyum dedim sabahki onuda yapamadim inat ettim resmen kac saattir okumaya calisiyorum yarim yamalak okudum aklim onlarda kaldi valla
nbr nasilsiniz dunden beri ben aksamlari giremiyorum ozluyom valla
Yok bitanem gelir artık. Hissediyorum zaten. Gelsin be gülüm. Sorun değil. Baktık bu ay olmadı hoooooooop öbür aya. kaydirigubbakcemile3 Aylar çuvala girmedi ya. Bu ay olmazsa öbür aya niyet ederiz. Yeterki ümidimizi kaybetmeyelim. :lepi: Allahıma şükürler olsun. :Saruboceq: Bayrak sende Balımmmm , sen finish'i geç olur mu? :içelim: kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?