- 23 Mayıs 2008
- 7.266
- 5
- 42
merhaba aymescim.benim sadece ymurtlama günleriyle ilgili biraz bilgim var.kastettiğin bilgi bununla ilgili mi
evet canım tam anlamıyla o yumurtlama günümü nasıl bilicem onu öğrenmek istiyorum:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba aymescim.benim sadece ymurtlama günleriyle ilgili biraz bilgim var.kastettiğin bilgi bununla ilgili mi
ay son kez deniycem yine olmıcak biliom http://www.google.com/gadgets/directory?synd=toolbar&frontpage=1&sourceid=navclient&hl=en
nasılsınız bakalım
unuttunuz beni kızlar
canım 500 salavat okudum
Canım biz iyiyiz sen nasılsın eşin nasıl oldu ağrıları azalmıştır inşallah.:Saruboceq:
nevrosky balsurat inşallah ikinizde hamişsinizdir
nevroky manilerin süperrrrrrrrrrrrrrrr sende ölee kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:
nasılsınız bakalım
unuttunuz beni kızlar
canım 500 salavat okudum
nevrocum sen nerelisin nerede oturuyosun
ne işle meşgulsün
süpersin yaaa
kız hamiş olupta bırakma bizi sakın Şeniz
Kızlar ben çıkıyorum evde işlerim varr ütü,çamaşır hiçte halim yok nasıl yapıcam bilmiyom .Bugün giremiycem daha akşama iftara davetliyim.11:00 den sonra görüşürüzzŞeniz
Tamam canım. Kendine iyi bak. Kolay gelsin sana. Ben de yaklaşık o saatlere kadar olmayabilirim. İftardan sonra duamızı yapacağım çünkü. Benim de gece pilim bitmezse görüşürüz. İşlerim çok yoğun bu ara. Nazar değdi. -tatlicadiarzu-
smhsmh aha yakaladım seni demek buraya takılcan heee hıımmmmm nevroskycimin topiğine gelmiş baksen
smhsmhcim ben söyliyeyim nerede oturduğunu izmirdeeeeee he he he benim memleketlim
nevrosky kız hamişsinde benim haberimmi yok öyle bir hava esiyor bu topikte he söyle bakim
Canım gece yaptığınız bütün yazışmaları okudum. Sen haklısın. Ve düşündüklerin kötü şeyler değil. Vicdansızlık değil. Ailelerinize söylememişsiniz. Bence söyleyin. Onlar üzülecek diye gizlemenin manası yok. Siz daha çok üzülüyorsunuz. En azından bunun yükü üzerinizden kalkar. Ve eşinin ailesine de dersiniz ; bizim para biriktirmeye ihtiyacımız var. Türkiye'de tedavi göreceğiz dersiniz. Anlamak zorundalar. Senin günahın ne? Hem çocuğun olmadığına üzülüyorsun. Hem duymasınlar üzülürler diyorsun. Hem de elindeki avcundaki , bütün ay kendini harap ederek çalıştığın parayı da eşinin ailesine gönderiyorsun. Ve tutunacak bir dalın yok diye düşünüyorsun. Hiç canını sıkma sen. EŞine söyle ; ben bu yükü taşıyamıyorum de. Ailelerimizin de bilmesi lazım de. En azından ona göre muamele görürüz ve üstüme gelinmez de. Bence hiç de ayıp değil. Eşin ailesine düşkün olabilir ama senin de böyle üzülmene ve yıpranmana izin vermemeli. Bebeğinin olmayacağı diye birşey söz konusu değil. Allahın izniyle olacak. Ümitsizliğe kapıldığın an bil ki ondan daha çok uzaklaşıyorsun. Şeniz
arkadaslar inanin su an cok kotuyum. Ne olur biriniz cevap yazin. Az once agladim ve esime belli etmeyi istemiyorum, onu uzmeyi hic istemiyorum.
aksamki yazilanlari okudumda fatosa uzuldum gercekten
ama fatoscum unutmaki deneme hayatindayiz belki bundada vardir senin icin bir hayir gercekten muhtac durumdalarsa gonderedebilirsin bunun karsiligini biryerlerde muhakkak alirsin bence
Cok tesekkur ederim nevrosky.. Insallah onumuzdeki ay ikinci bir sperm test daha yaptircaz. Bu ilki, cok gucsuz zamaninda aldigi menidendi, birazda oyuzden bu kadar kotu cikti herhalde ama artik yedirip icircem esimi, keciboynuzu kuru filan. Allah buyuk...Canım bütün değerler düşük. Biraz hareket iyi. Bu değerlerle aşılama yapılmaz ama tüp bebek olur. Bir üroloğa gidip göünsün dediğin gibi. Ona göre ameliyat veya ilaç tedavisi olabilir. İnşallah değerleriniz yükselir ve hamile kalırsınız. a.s.