Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen regli mi oluyorsun inan bu ay senden nedense çok umutluydum. benim pek umudum yok nedeni ise eşimin değerleri. bu değerlerle aşılamada bile şansı yok kı. doğal yoldan olursa tam anlamıyla mucize olur zaten. hareket 0 morfolojı 1 şakkıdıCADIARZU
nedense çok can sıkıntısı var bende bi kaç gündür. belki regli olamamış olmamdandır. olmayınca sıkıntı yapar derler ya.menepozda kı kadınlar gibi. ayyyyyyyy yoksa menepoza mı girdimmmmmmm:uhm:-tatlicadiarzu-
uf ya eskisi gibi konusamiyoruzmu ne bu hafta hep sorun oldu yada bende var bir sorun
kizlarrr esim dun dondurma almis gelmis bi baktik icinde(bakiyoruz cunku domuz varmiki diye)
keciboynuzu var sasirdik bugun ayni dondurmaya hucummm dolapta yer kalmadi keciboynuzu gordugumuz herseyi yiycez nerdeyse ama kendisi satilmiyor
herseyden bi umut bekliyoruz iste dnemekte fayda var
kızlaaarrr! Allah'ıma binlerce şükürler olsun, gerçekten hamileymişim:sm_cool: inanamıyorum hala yaaa!! değerim 703 çıktı. iyi dedi doktor. perşembe de diğer gebelik testlerimi istedi. Allah'ım bu nasıl bir mutluluk böyle! Hepiniz yaşarsınız inşallah bu duyguyu canlarım:CüvCüv:sırnaşık şey kocamda canım benim o kadar mutluki, işi abarttı, evlendiğimiz gün bile bu kadar mutlu olmadığını söyledilülülülülülü
nevrosky benim yeni tarihim 15 ekim. Yani 1 gün gecik de biraz umutlandır bari. :mymeka:yoookkkk, nerdeee.. Çok üzgünüm çoook pek dakik maşallah, çok lazımmış gibi sengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar biz de yarın kocaeli tıpa raporu almaya gidiyoruz.ilaçları şimdiden yazdırıcaz :)
kızlaaarrr! Allah'ıma binlerce şükürler olsun, gerçekten hamileymişim:sm_cool: inanamıyorum hala yaaa!! değerim 703 çıktı. iyi dedi doktor. perşembe de diğer gebelik testlerimi istedi. Allah'ım bu nasıl bir mutluluk böyle! Hepiniz yaşarsınız inşallah bu duyguyu canlarım:CüvCüv:sırnaşık şey kocamda canım benim o kadar mutluki, işi abarttı, evlendiğimiz gün bile bu kadar mutlu olmadığını söyledilülülülülülü
merhaba canım hoş geldin bende bu gün uğrıyamadım ev işi yaptım senin kırmızılar geldi herhalde sağlık olsun canım inşallah bir daha ki sefere gelmez de hamiş olursun :Saruboceq: bu arada ben 200 ihlas 200 salavat okudum eklersin canım Şeniz
iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaar.nasılsınız bakalım?nevrocuğum umudumuz gelecek ayaaaaa.umudumuzu kaybetmek yoook
Yok be güzellim hiçç umudum yokkkk belirtilerde umrumda değil artıkk yaza kadar kesin hamile kalamıcamm ve direk mikro denemekten başka çarem yokkk.Çokkkkkk mutsuzum çokk keşke iftar yemeğine gitmeseydimmmmmmmmm senağlama senağlama senağlama senağlama :a015:
İyi akşamlarrr tatlım. Şeniz Süperiz. Ya sen? Unuttum bile güzelim merak etme sen. Siz varken beni bunlar yıkamaz. Önümüzü bakmaya devam. :lepi:
nevrocum gunumuz aynıydı senınle ama sen benı solladın masallah:dance:neyse bende senın arkanda hazır beklıyom zaten geldı gelecek.bu arada hamısımızı kutluyorum.cerencım allah tamamını erdırsın ınsallah.esınıde senıde tebrık edıyorum.benım esımde boyle bır haber alsa ne yapar cok merak edıyorum dogrusu.çaktırmıyor ama bebeklerı cok sevıyor anlıyorum gozlerınden nasıl ıstedıgını.rabbım bana cımıyorsa esımın gozlerındekı o ısıga acısın barı.artık kendımı yorgun hıssedıyorum.bakalım ramazandan sonra doktorumu degıstırıcem ınsallah.baska bır umut kapısı buldum.rabbım yuzumuzu guldursun en kısa zamanda.su mubarek gunlerde okunan dualar hurmetıne.amın....
Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınızkaydirigubbakcemile3