KIZLARRRR DOKTORDAN MEAIL GELDIIIIII
BIZIM RANDEVUMUZZZZZZZ
ACIBADEM KADIKOY HASTANESIIIINDEE
DOC.DR.CEMMMMM BEYE IMISSSSSSSSSSS
BURDA COKKKK IYI OLDUGUNU SOYLEMISLERDI O DOKTORUNN COK BASARILIYMISSS
SIZLERDEN BILEN VARMI ACABAAA
AY COK HEYCANLIYIMMMMMMM
KOTU OLAN KADIKOYDE KIMSEMIZ YOKKI:sm_confused:
NERDE KALCAZ BILMIYOMfisfisfis
Cok tesekkur ederim nevrosky.. Insallah onumuzdeki ay ikinci bir sperm test daha yaptircaz. Bu ilki, cok gucsuz zamaninda aldigi menidendi, birazda oyuzden bu kadar kotu cikti herhalde ama artik yedirip icircem esimi, keciboynuzu kuru filan. Allah buyuk...
aymescim,adetinin birinci gününden itibaren 9 gün say.9. gün ile 18. günler arası gün aşırı ilişki öneriyorlar.yumurtlama günün de muhtemelen adetinin birinci gününden itibaren sayılan 14. gün.bu hesap için adetinin düzenli olması gerekiyor ve her ay illaki 14. gün olacak diye bir kaide olmadığı için riske atmayıp 9. ve 18. günler arasını değerlendirmek öneriliyor.bildiğim bu kadar.ayrıca yardımcı olabileceğim sorularına bildiğim kadarıyla yardım etmek isterim.
Sağol canım benim. Şimdi lavaboya gittim. Kırmızılık vardı. Sanırım hastalanıyorum. Bu akşam 3. turun duasını yapacaktım. Arkadaşlar bitirirlerse de yarın akşam 4444 Duayı yapacaktım. Ama baya erken geliyor benimkiler. Anlamadım. :uhm:
kızlar ya benim cuma günü regli olmam gerekiyordu. ama hala bi belirti yok. hiçbir ağrım sızım da yok.sadece adet öncesi başlayan duygusallık can sıkıntısı falan var.hamile olmadığımı biliyorum ama belki demesi bile güzelmiş.
kızlar ya benim cuma günü regli olmam gerekiyordu. ama hala bi belirti yok. hiçbir ağrım sızım da yok.sadece adet öncesi başlayan duygusallık can sıkıntısı falan var.hamile olmadığımı biliyorum ama belki demesi bile güzelmiş.
Sağol canım benim. Şimdi lavaboya gittim. Kırmızılık vardı. Sanırım hastalanıyorum. Bu akşam 3. turun duasını yapacaktım. Arkadaşlar bitirirlerse de yarın akşam 4444 Duayı yapacaktım. Ama baya erken geliyor benimkiler. Anlamadım. :uhm:
merhaba kızlar nevrosky balsurat hamiş olsanız çok güzel olurdu inşallah öylesnizdir çifte mutlulşuk yaşarız
nevrosky ben 200 salavat okudum canım eklesin
yaa kızlar bişey sorcam kadınlar kulubünde islam başlıklı yeri bulamıyom kaldırıldımı cüz almıştım hatim için haber vericektim ama yok uçmuş bilginiz varmı nere gitti bu başlık
kızlar ya benim cuma günü regli olmam gerekiyordu. Ama hala bi belirti yok. Hiçbir ağrım sızım da yok.sadece adet öncesi başlayan duygusallık can sıkıntısı falan var.hamile olmadığımı biliyorum ama belki demesi bile güzelmiş.
canım..... rabbım razı olsun nıyetine göreversın inş....... hayırlısı ols inş kısa zamanda senı de hamiş göruruz rabbım kolaylık versın..........acelesı yok sanırım duaları sonrada yaparsın zatenn kadır gecesı gelıyor o gecede inş dualarımızı dualarımıza eklerızzzzzzzzzzz ................... hayırlı gunlerrrrrrrrrrr canımmmmmmm
canim kadiköy tam olarak nerde???istanbuldami??sen git gel bakalim..cunki ben memorial tup bebek merkezine gidicektim ama tam emin degilim
merhaba canim evet istanbulda a.s
valla bende cok yer arastirdim acibademden aldim randevuyu hem arkadaslar orasi iyi dedi hemde amcamin esi orda yaptirmisti 3 sene once hamile kalmisti ve diger bebegi hemen ardindan kendiliginden olmustu hihoyyyt
bence bekle biraz bakalim benim sonuc ne olcak sonra acibademide degerlendirmis olursun :1hug:
nasil yani adet düzensizliğin varmi.cumadan bu yana kaç gün geçmiş.ben asla dayanamazdim.zaten benim adetim 15 yildir gecikmedi geciktiğinde kesin hamileyim.seninde düzensizliğin yoksa kesin hamilesin.nasil durdun test yapmadağan.hayirlisi olsun.
canım üzerinden çok geçmiş olabilir niye olmasınki belkide bayram müjdesini senden alıcaz inşallah öyledir inşallah hamişsindir şimdi bende çok heyecanlandım bakkaydirigubbakcemile2
Ya canım belli mi olur. Bir test yapsana. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?