merhaba nevroskycim ve bütün kızlar.kaçak kaçak giriyorum iş yerinden eşimden gizli.okuyanlar biliyordur eşimin,ben,m moralimi kadınlar kulübünün bozduğunu düşündüğünü.nevroskycim aşkolsun beni çıkarmışsın listeden.adet tarihim dündü,hala olmadım.kasıklarımda bir haftadır bir ağrı var.güzel allahım inşallah gözyaşlarımı görüp dualarımın karşılığını göndermiştir bize.hepinizi öpüyorum.
RAMAZAN MANİLERİ :teytey: :teytey: :teytey:
AYMES DER Kİ ;
ARKADAŞLAR KARARLIYIM,
YUMURTLAMAMA BAKACAĞIM,
MORALİMİ DE DEPOLAYIP,
BEN DE HAMİŞ KALACAĞIM.
MİNERVADUYGU DER Kİ ;
KOCAM YASAKLADI GELEMİYOM,
AMA SİZLERDEN VAZGEÇEMİYOM,
HEP AKLIMDASINIZ CANLARIM,
İNANIN SİZLERİ ÇOK SEVİYOM,
AYMES DER Kİ ;
ARKADAŞLAR KARARLIYIM,
YUMURTLAMAMA BAKACAĞIM,
MORALİMİ DE DEPOLAYIP,
BEN DE HAMİŞ KALACAĞIM.
MİNERVADUYGU DER Kİ ;
İNANIN SİZLERİ ÇOK SEVİYOM,
Canım ya süpersin bayıldım bunlarda moral oluyolar vallaŞeniz kaydirigubbakcemile2
bende böyle hamiş olucam :CüvCüv: bundan sonra üzülmek yok:dance:
Nevrosky canım bi şu listemizin tepesinde kalmadım tam en tepede ben olucam artık diyorum yaklaşıyo diye seviniyorum hoooopppp birden enaşağı iniyorumkaydirigubbakcemile3 hakmı bu ya ben tepede kalmak istiyorum biraz :roflol:
gerçi direk pembe listeye geçsem tabi daha makbule geçer ama bu aya tam teşekküllü gircem bakalım kısmet artık ama arkadaşlar şu yumurtlama ile ilgili bilgi rica ediyorum lütfen:Saruboceq:
Nevrosky canım bi şu listemizin tepesinde kalmadım tam en tepede ben olucam artık diyorum yaklaşıyo diye seviniyorum hoooopppp birden enaşağı iniyorumkaydirigubbakcemile3 hakmı bu ya ben tepede kalmak istiyorum biraz :roflol:
gerçi direk pembe listeye geçsem tabi daha makbule geçer ama bu aya tam teşekküllü gircem bakalım kısmet artık ama arkadaşlar şu yumurtlama ile ilgili bilgi rica ediyorum lütfen:Saruboceq:
Selamm kızlar nasılsınızz?Herkeze hayırlı günler :)Nevroky hehe listede sen benim önüme geçtin demek ilk müjdeli haberi senden alıcaz:CüvCüv: Sonrada benim sırnaşık şey sırnaşık şey
lülülülülülü Geçtim seni lülülülülülü İnşallah canım. Arka arkaya patlatsak bombaları nassı olur? :sm_cool:
AYMES DER Kİ ;
ARKADAŞLAR KARARLIYIM,
YUMURTLAMAMA BAKACAĞIM,
MORALİMİ DE DEPOLAYIP,
BEN DE HAMİŞ KALACAĞIM.
MİNERVADUYGU DER Kİ ;
İNANIN SİZLERİ ÇOK SEVİYOM.
BALSURAT DER Kİ;
KASIKLARIM AĞRIYOR, GÖĞÜSLERİM SIZLIYOR,
SAHURDA DA MİDE YANMASI OLUYOR,
ACABA HAMİŞMİYİM YARABBİM,
GÖNLÜM HAYIRLISINDAN BİR EVLAT İSTİYOR.
nevrosky balsurat inşallah ikinizde hamişsinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?