mrb kizlar gobegim catladi siteye gircem diye
koskoca sitede kimseler yok ya sitede problem var galiba gebelikte 6 kisiyiz ilginc
nevrosky canim nasilsin
kızlar buraya bi bakın bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3871923&posted=1#post3871923
Ben de giremiyorummmmmklava: İyiyim canım çok şükür , sen nasılsın? a.s.
kıslar selam herkese.. cuma günü tüp bebek ve aşılama ile ilgili görüşmek için bir doktordan randevu aldım. eşimle gittik. eşimin test sonuçlarına baktı ve gayet iyi görünüyor testleriniz dedi. benden rahim filmi istedi. cmt çektirdim. bendede herşey normalmış. bugün muayene etti sağ yumurtalığımda iki tane yumurta oluşuyormu. bu hafta gün aşırı ilişki verdi..normal yoldan olması gerekiyormuş normalde. bize iki ay daha normal yoldan deneyin olmazsa aşılama yaparız tabi siz isterseniz ded...sperm hareketliliği ve sayısı çok güzelmiş. morfoloji çok etkilemezmiş.yani doktor tüp bebek merkezinin başı olmasa hadi len dicem kafamı buluyon.
peki söylediğine göre herşey iyiyse niye olmuyor yaaaa((
kıslar dua edin lütfen ilk kez iki yumurtam olgunlaşıyoır. doktorunda çift yumurta ikizleri varmış. elim uğurlu gelir belki ikiz olur dedi. ahh allahım büyük ben bi taneyede razıyım .allah hepimiz için hayırlısını versin.
sizlerle paylaşayım dedim...
canim okudum ben orayi sok oldum valla dogrusu bisey diyemedim desem olmiycak hayret:1shok:
nevrosky canim bu ara dualarda geride kaldim gibi onun icin kalktim bugun sabahtan beri salavat ve ihlas okuyorum belki bu aralar yine yogun olabilirim o yuzden bugun bosum okuyum dedim
800 ihlas 600 salavat daha eklermisin canim
bugun site durgun kizlar canlanin yafu
KIZLARRRR DOKTORDAN MEAIL GELDIIIIII
BIZIM RANDEVUMUZZZZZZZ
ACIBADEM KADIKOY HASTANESIIIINDEE
DOC.DR.CEMMMMM BEYE IMISSSSSSSSSSS
BURDA COKKKK IYI OLDUGUNU SOYLEMISLERDI O DOKTORUNN COK BASARILIYMISSS
SIZLERDEN BILEN VARMI ACABAAA
AY COK HEYCANLIYIMMMMMMM
KOTU OLAN KADIKOYDE KIMSEMIZ YOKKI:sm_confused:
NERDE KALCAZ BILMIYOMfisfisfis
kızlar üzgünüm çok.bugün regl günüm.heüz olmadım ama üzüldüğüm bu değil.eşim sizlerle burda görüşmemi istemiyor.uzun zamandır giremiyorum k.kya bu yüzden.evde tartışma üstüne tartışma yaşadık.ona göre ben bu bebek konusunu artık takıntı haline getirmişim.burda da sizlerle konuştukça aklımda büyütüyormuşum bu konuyu.oysa açıkladım kaç kere sizlerin bana umut kaynağı olduğunuzu.ne yapacağım bilmiyorum.sizi şimdiden özledim.senağlama
Yani morfoloji nasıl etkilemiyor? Etkilemediği nokta ancak tüp bebek. Yumurtayı nasıl dölleyecek normal şekle sahip olmadan. Bu doktorları anlamak zor. 10 kişiye sorduysam önemli dedi. İlk kez senden duyuyorum canım valla. İnşallah bu ay hamiş kalırsın da bunların eline kalmazsın. Değerimiz yok bizim bunlar için. :mymeka:
canım Cem bey benimde doktorumdu. çok iyi bir doktor konusunda da uzman. Tek dezavantajı çok yoğun. her aradığında ulaşamayabiliyorsun.. ama tüp bebek merkezinin başında o var diye biliyorum. önemli olan tecrübesi..
merhaba arkadaşlar nasılsınız
anlamadım canım ya. bi konuşmamızda tarif ederk morfolojisi bozuk olan spermlerin yumurtaya ulaşamayacağını ayrıntılarıyla anlattı. bu konuşmamızda (sanırım eşimi incitmek istemedi) morfoloji etkiler ama normal yolla gebe kalabilirsiniz dedi. bu 1 ay sonra olmayabilir 2 ay yada daha uzun sürebilir. dedi. kasıma kadar olmazsa allahın izni ile aşılama yaptırcaz .........
Merha canim hosgeldin Şeniz
Sukur allaha iyi olmaya calisiyoruz :1rolleyes:
sen nasilsinn
Kizlar devamli dusuyorum ben yaaa birde donuyor topigimiz yogun ondan galibaakaydirigubbakcemile2
merhaba nevroscum sen nasılsın nasıl gidiyo bu arada 100 ihlas 100 salavat okudum sana zahmet eklersin canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?