- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
Sağol canım sanada iyi çalışmalar nasılsın herzamanki gibi neşelisin galiba Allah bozmasın tabikia.s.
İvit kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sağol bitanem Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sanada iyi çalışmalar nasılsın herzamanki gibi neşelisin galiba Allah bozmasın tabikia.s.
kızlar merhabaaaaaaaaa.yenı bırgun ve yenı umutlarrr.nasılsınız bakalım bugun?herkez ıyıdır ınsallah.benım sancılarım yogun bır sekılde devam edıyor.artık adet olmak ıstıyorum.cok canım yanıyor cunku.ben adet sancısı cekerken annem hep derdı:senın yerınde sımdı ben olsaydım bu sancıyla uc cocuk dogurmustum dıye..okadar sancım oluyor yanı.heralde ben allah gosterırse doguma gıderken oynayarak gıderım.ben bu sancılara alıstım artık dıyerek.allah beterınden korusun tabı....... beyaz melek uzulme ınsallah bırdahakı aya sakla umutlarını.olsun ya bu ayda bır hamısımız olduya bu bıule yeter.sıra bızede gelıyor kızlar...hadı bakalım hayırlısı...
İvit kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sağol bitanem Şeniz
canım benim senin bu neşene hayranım inşallah hiç kaybetmezsin kalbin kadar güzel olan o yüzün (görmedim ama eminimki öle) hep güler.:1hug: Seni örnek alıyorum kendime moralim bozluduğu kendimi kaybettiğim anlar biraz toparlanıyorum sonra iyiki varsın iyiki bulmuşum burayı yoksa kendi kendime kafayı yerdim düşünmekten paylaşmak gerçekten çok güzel hepinizi çok seviyorum kıslarŞeniz
merhaba sekerler..ben geldım..hihoyyyt
bugun oyle guzel bır ruya gordumkı halen etkısındeyım.ruyamda boncuk gozlu bır kız cocugu vardı.o kadar sevımlı,o kadar tatlıydıkı..senağlamacok etkılendım..ruyam hıc bıtmesın ıstedım.
ınsallah ruyalarımız gercek olur..:Saruboceq:
bugun oyle guzel bır ruya gordumkı halen etkısındeyım.ruyamda boncuk gozlu bır kız cocugu vardı.o kadar sevımlı,o kadar tatlıydıkı..senağlamacok etkılendım..ruyam hıc bıtmesın ıstedım.
canlarım ben sımdı cıkıyorum bugun temızlık gunum..
evı bıraz temızleyeyım..fazla gec kalmadan.kaydirigubbakcemile
yıne gelıcem.:a015:
kızlar meraba nasılsınız bakimmm bu gün...rosemcim rabbim rüyalarını çıkarsın işallahhhh.
kızlar meraba nasılsınız bakimmm bu gün...rosemcim rabbim rüyalarını çıkarsın işallahhhh.
Selammm kızlarrr herkeze hayırlıı günler geçirmenizii diliyorum ....Naılsınızz kızlar herkezi öpüyorum kocaman .Ben yine ruh gibiyim bugün 11:30 da kalktım uykucuu olup çıktımm iftara kadar kafayı toparlayamıyorum uyku sersemi gibi,gö kapaklarım kapanıyor gibiyim,iş yapmak istemiyorumm yaaa bana ne oluyorrr anlamıyorumm ağlıcam şimdii çok rahatsızım bu durumdan.Acaba oruçtanmı yada hamişlik belirtisi bilmiyorumm.Miğde yanması,kasık ağrısı ve göğüs uçlarım acıyor ufff kesın yalancı belirti bunlar
:bbo: mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir fisfisfis
Selammm kızlarrr herkeze hayırlıı günler geçirmenizii diliyorum ....Naılsınızz kızlar herkezi öpüyorum kocaman .Ben yine ruh gibiyim bugün 11:30 da kalktım uykucuu olup çıktımm iftara kadar kafayı toparlayamıyorum uyku sersemi gibi,gö kapaklarım kapanıyor gibiyim,iş yapmak istemiyorumm yaaa bana ne oluyorrr anlamıyorumm ağlıcam şimdii çok rahatsızım bu durumdan.Acaba oruçtanmı yada hamişlik belirtisi bilmiyorumm.Miğde yanması,kasık ağrısı ve göğüs uçlarım acıyor ufff kesın yalancı belirti bunlar
:bbo: mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir fisfisfis
Canım merhaba bende seninle aynı dertten müzdaribim okadar sancım varki adetime 1 hafta kala başlıyo ağrılarım gelene kadarda devam hiç durmuyo çarşambaya kadar böyle çekicem yani. bu ağrıların haricinde Allaha çok şükür iyiyim.:1hug: