bilmiyorum aradim konustum var dediler 30% ama nekadar dogru bilmiyorum ama dogru yada yanlis denicem sonra keske deneseydim demek istemiyorum..dedim gibi genetik oldugu icin pek umut yok gibi...ben wiesbaden / dortmund kaliyorum kendi isimiz oldugu icin iki taraftada yasiyoruz islerimiz yuzunden sen nerdensin
insallah canimmmm allahin izniyle aklimiz basimiza geldide turkiyeye gelmeye karar verdik valla:1hug:
gavur ne anlarkii bizim derdimizden :çok üzgünüm:
evlat hasreti nedir bilmiyorlarrr onla anca dogurur bodrumlarina kitlerrr cocugu cocuk olene kadar saklarlar
yadaa yeni dogmus bebegi posete koyar bogar ve cope atarlarrr
rabbim islah etsin boyle insanlarii
KESINLIKLE SANSIN VAR DIYORUM CANIM EN YAKIN ZAMANDA INSALLAH TURKIYEDE TEDAVI GORERSINIZ :Saruboceq:HIC SPERM OLMAYAN KISILER EVLAT SAHIBI OLABILIYORLAR UMIDINI KAYBETME HAYIRLISI OLUR INSALLAH
BEN HAMBURGDAYIM CANIM kaydirigubbakcemile5
hamburg degilde baska yer desen sasirirdim kime sorsam hamburg diyor..en yakin arkadasimda orda ama malesef cok uzaksiniz birtanem
:1rolleyes: heheheh burda cok turk var ya cok kalabalik bir yer a.s
gonuller bir olsun canimmmmm :1hug:
canim ben cikiyorum yarin sabah gorusuruz basim agridi pcnin basinda sohbetin icin sagol
ok canim gorusuruz allaha emanet ol rabbim sizler icin herseyin en guzelini en hayirlsiini versinn:Saruboceq:
RABBIM SIZLERE CIFTER CIFTER BEBISLER VERSIN INSALLAHHhihoyyyt
IYI GECELER CANIM GORUSMEK UZERE SENDE SAGOL:1hug:Şeniz bende cikayim barii
kızlar günaydın herkezekaydirigubbakcemile2
bugün iğnelerimi almak için ilk girişimde bulunncam.önce parayı yatırıp.ilaçları da yarın kargoyla alıcam.allah kısmet ederse 19 eylül den sonra tedavim başlıcak:Saruboceq:.son aşılma yania.s
umarım bu son aşamadır benim içinde artık yoruldum ya-tatlicadiarzu-
yapacak ne varsa yaptık.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
işte böyle kızlar :çok üzgünüm:
yaaa ben calisan birisiyim ve herzamanda calistim cocugum olmuyor bari biryerlere gelelim kendimize iyi bir hayat kuralim diyorum onun icin cabaliyorum ama izin vermiyorlar...iki gundur calismaktan buraya giremedim inan surekli ayaktayim yeni geldim ve evde asik bir surat beni bekliyor herzamanki gibi calistimiz parayi esimin ailesi istiyor her ay iflas ettik yollayin tam bir senedir inan her ay her ay olmasa iki ayda bir yolluyoruz aama ben yetisemiyorum artik yani bende cocuk istiyorum biliyorum caresi yok ama bir umut turkiyeye gidip denemek istiyorum sansimi ama onlar nevar neyk istiyorlar altinlarimi bile istemisler ve esimin morali cok bozuktu ya neden ben niye hersey beni buluyor(
+1 hareketsizlik % - %
+2 yerinde hareketli %- %
+3 yavas hareketli %- %
+4 ileri hareketli %- %
canim bunlari diyorsan karsisinda rakam yazmadigi icin eklemedim
yani aynen bole yaziyor
nevrosky canım nerelerdesin cevabın için teşekkür ben duamı bitirdim :dance:allahın izniyle nerdeyse bir ben kalmışım okumayan hep aklımdaydı çok şükür fırsat bulup okudum artık benim karşımada okudu yazarsın tatlımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?