Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze günaydin ....
Olmadiiii...............sonuç negatif....sanki kan testi yaptirmami...beklemiş
kan testinden 5-6 saat sonra adet oldum....
Yikildim,üzüldüm,ama elimden bişey gelmedi...
Umudum yine bir başka aya kaldi...
Bu ay çok ümitliydim ama olmadi.
Yeni adet tarihim...
11 ekim................:::(((((((((((((((((((((
kızlar, eşimin sperm tahlilleri hakkında yeni konu açtım, lütfen değerlendirir misiniz?
kötü ama ne yapılabilir, yani aşılama olur mu bu değerlerle, tedaviyle düzelebilir mi?
çok fenayım yaa, eşime de belli etmiyorum ama onun da morali çok bozuldu, 2 günde belki 40 kere zarfı açıp açıp baktı,,, senağlama
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nevrosky canım şu listemizde yayınlada gözümüz gönlümüz açılsın biraz olsun moral bulalım
kızlar günaydın herkezekaydirigubbakcemile2
bugün iğnelerimi almak için ilk girişimde bulunncam.önce parayı yatırıp.ilaçları da yarın kargoyla alıcam.allah kısmet ederse 19 eylül den sonra tedavim başlıcak:Saruboceq:.son aşılma yania.s
umarım bu son aşamadır benim içinde artık yoruldum ya-tatlicadiarzu-
yapacak ne varsa yaptık.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
işte böyle kızlar :çok üzgünüm:
Canım sonuçlarına baktım. Sayı , Hareket ve Morfoloji maalesef kötü. Bu değerlerle aşılama olmaz bitanem. Öncelikle tedavi edilmesi lazım. Bir üroloğa gitmesi lazım eşinin. Ultrason isteyebilirler. Varikosel olabilir. Çünkü bütün değerler düşük. İlerlemiş varikosel varsa ameliyat verirler. Bir yandan da ilaç tedavisi uygularlar. Sen de dstek kürler uygulayabilirsin. Ameliyat olursa en az 3 ay iyileşme ve düzelme süreci beklenecek. Spermler kendilerini en az 72 günde yeniliyorlar çünkü. Değerler yükseldikten sonra aşılamaya geçebilirsiniz. Ya da doğal yoldan da olabilir değerler istenilen düzeye gelirse. Bu değerlerle tüp bebek deneyebilirsiniz. Ama mucizeler her zaman var. Belki de siz tedavilerle uğraşırken bebişiniz kendiliğinden de çıkıp gelebilir. :lepi:
Günaydın kıslar,
yeni bir haftaya başladık inşallah hepimiz için güzel bi hafta olur.
Fatoşcum sana yapılanın çok büyük bi haksızlık olduğunu düşünüyorum nevrosky nin söylediği her kelimenin altına imzamı atarım bende aynı fikirdeyim bence söyleyin sizde yükünüzü biraz hafifletmiş olun:1hug:
kizlar gunaydinnnn
nevrosky canim 300 salavat 300 ihlas eklermisin insallah devami gelecek optum kizlar
Günaydın bitanem. İyi haftalar , iyi çalışmalar. hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile5
kızlar günaydın herkezekaydirigubbakcemile2
bugün iğnelerimi almak için ilk girişimde bulunncam.önce parayı yatırıp.ilaçları da yarın kargoyla alıcam.allah kısmet ederse 19 eylül den sonra tedavim başlıcak:Saruboceq:.son aşılma yania.s
umarım bu son aşamadır benim içinde artık yoruldum ya-tatlicadiarzu-
yapacak ne varsa yaptık.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
işte böyle kızlar :çok üzgünüm:
canım dırımkızı nı eklememişsin onun yanına yazacaklarını merak ediyorum çünkü sorunumuz aynıydı onunla