herkeze günaydin............
Test yapacaktim korktum cesaret edemedim hastane kapisindan geri döndüm.......
Ilk defa çok korkuyorum test yapmaktan....
Göğüslerim çok fena oldu bu ayyy hala sizliyorlar bekleme karari aldim bu gün 29.gün çatlatma iğnesi olduğum için gecikme ihtimali yok normalde..
Bu günde olmazsam belki cesaret gelir de yarin yaptiririm kan testini...
Hamişler belirtiniz nelerdiii
ne bileyim canim ya neden böyle oldum bilemiyorum...
Oysa adetime 1 hafta kala test yapmak için can atardim...
Bu ay içimden gelmiyo cesaret edemiyorum test yaptirmaya günüm dün en geç bu gün olmam gerek..29...günümdeyim çatlatma iğnesi olduğum için pek gecikmez canim...bu günde bi atlatsam...............
Herkese hayirli cumalarrrrrrrrrr rabbimm bu mubarek gün dualarmizi makbul eylesinnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaslar hayırlı cumalar hepınıze.herkes ıyıdır ınsallah.bende yavas yavas okumaya baslıyım tefrıcıyelerı.bu arada acayıp arttı sancılarım.heralde erken olcam ben bu ay.tarcıncorekotu balmı yaptı acaba boyle bılmem.ama bır hafta var daha adetıme.hayırlısı olsun..herkesı opuyorumm....
herkeze günaydin............
Test yapacaktim korktum cesaret edemedim hastane kapisindan geri döndüm.......
Ilk defa çok korkuyorum test yapmaktan....
Göğüslerim çok fena oldu bu ayyy hala sizliyorlar bekleme karari aldim bu gün 29.gün çatlatma iğnesi olduğum için gecikme ihtimali yok normalde..
Bu günde olmazsam belki cesaret gelir de yarin yaptiririm kan testini...
Hamişler belirtiniz nelerdiii
beyaz melek ınsallah hamıssındır.
kıslar buarada ıbrahım saracoglu bugun tv de azosperm ıcın nohutun suyunu onerdı.
baktınız mı bılmem?gercı halen konusuyor..
kızlar hayırlı cumalar bugün bol bol dua edelim ALLAHIM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin beyaz melek İNŞAALLAH canım sende hamişsindir idrar testi yapsana canım bizi daha fazla meraklandırma nevrosky sen nasılsın canım neyse ben çıkıyorum salati tefriciye duasını okumaya başlıyım bari hadi ALLAHA EMANET OLUN...
arkadaslar hayırlı cumalar hepınıze.herkes ıyıdır ınsallah.bende yavas yavas okumaya baslıyım tefrıcıyelerı.bu arada acayıp arttı sancılarım.heralde erken olcam ben bu ay.tarcıncorekotu balmı yaptı acaba boyle bılmem.ama bır hafta var daha adetıme.hayırlısı olsun..herkesı opuyorumm....
Arkadaslar cumamiz mübarek olsun.
Allah hepimize sabir versin. Tedavilerimizi de güzel sonuclandirsin.
Bizlere hayirli evlatlar nasip etsin.
Hepinize cok tesekkür ediyorum. Dertler paylasildikca azalir. Kendim yazmasamda yazilari takip ediyorum. Kendinize ve eslerinize iyi bakin canlar.
Kıslar arkadaşım tel açtı şimdi seda sayanda dr ibrahim bey varmış azosperme bile iyi gelicek bi formul vermiş yarım lt suya 7-8 tane nohut koyup kaynatıyomuşsun sonra suyunu içiyomuşsun çok iyi geliyo diye anlatıyomuş arkadaşımda hemen beni aradı bide bunu dene diye sizinde bilginiz olsun ama nohut taze olucakmış.:1hug:
hepinize hayırlı cumalar kızlar şu mübarek günde rabbim dularımızı kabul etsin inşallah bebklerimizie kavuşştursun hepimizi amin şimdi bende tefriciyeye başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?