[/COLOR] kızlaaaar günaydııınnnnnn.nasılsınız görüşmeyeli.ben bu aralar pek giremedim.nasıl gidiyor hayat????
Ben okadar uğraştım akşam annemdeydim bi türlü giremedim tam akşam konuşma fırsatı yakaldım dedim canlarımla olmadı kısmet değilmiş napalım evet baya kaynatmışlar.
Allah kabul ederse canım hergün okumaya çalışıyorum ben normaldede okurum ama böyle hep beraber okumak tabiki dahada güzel sağol canım öncülük ettiğin içinŞeniz
Ne demek canım benim. Çok iyi oldu. Ortak muradımız için kalplerimizden sonra dualarımızı da birleştirdik. Her zaman hepimiz için dua ediyorduk. Bunu biliyorum. AMa böyle çok daha güzel oldu. Bunu tekrarlarız katılım oldukça. Ben çok huzur buldum. Allah hepinizden razı olsun. a.s.
günaydın kızlarr akşam kabus gibiydi bir türlü açılmadı sayfa nevrosky canım dün 100 ihlas 100 salavat okumuştum eklersin
Bengisu canım sonuçları aldınmı 3 te alıcaktın nasıl çıktı çok merak ettim inşallah değerlerin yükselmiştir canım iyi haberlerini bekliyorum hayırlısıyla herşey yoluna giricek inşallah:Saruboceq: dualarım seninle
günaydın kızlarr akşam kabus gibiydi bir türlü açılmadı sayfa nevrosky canım dün 100 ihlas 100 salavat okumuştum eklersin
bu arada bende dua listesine katılmak istiyorum ama yalnızca salavat getirebilirim çünkü şu anda adetliyim,bitince ihlas suresini de okurum,salavat getirdikten sonra sayısını yazacağım bugün.
iyiym canım size de hayırlı cumalar nevrosky özel mesajların için sağol.
aymes senin eşin de test sonucunu bugün alacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam.inş. güzel çıkar
bengüsu yu okuyunca bir an panik yaptım bizim de mi sayı düşecek diye, bir de düşerse eşim artık keçiboynuzunu falan bırakır.:çok üzgünüm::bbo:
iyiym canım size de hayırlı cumalar nevrosky özel mesajların için sağol.
aymes senin eşin de test sonucunu bugün alacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam.inş. güzel çıkar
bengüsu yu okuyunca bir an panik yaptım bizim de mi sayı düşecek diye, bir de düşerse eşim artık keçiboynuzunu falan bırakır.:çok üzgünüm::bbo:
nevrosky cim canım..dün adet oldum...okuyamıyorum...ama bitsin...bu arayı telafi edicemmmmmmm......
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiii
Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?