- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
Merhaba arkadaşlar,
Biz bu sabah istanbul'da Pakize Tarzı hastanesine gittik..Oradan tamemen vazgeçtik.Dr.Ertan Kayıtkent 'in tavırları bizi çok soğuttu..Resmen paragöz biri..Rapordan yararlanmamamız için uğraştı..Hiç kimseye tavsiye etmiyorum..Biz raporu Kocaeli tıptan alıcaktık.Bize oranın ruhsatı var mı vs gibi saçma şeyler söyledi..Siz yanlış görmüşsünüzdür,orada infertilite merkezi vardır falan filan zırvaladı bir sürü şey..Ne saçma ya üniversite hastanesinin ruhsatsız tüp bebek merkezi alma olasılığı düşünülcek şey mi? Mantıksızlığa bakın
Bu tüp bebek merkezleri birbirlerini çekemiyorlar..Herşey para olmuş onlar için..
Herneyse biz de 3 gibi dönüşte Kocaeli tıpa uğradık ve tekrar muayane oldum burada..Bu arada bu gün adetin 2 günü ve Pakize Tarzı hastanesinde bu gün başlatmayı teklif ettiler ilaçları..Oysaki raporum haftaya cumaya çıkıcak...Amaçları ben raporumdan yararlanamayım diye...Birde 3 hafta önce yumurtalıklarımda hiç bir sorun olmadığını,yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu söyleyen adam şimdi yumurtalıklarımdan birinin sorunlu olduğunu söyledi..Bunu buradaki kendi doktoruma söyledim.Doktorum çok şaşırdı..Hiç etik bir davranış değil,boşver kızım ,takma dedi..Bu adamı çok seviyorum yaa..:asigimoktor var doktor var işte...:1closedeyes:
Gelelim Kocaelideki doktora..O da beni vajinal muayene etti..Yumurtalıklarımın iyi olduğunu ancak bir yumurtalıkta kist oluştuğunu ,bunun çatlayamamış bir yumurta olabilceğini ,stresten olabilceğini söyledi..Biz böyle bir durumda ilaç tedavisine başlayamayız,1 sonraki adet döneminde yine adetin 2. günü gel başlayalım dedi..
Pakize Tarzı da beni bu haldeyken ilaç tedavisine başlatacaklardı..:1ninca:
Bu ayı gayet huzurlu geçirmeye çalışacağım..Şu bir ara nette gördüğüm oturma banyolarına da başlayacağım..Bir atlatayım şu adet dönemini...
Tüm işlemleri Kocaeli tıpta yaptırmaya karar verdik...
şimdi mesajlara dün kaldığım yerden okuyayım..
Canım neler yaşamışsın böyle. :bbo: Ne sinir bozucu şeylerle karşılaşmışsın. Çok üzgünüm çoook Yani bu tarz doktorlar var ya yazıklar olsun. Ümitlerimizi , hayallerimizi kimlere teslim ediyoruz Allahım. Önce doktor güven vermeli insana , her dediğine inanabilmelisin. Ama bunların dediklerine çocuk bile inanmaz. Aldığın kararı onaylıyorum canım. Doğru bir karar vermişsin. Para kaygısı çeken insanlardan hayır gelmez. Duygusuz olurlar zaten. Aldıklarına bakarlar senin duyguların onlar için önemli değildir. Bana da aşılama yaptılar ya yapılmayacak değerlerle. Umurlarında bile değil. Bu işi layıkıyla yapan bütün doktorlara helal olsun. Allah onların işlerini rast getirsin de daha fazla hastaları olsun. Daha fazla hastaları olsun ki bu tarz insanların hastası da olmasın kimse. Allah bundan sonraki işlerini rast getirsin canım. Orada daha iyi olacak herşey. Bu ayı güzelce geçir. Dediğin gibi oturma banyolarını da yap. Kocaeli Tıp bizi mutlu edecek inşallah. :lepi: Şeniz