Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım. Herşey yolunda gidiyor demek.. Hem de istediğimizden daha güzel gidiyor.. Böyle bir gelişme beklemiyorduk açıkcası. Sürpriz oldu ama değil mi? hihoyyyt
uslub gercekten kırmısım senı.senden ve kırdıgım arkadslardan ozur dılerım.kusura bakmayın.ben hastane işini cok ıstıyodum .olede dıyınce canım cok sıkıldı.gercekten kusura bakma.....iyi geceler.GECENIZ İYİ GUNDUZUNUZUN GUZEL GECMESI DILEGIYLE.....
USLUP AFFET BENIIIIII
canım hayır spermler 0 değildi eşimin ilk tup bebek için verdiği ornekte canlı ve hareketli spermler bulunmustu ama benim yumurtalıklar toplandığını gun hiç bulunamadı yani değişkenlik gosteriyordu bunda sigara ve stresinde etkisi coktu
Çok güzel yaaa çok sevindim.Moral olmuş size de.Sizin de pembe listeye geçme zamanınız yaklaştı sanırım.İnşşşaaalllaaahhh tez zamanda.. :dance: :CüvCüv:
bu sabah semen testi verdik ama spermiogram değerlerinde hiçbişey yazmıyor. sadece anizosperm(bir alanda bir hareketli sperm hücresi görülmüştür) diyor. kabus gibi bir yaşıyoruz şuanda. yarın doktora gidicez soracağız. ne demek bu şimdi.tam olarak boşalamamktanmı acaba. nolur yorum yapın kızlar...
canım benim eşim de bundan şikayetçi hep..stresten ereksiyon bile olamadım doğru dürüst diyor..başka yerde tekrar deneyin..moralinizi bozmayın..azcık sabır..geçen haftalarda ben de öyleydim..ama mucizeler olmuşmaya başladı..çok şükür Allahıma..:Saruboceq:eşim çok zor olduğunu hatta çok ama çok az boşalabildiğini söyledi. testi tekrar başka bir yerde yapacağız. bu yerin ortamı rahat değişlmiş. ama çok kötü durumdayız. moralimiz sıfır. çok üzgünüm.
merhaba kızlar şuara pek sık giremiyorum siteye ama bu iyi oluyo her girdiğimde bi hamiş haberi alıyorum bana acayip moral oluyo civciv çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eşim çok zor olduğunu hatta çok ama çok az boşalabildiğini söyledi. testi tekrar başka bir yerde yapacağız. bu yerin ortamı rahat değişlmiş. ama çok kötü durumdayız. moralimiz sıfır. çok üzgünüm.
gunaydin hrkese kizlar dun giremedim bugun hemen actim civciv1981 i kutluyorum allah hepimize boyle sevincler yasatsin o bizim tam umudumuz diyebilirim allahim istedikten sonra geriye bisey kalmiyor o yuzden stres yapmaya gerek yok.nevrosky canim benden daha tik yok dr 2 aydir bir hap verdi bana onu kullanali 3 4 gun geciyor 2 aydir oyle oldu bu ayda oyle olcak galiba o yuzden beklemedeyim canim
nevroskycim bir kaç gündür girememiştim sitemize.bana yazdığın çağrı yazısını şimdi okuyabildim.benim muhtemel adet tarihim 15 eylül.bizim infertilitemizin sebebi ikimiziz.bende hiperprolaktinemi var ve eşimde hem sperm sayısı düşüklüğü hem de morfoloji bozukluğu var.3 eylülde ege üniversitesinde üroloğumuzla ilk defa görüşücez.daha önce spermiyogram sonuçlarını-iki kere yaptırdık- benim doktorum değerlendirmişti.ikinci spermiyogramdan sonra bize ancak bir üroloğun yardımcı olabileceğini söyledi.sayımız 14.000.000 morfolojimiz krugere göre yüzde 3.allahtan bir bebek diliyoruz 11 yıllık hasretten ve zor günlerden sonra bizi kavuşturan evliliğimizde.
bu arada iki yıldır evliyiz ve 6 aydır korunmuyoruz.meğer zaten doğal koruma kalkanlarına sahipmişiz:çok üzgünüm: