Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off nevrosky çoğulu birak 1 taneye bile raziyim.............
Amaaaaaaaaa çoğul olursa ta çifte bayram....
Hayirlisiyla olsunda....
Inşallah yaa umut etmek istemiyorum ama içim kipir kipir
nevrosky bilmiyom ki canım. belki beynimin bi oyunudur... ahhh ahhh iyice dengemiz bozuldu. hayırlısıyla meleklerimize kavuşsakta ruh dengemiz düzelse:)))
Canım kaç cc vermiş? Bir de morfoloji % kaç? Onları da yazarmısın canım bakalım. Ki sorun da gözükmüyor. Aslında keçiboynuzu kürü ile e vitaminini kullansa o hareketsizler de hareketlenir bence.[/QUOTE
Canım 4 cc vermiş,morfolojide krugere göre % 16 veya %18 sanırım canım tam aklımda kalmamış.Lökosit içinde bir şey yazmıyor yok sanırım.E vitamini hap şeklinde satılıyormudur.Doktorun mu yazması lazım almam için.İlgine çok teşekkürler a.s.
Merhaba arkadaşlar benim hikayemi belkide duydunuzz ama yinede kisaca anlatmak istiyorum...
Ben 8 yillik evliyim 27 yaşindayim ilk 1 yil korunduk ve 1 yildan sonra korunmayi biraktik ve 6 ay bekledik baktikki çocugumuz olmuyor hemen bi dr a göründük ve dr eşimin normal yollarla cocuk sahibi olamayacagini söylediği an dünya başimiza yikildi hatta eşim o gunlerde benden ayrilmayi bile istedi ama ben buna asla izin vermedim yani kendini suçlu gormesine ve 7 yil boyunca ağzimdan hiç cocuk kelimesi çikmadi tabi içim içimi yiyiyordu zamanla eşime kizar olmuştum çalişiyordum ve o dönemde pek kafaya takmamay caba gösteriyordum ..ama bunda 7 ay önce eşime ben artik anne olmakistiyorum gereken neyse yapicaz dedim ve işi biraktim elimde avucumda topladim 3 kurusu tup bebege yatirdim ve ne maddi nede manevi hiçbir destekcimiz yoktu ....nihayet 17 temmmuz da mikro transfer yapildi 30 temmuz sonuc negatif 2 .kez dunyam basima yikildi 1 ay boyunca sabahlara kadar ağladim herşeyden herkezden uzaklaştim çünkü trasfer yapilirken bile dr sadece bana teselli veriyodu çunku embriyolar cok kalitesizdi ve tutma imkani %1 di sadece hatta bana sperm bankalarindan bile bahsetti yani son çaremiz sadece o gorunuyordu artik anne olamama korkusu bende yer edinmişti eşimden ayrilmayi bile düşünmüştüm...bir gun dr aradi ve bana tesede sonra hamilelik olasiliği artiyor inş öyle olur dedi ...maddi neyimiz varsa elimizde bişi kalmamişti yani ilk ve son dememizdi.....cok aci çekiyordum etrafimda kimsenin beni anlamadiğini neler hissettiğimi bilmedikleri bana dahada cok koyuyordu.....takiiii 26/08/2008 tarihine kadarrr sabahtan başlayan aşiri bir mide bulantisi hani olmaz ya bir umut olur belki diye düşündüm ve hemen eczaneden test aldim sabahi bile beklemeden akşam saat 7 de test yaptim cift cizgiyi gorunce inanamadim bile gozlerim doldu hemen eşimi aradim ne bekliyon dedi hemen hast.koş eli ayagina dolandi ne diyeceğini bilemedi bir an ve akşam saat 10 dan sonra kan testi yapmaya gittim ve sonuç 265 çikti yani pozitif...
Bu bana rabbimin bir hediyesiydi o yüzden sakinn umutlarinizi kaybetmeyin herşey allahtan o ol derse olmayacak şey yoktur
bana bu mutluğu yaşatti için binlerce şükürler olsun darisi hepinizin başina canlarimm allah yar ve yardimciniz olsun bu yolda biliyorum ki cok zor ve yorucu bir süreç ama mutlu gunler sizide bulacak kizlar yeterki ümitlerinizi kaybetmeyinnn...
Selamun aleykum kizlarrahihoyyyt
Nasilsiniz:1rolleyes:
CUMANIZ MUBAREK OLSUNNNNNNN
RABBIM DUALARINIZI KABUL ETSIN INSALLAH
Nevroskycim,
Sen çok azimli ve disiplinlisi çalışıyorsun ve bence başaramayacağın hiç bir şey yok. Yakında hamile olduuğunu duyarsam hiç şaşırmayacağım. İyi şanslar canım.
merhaba kızlar bi bakayım dedim fırsat varken diye ben dün süper bi haber aldım bi akrabamın 5. aşılamaydı tutmuş allaha şükür hemde ikiz nası sevindik nası ağladık sevinçden allahım hepimize nasip etsin inşallah benim de çarşamba randevum var iğnelere başlanacak bu aradada raporumuz çıkıyo üstelik bizim prim günümüz bile dolmamıştı ama ekime kadar rapor alabiliyomuşuz çok güzel oldu bizim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar ben çooooook heyecanlıyım hatta birazda korkuyorum nası karışığım anlatamam allah herşeyin hayırlısını verir inşallah hepimize
Canım kaç cc vermiş? Bir de morfoloji % kaç? Onları da yazarmısın canım bakalım. Ki sorun da gözükmüyor. Aslında keçiboynuzu kürü ile e vitaminini kullansa o hareketsizler de hareketlenir bence.[/QUOTE
Canım 4 cc vermiş,morfolojide krugere göre % 16 veya %18 sanırım canım tam aklımda kalmamış.Lökosit içinde bir şey yazmıyor yok sanırım.E vitamini hap şeklinde satılıyormudur.Doktorun mu yazması lazım almam için.İlgine çok teşekkürler a.s.
Canım maşallah değerler çok iyi. Hızı da iyi , sen boşuna kafana takıyorsun. Doktor doğru söylemiş. 1 sene içinde doğal yoldan çok mümkün. Sayı mükemmel , Morfoloji istenilenin üstünde. İleri hareketlilik de normalin çok az altında. E vitamini devlet ödemiyor. Eczaneden alabilirsin. Doktorun yazmasına gerek yok. Ama gittiğiniz bir doktor varsa kullanmadan danışın tabi. Biz Evicap 400 kullanıyoruz. Günde 1 tane. Akşam yemeğinden sonra. Şİfa olsun inşallah. Tez zamanda hamiş kalmanı dilerim. a.s.
buarada ben civ civin yazdiklarini okudum bu nasil bir mucize ya....
spermleri 0 miydi esinin civ civ bizde ögle bir mucize bekliyoruz..benimde esimde bana dedi ayrilalim benim cocugum hic olmucak sen kendine nasilsa cocugu olan birisni bulur onunla evlenirsin bende hayatim boyunca bekar kalirim demisti ama bunu hangi vicdan yaparkii..eskiden dusunuyordum aceba hic olmazsa ayrilirmiyim diye ama insan gerceklerle karsilasinca anliyorki asla vazgecilmez..cunki allah bizim bunu yasamamizi istiyor o olmasaydi baskasi olucakti ve kaderimizde varsa onunda olmucakti bu hic fark etmiyor ögle yada böyle yasicaktik ama erkekler bu konuda daha cabuk pes ediyorlar
Selamun aleykum kizlarrahihoyyyt
Nasilsiniz:1rolleyes:
CUMANIZ MUBAREK OLSUNNNNNNN
RABBIM DUALARINIZI KABUL ETSIN INSALLAH