- 21 Ağustos 2007
- 209
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım laboratuvar ortamında bu işi yapmak erkekler için çok zor.Ben bu durumun stresli olacağını düşündüğüm için eşim evde yaptı ve ben 20 dk.götürdüm.Ama önce laboratuvarla konuşup kap almıştım.İstersen birde öyle dene.
sağol canım. doktorumuz biden yeniden test istedi. bir tüp bebek merkezini önerdi ortamından dolayı . haftaya orada test olucak. allah yarımcımız olsun kızlar. nelerle uğraşırken ne çıktı karşımıza.çok canım sıkıldı.çok kötü bir durum.
Günaydın kızlarrrrrrrr. Hepinize iyi haftasonları. Bugün çalışan arkadaşlara da kolay gelsin diyorum. hihoyyyt
arkadaşın oğlu sünnet oldu dolayısıyla bir sürü akraba geldi beni de tanıyolar.ay sabahtan beri daha çocuk yok mu , hemen bi çocuk yap çok tembelsin, sonra olmayıverir bilmem ne bin kişi bana nasihat etti.tabi ben hala istemiyorum ayaklarındayım ama içimden off off diyorum.patlıycaktım valla çocuk olana kadar insan içine çıkmak istemiyoooorummmm:1no2::1no2:
nevrosky canim hani bi laf var agzini opeyim diye insallah canim insallah gercektende oyle mucizelere inaniyorum artik pozitif dusunuyorum allahim ol dedikten sonra evet bugunde tik yok bakalim ama pek belirtide yok arada karnimda kasilmalar oluyor ama adettende olabilir esimde zavalli gunum gecti dikkat et diyip duruyor allahim yarabbim hayal kirikligi yasatmasin kimseye o daha zor o yuzden hep obur tarafi hapi dusunuyorum allahim hayirli ne ise onu versin
Sanada iyi hafta sonları canım bugün evdesin galiba cumartesi iş yokmu
canım sonuç için ne zaman tahlil yaptıracaksın? Bir de sizin sorun nedir? Sayı? Morfoloji? Hareket? Varikosel? Onu da listemize işliyoruz da.
Inşallah bu ay tutmuştur da ; listemize girmenle çıkman bir olur. Hamişlerin arasına alırız hemen seni. :dance:
arkadaşın oğlu sünnet oldu dolayısıyla bir sürü akraba geldi beni de tanıyolar.ay sabahtan beri daha çocuk yok mu , hemen bi çocuk yap çok tembelsin, sonra olmayıverir bilmem ne bin kişi bana nasihat etti.tabi ben hala istemiyorum ayaklarındayım ama içimden off off diyorum.patlıycaktım valla çocuk olana kadar insan içine çıkmak istemiyoooorummmm:1no2::1no2:
aynen yaaaaa......ben de çıkmak istemiyorum artık..
nevrosky orada misin ?ben tatilden döndüm ama eli boş döndüm((((((( sonuç negatif.çok etkileniyorum ben bu olaydan dünyayla ilişkimi koparmak istiyorum.karanlik 1 odaya girip kimseyle görüşmemek istiyorum günlerce.karamsarim ama kismetten ötesi yok.1 ay sonra varikoselin sonuçalrini öğreneceğiz ieş yarayip yaramadiğini anlayacağiz.yeni gelişmeler var mi bizim kizlarda.hamile listesine tarnsfer vardir umarim.bari onlara sevinelim
insallah kendi evladini allahim sanada kucaklatir
nevroskycim inşallah ikinci kuzucuğun annasi sen olursun.allah dört kişilik güzel ailanize mutluluklar verir.