kıslaarrr inanamıyorum yaaa HAMİŞMİŞİİİM
selam arkadaslar bende aranizda yeniyim dun bir sayfada yazisirken arkadaslardan birisi beni buraya yönlendirdi oda aranizda yanilmiyorsam..benim esimde kromozon rahatsizligi var xxy spermleri hic yok tese ameliyatini yaptirdik birsey cikmadi kötü olan biz almanyadayiz ve burdaki doktorlar cok berbat yani hic umut vermiyorlar..insallah bir gun bizde bir mucize ile karsilasiriz...ama birkeresinde cok umutsuzken test yaptirmistik sperm cikmisti drlar bu hastaligi olan birinde olamaz dediler cok sasirdilar ama olan o oldu birdaha yok bende o gunden beri diger bir mucizeyi bekliyorum benide araniza alin ve dua edin lutfen
selam arkadaslar bende aranizda yeniyim dun bir sayfada yazisirken arkadaslardan birisi beni buraya yönlendirdi oda aranizda yanilmiyorsam..benim esimde kromozon rahatsizligi var xxy spermleri hic yok tese ameliyatini yaptirdik birsey cikmadi kötü olan biz almanyadayiz ve burdaki doktorlar cok berbat yani hic umut vermiyorlar..insallah bir gun bizde bir mucize ile karsilasiriz...ama birkeresinde cok umutsuzken test yaptirmistik sperm cikmisti drlar bu hastaligi olan birinde olamaz dediler cok sasirdilar ama olan o oldu birdaha yok bende o gunden beri diger bir mucizeyi bekliyorum benide araniza alin ve dua edin lutfen
nuriye sizde 1.mikro basarisiz dedigin microtesemi??simdi bizim ilk normal tese yaptirdik sizce iikincide microtese denesek cikabilirmi?burdaki drlar imkansiz diyorlar
aramıza hoşgeldin canım olmaz çıkmaz diye birşey yok allah istedikten sonra olur bol bol dua et ben kadınlar kulubünde ne ümitsizlik içinde olupta doğal yolla hamile kalanlara şahit oldum inşallah rabbim yardım etsin sanada herhangi bir kür kullanıyomusun bizim genelimiz keçiboynuzu kürü kullanıyor sende dene istersen
türkiyeye gelme şansınız yokmu imkansız diye bişey yok benim yakınımda hiç sperm çıkmaamıştı sperm analizinde ama microtese ile bulundu ve kocaman kızı var şimdi ikinci kez mikroteseyle sperm bulundu ve ikinci çocuklarına hamile allah tan umut kesilmez
evet ayni sorun bizdede var esimin sperm sayisi ve hareketliligi cok dusuk bzdede ayni kimseyey soyleyemiyoruz o yuzden ben burda rahatliyorum geldigin iyi oldu bencede tr de sansini dene
ya ben tup bebek yaptirabilirsem eger yani sansimiz olursa ALLAH nasib ederse bunu kimseyler paylasmayi dusunmuyorum herkez dogal yoldan olsun zannetsinler istiyorum..ve esimde bu konularda cok hassas ya nekadar zor birsey ben uzuntumu asla onun yaninda belli etmemeye calisiyorum bekle olucak diyorum umit veriyorum yuzum herzaman guluyor ama bana ümit veren siz olucaksiniz galiba cunki kimseyle paylasamiyoruz..
canım bende 2 kez microenjeksiyon denemesi yaptım ilkinde kimseye söylememiştik ikincide sadeec anne ve bablar biliyordu olmadı bizde yeteri kadar spermde vardı bu işler kısmet işi sakın ümitsizliğe kapılma evet eşlerimiz hasssa oluyolar bizlerde onlara destek olmalıyız bende aynı senin gibi yapıyorum eşime üzüntümü pek yansıtmıyorum ama burda paylaşıyorum arkadaşlar hepsi saolsunlar çok destek oluyolar şimdi sende aramıza katıldın inan burası san çokiyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?