haklısın nevrocum ama genelde adet donemınde cıkıyor o yuzden demıstım..Canım ne alakası var şimdi sivilcenin bununla. Hemen olumsuz düşünme. Ben şimdi alacağım oklavayı elime. Daha yumurta yeni çatladı. Sen diyorsun ki acaba bu ay da olmadı mı.klava: Normalde sende sivilce çıkmaz mı kuzum. Sadece adet olma vakti gelince ya da hamiş olmayınca mı çıkar. kaydirigubbakcemile2 Lütfen canım benim. Güzel düşün. Yumurtan belki şu an döllendi. Buluştular ve birlikte o 4-5 günlük yola çıktılar belki. Bunları düşün. Sivilcen de nazarın olsun. Sana nazar değmesin.. O sivilcenin konumuzla ilgisi yok. Unut onu canım Şeniz Şeniz Şeniz
haklısın nevrocum ama genelde adet donemınde cıkıyor o yuzden demıstım..neyse guzel dusunucem tamam kısma..kaydirigubbakcemile3
sanada ıyı geceler tatlı ruyalar canımcım..Şeniz
herkese gunaydin bakiyorumda daha kimse ugramamis siteye kac gundur hastaydim pek giremedim usuttum galiba buralarda yaz coktan bitti de kendinize iyi bakin iyi haberler aliriz insallah yine siteyi acinca hep heyecanlaniyorum varmi varmi diye cumaya bekliyoruz birinizden kizlar opuldunuz
BU AKŞAM DOKTOR KONTROLÜM VAR ADETİN 12.GÜNÜ BU GÜN...
BAKALIM YUMOŞLAR KAÇ MM OLMUŞ..
BELKİ ÇATLATMA İĞNESİ OLURUM BU AKŞAM....
DUA EDİN BANA:Saruboceq:
herkese gunaydin bakiyorumda daha kimse ugramamis siteye kac gundur hastaydim pek giremedim usuttum galiba buralarda yaz coktan bitti de kendinize iyi bakin iyi haberler aliriz insallah yine siteyi acinca hep heyecanlaniyorum varmi varmi diye cumaya bekliyoruz birinizden kizlar opuldunuz
bu akşam doktor kontrolüm var adetin 12.günü bu gün...
Bakalim yumoşlar kaç mm olmuş..
Belki çatlatma iğnesi olurum bu akşam....
Dua edin bana
Günaydın kıslar,
Bikaç gündür giremiyorum bi hamişimiz çıkmış çok mutlu oldum fokurfokur tebrik ederim canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
Nevrocum sende adet omuşsun nesse napalım bizde bi dahaki ayı bekleriz inşallah ozaman güzel haberler alıcaz senden :1hug:
Kızlar bu arada cumartesi doktoruma gittim. Gebelik kesisi kontrolu için şu anda 1 adet gebelik kesesi var. Doktorum çok mutlu. İleri derece erkek infertilitesi olan bir durumda birinci denemede hamile kalmamın mucize olduğunu söyledi. Normalde bu tür vakalarda istatiksel olarak 2 yada 3. denemede hamile kalanlar oluyormuş. Neyse 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için tekrar doktora gideceğim. Eğer başka gebelik kesesi var ise belli olurmuş. İnanın hamile kalmakla dertler bitmiyor bu defada saglıklı cocuk doğurabilmek için çırpınıyoruz. Biliyorsunuz ilk 3 ay hamilelikte rsikli dönem dolayısı ile insan az da olsa endişeli oluyor. Neyse ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Umarım benim yaşadığım bu mutluluğu diger arkadaşlarda bir an önce tadar.
Canım maşallah diyelim öncelikle..Sorunsuz gidiyor maşallah. Sonuna kadar böyle gitmesi tek dileğimiz. Dualarımız sağlıkla kucağına alman için. Belki bir kese daha görünür bir daha gidişinizde. Sürpriz olur size. Hakkınızda hayırlısı inşallah canım. Sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Tattığın duyguyu da Allah bir gün bize de tattıracak inşallah. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?