- 23 Eylül 2007
- 3.103
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevrosky, inşallah bi daha ki sefere olur die dua edelim elimizden başka bi şey gelmiyor...Bir teklfim var eğer mümkün olabilecekse listemize ne kadardır bebek tedavisi gördüğümüzü de ya da ne kadardır istediğimizi yazalım mı ???
kıslar ignemı oldum azıcık yaktı ama cok fazla degıl..hihoyyyt
sımdı ıgneyı 1 gıbı vurundum 36 saat sonra calısma olucak degılmı?bu konuda fıkrı olan varmı?benım doktor sadece cumartesı ıgne pazar calısma dedı saat felan vermedı..şutarafagitti
Ben de 14 aylık evliyim.Biz hiç korunmadık ama olmadı.....2,5 ay önce dr.a gidip öğrenmiş olduk problemi 1,5 aydır da bitkisel bi ilaçla tedavi görüyoruz...
canım benım doktor sadece cuma gunu calısma olsun cumartesı ıgne pazar calısma yap dedı yanı yarın calısma olursa sadece bır gunluk perhız oluyor..gunasırı ılıskı olmus oluyor.yarın geceyı beklesek cok fazla gec kalmıs olmayız demı?yarın gece saat 1 de tam 36 saat oluyor..Canım öncelikle hayırlı olsun. Mesela forkufokurun aşılaması iğneden 37 saat sonra olmuş. Bir arkadaşımızınki 12 saat sonra olmuştu. Benim 24 saat sonra olmuştu. Ama aşılamada gidilen yol kısaltılıyor. 6 saatlik yol 1saatlik yola dönüştürülüyor sperm için.
İğneden 24-36 saat sonra çatlıyor ve 24 saat yaşıyor. Yani 48 saat diyelim en az. Peki perhiz kaç günlük sizin o da önemli canım. Ona göre ayarlamak lazım. Ama perhiz normalse Yarın sabah ve Pazartesi sabahı öneriyorum. İnşallah olur canım bu ay.. :Saruboceq: :CüvCüv:
canım benım doktor sadece cuma gunu calısma olsun cumartesı ıgne pazar calısma yap dedı yanı yarın calısma olursa sadece bır gunluk perhız oluyor..gunasırı ılıskı olmus oluyor.yarın geceyı beklesek cok fazla gec kalmıs olmayız demı?yarın gece saat 1 de tam 36 saat oluyor..
tamam canım..hihoyyytsımdıden heyecanlandım..Hayır canım. Tam süper olur. Yumurta 24 saat yaşıyor Ancak sabah saatleri daha verimli oluyormuş ya ondan dedim. Yarım saat önce soğuk su ile duş alsın eşin canım.
tamam canım..hihoyyytsımdıden heyecanlandım..
bırde kıslar evde mısafırım var yatılı o yuzden sabah saatlerınde calısma pek yapamıyoruz.kaydirigubbakcemile3.
kızlar spermiyogram sonuçlarından anlarsınız umarım.eşimde yüzde 3 normal sperm çıktı morfoloji sonucunda.sayımız zaten düşük 14.000.000.şimdi bize ne yaparlar.aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi.yoksa o da mı olmaz:çok üzgünüm:
Ben de 14 aylık evliyim.Biz hiç korunmadık ama olmadı.....2,5 ay önce dr.a gidip öğrenmiş olduk problemi 1,5 aydır da bitkisel bi ilaçla tedavi görüyoruz...
Merhabalar, Ben TRden dondum. Ben size guzel haber veremicem ama hamis listemizin uzamasi en guzel haber olmus zaten. Hepsini tebrik ediyorum. Ekim'de ilk asilamayi yaptiricam umarim benim adim da o listede olur.
Artik hicbir kur denemek stemiyorum, dogal yolla olmayacak anladim artik. Strese girmeyecem kur tarifleriyle :)
Hepimize bol sans.....
ewet kızlar ben 14 yıllık evliyim.doğal hamile kalarak şu an 13 yaşında oğlum var.5 yıldır ikinci bebek için tedavideyim.şimdi tüp bebek tedavisi olacam:Saruboceq:inşallah bu ay.eşim de varikosel vardı ameliyat oldu sperm sayısı arttı fakat ileri hareketlilerde sorun var.şimdi sadece evicap kullanıyor.kürü bıraktıkötükedihüso.bakalım herkez için hayırlısı.a.s.
nevrosky canım çok teşekkürler yardımın,fikrin için.doktorumuz nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum ama sence direk tüp bebeğe mi geçmeliyizfisfisfisyazdıkların biraz da bu anlama mı geliyor
selam arkadaslar ben sitede yeni oldugumdan cogu seyi bilmiyorum hatta yeni ogrendim puanlama varmis nerden puan veriliyor yardimci olursaniz sevinirim tsk ederim