- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar nassilsiniz uğrayamadim epeydir...
Ben yarin sabah rahim filmi çektireceğim...
Inşallah herşey güzel olur kizlar... Dualarinizi esirgemeyin herkeze hayirli cumal
ewet kızlar pazartesi sabahı 10,30 da randevum var.adetim tam 5 günü tüp tedavielrini inceliyorum sanırım bu ay tedavim zor başlar .önümüz ramazan umarım eylül de başlayabiliriz.gerçi dr çok azimli bayram seyran dinlemiyomuş .umarım bayram kurbanı olmam.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ewet kızlar pazartesi sabahı 10,30 da randevum var.adetim tam 5 günü tüp tedavielrini inceliyorum sanırım bu ay tedavim zor başlar .önümüz ramazan umarım eylül de başlayabiliriz.gerçi dr çok azimli bayram seyran dinlemiyomuş .umarım bayram kurbanı olmam.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar kızlar rabbim bu gün hepimizin dularını kabul etsin inşallah bugün hatim duasına katılıcam hepinizi için dua edicem inşallah :Saruboceq:
nasılsınız kızla?r sizleri çok özledim aklım hep sizde malesef hala internet yok evde yine annemden giriyorum aramıza yeni arkadaşlar katılmış mona rosa ve seda ceylin hoşgeldiniz bir an önce bebklerinize kavuşursunuz inşallah
mona rosa inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar rabbim hayırlısını nasip etsin
seda ceylin çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ve bebişine kavuşursun
üslup çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah ameliyattan sonra herşey düzelir istediğin gibi olur
nevrosky canım hamile olma ihtimalinmi var ayy heyecanlandım inşallah yeni hamişimiz sen olsan keşke:1hug:hihoyyyt
Canım ihtimalimim mi var , ben mi öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum. İnşallah vardır demekten başka birşey gelmiyor elimden şimdilik. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bir daha yapmaya da cesaretim yok şimdi. kafamçokkarıştı Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim. Allah senden razı olsun. Dualarında bizleri de eksik etmiyorsun. Allah dualarını , dualarımızı kabul eder inşallah. En kısa zamanda bu internet olayına bir çözüm bul canım , seni özlüyorum ben ama :1hug:
Nevrosky canım dün eşimin yine spermiogram sonuçlarına baktım canım sıkıldıkça inceliyorum orda normal morfoloji %47 anormal morfofololi %57 dio altındada işte çift baş kuruk falan die terimler var bizim morfolojimiz nasıl yoksa o altındakileride yazmammı gerekir anlaman için merak ettimde bi bakalbilirmisin.
Dualarımız seninle canım..
dersim78 arkadaşım doğum günün kutlu olsun..Tüm sevdiklerin ve ailenle birlikte nice yıllara..
Arkadaşlar bu arada doktor eşim ameliyat olsada olmasa da mutlaka mikroenjeksiyon olmamız gerektiğini söylemiş benim yüzümden..Çünkü miyomlar tekrar ortaya çıkabilirmiş..Fazla zaman kaybetmemek gerekli dedi..
Ne de olsa varikosel sonrası en az 3 ay beklemek lazım sperm değerleri normale gelsin diye..Benim eşimde aşırı bir durum olduğu için 3 ay değil 1 yıl falan da gerekebilir doğaldan olsun diye..
Benim de o kadar beklemeye tahammülüm yok..:teselli:
bende seni hepinizi özlüyorum yaa hayatımın bir parçası oldunuz hergün konuşmam neler yaptıgınızı bilmem lazım :içelim: inşallah bir kaç güne kadar çözümlicem internet sorununu
inşallah senin için ayrıca dua edicem inşallah hamişsindir allah inşallah hamiş listesine kendi adını eklemeyi nasip eder canım :1hug:
Canım ikisinin toplamı 100 etmeli. Yanlış yazmış olabilirsin birisini. Anormal ile normal toplamı 100 edecek. Eğer %47 doğruysa ; çok güzel morfoloji. Anormal olanın altındaki rakamlarda anormallerin neye göre anormal olduklarının dağılımı. Mesela kuyruk , baş , boyun , çift baş , kısa kuyruk gibi çeşitleri olur vb. çeşitleri de olabilir. O anormal olanların ayrıyeten incelenmeleri yani. Sizin morfoloji %47. Çok süper canım maşallah. :dance: Eğer kruger morfolojisine göre bakıldıysa mükemmel. Kruger'e göre %14 üzeri normal çünkü. :içelim:
Canım normal morfoloji %43 yanlış yazmışım bu sonuç iyi yani arada iyi şeylerinde olması moralimi düzeltiyo ama sperm sayısı çok az 3,8 ml yazıyodu toplam sperm 12,00 yazıyodu. Birde o dediğin dağılımların hepsi vardı kağıtta ama ben pek anlamıyorum evdeki pc hala düzelmedi düzelseydi akşam yazıcaktım sana ama yazamadım işyerine getiremiyorum kağıdı masam tam ortada kimsenin haberi yok çünkü herkes daha çocuk istemiyorum diye biliyo söyliyemedim kimseyi :1hug:
Selam Kizlar Cumaniz Mubarek olsun insallah rabbim dualarimizi kabul etsin
Kizlar acil Yardima ihtiyacim var
Istanbul ACIBADEM HASTANESInde tup bebek yaptiran varmi acaba ?
Basari orani nedir ACIBADEMIN