Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Sedaceylan,
Gecmis olsun. Allahtan ümit kesilmez. Teknoloji ilerliyor. Şu anda kök hücreden sperm üretimi üzerinde çalışmalar var. Çok yeni bir çalışma olduğu için hala geliştirilme aşamasında. Eşine tesa yapıldı diyorsun benim bildiğim tese ile sperm bulma şansı daha yüksek. Hatta bulunan az gelişmiş spermleri labratuvar ortamında geliştirip döllenme kabiliyeti kazandırılıyor.
Donasyon konusuna gelince doğrusu kolay karar verilecek bir konu degil. Ama evlat edinme prosedürleri çok ağır ve uzun bir süreç üstelik. İleride anne babası ortaya çıkıp cocuğumu geri istiyorum diyerek çiftleri zor durumda bırakabiliyor.
KKTC de donasyon yaptıklarını biliyorum. Hem fiyatları diğer ülkelerden daha makul. Eşin en azından bu konuda seni teşfik ediyor. Umarım bir mucize olurda hic birine gerek duymadan bebek sahibi olursun.
Canım biliyorum çok zor bi durum ama ne olur kendini çok yıpratma Allahın izniyle herşey yoluna girir. Gerçekler bazen insanı çok üzüyor banada dr doğal yollarla çocuğunu olması nerdeyse imkansız tek çaren tüp bebek dediğinde dünyam başıma yıkıldı okadar üzüldümki neden diye gecelerce ağladım ama yapabileceğim hiçbirşey yoktu dua etmekten başka sende bol bol dua et. Allah bizimde yüzümüzü güldürücek inşallah:1hug:
Biizm dualarımızda sende olucaksın emin olki.
Aymescim aynı olayı bizde yaşadık. Eşimle ben saatlerce ağlamıştık ve eşim bana istersen yoluna bir başkasıyla devam edebilirsin sana engel olmam demişti. Çok zor bir dönemden geçtik ama allaha şükür tüp bebek tedavisi ile 1. denemede hamile kaldım. Şunu anladım. Hayata nasıl bakarsan hayatta sana öyle bakıyor. Lütfen pozitif olun ve isteyin hayal edin. Gerçekten oluyor... Öncelikle can sağlığı. İnsan sağlıklı olunca mücadele edecek gücü bulabiliyor.
teşekkürler vesta.ben bu alıntı yapma işini bilmiyorum bana izah eder misiniz?yazarken alıntı yaparak yazmak istiyorum kime yazdığım belli olsun diye:)))))))))))
slm arkadaşlar giremiyom ne zamandır nasılsınız? nevroskycim nasılsın iyi misin? ben daha adet olmadım ama umutlanmıyorum. çünkü benim adetim hep geç oluyo hap kullanmazsam..ama iyi haberler de vermek isterim. kendinize iyi bakın....
eeeeeeeeeewet kızlar malesef benim kırmızılar geldi.pazartesi tıpış tıpış hastane ve tüp bebek bölümühihoyyyt.umarım en kısa zamanda tedavi başlarkaydirigubbakcemile5nah bende bunlar gibim ikizlerime kavuşurumkaydirigubbakcemile
Yapma be canım. :bbo: Yumurta artık kapıya dayandı demek. Artık tüp bebek yolundasın yani. Ben de en kısa zamanda tedavinin başlamasını diliyorum o zaman. Çünkü ne kadar çabuk olursa o kadar çabuk ikizlerine kavuşacaksın Allahın izniyle. Dualarım seninle canım. Allah gönlümüze göre versin inşallah. :Saruboceq:
ewet artık kaçınılmaz son ya olucak ya olucak çünkü maddiyat +yaş+sinir bozukluğuyani canım arkadaşım bu benim son şansımsüprizzzzzne yapalım belki fallar doğru çıkar:danceazartesi bakalım gidicez hastaneye inşallah herşey normal değerlere döner.ve biz tedaviye başlıyabiliriz.canım sende ne haber durum ne alametee sende?inşallah seninki POZATİF olur.kaydirigubbakcemile5
nevrosky canım hamilelik monitorü diye bi başlık açmışsın önceden yeni gördüm.aldın mı bu aletten
nevrocum halen beklemede olmana cok sevındım..ınsallah hamıssındır..:CüvCüv:hihoyyytAldım canım evet. Bu ay 3. ayımdı. 3. kademeyi ilk kez bu ay gördüm. Ve çalıştık.. hihoyyyt Beklemedeyim. İnşallah hamişimdir. Hayırlısı diyorum :Saruboceq:
nevrocum halen beklemede olmana cok sevındım..ınsallah hamıssındır..:CüvCüv:hihoyyyt
yarın yenıden test yapıcakmısın?eger yaparsan sabah ilk idrarla yap..ınsallah pozitif cıkar ..:Saruboceq:
kıslar buarada ben yarın doktora gıdecem sabah randevum var bakalım bu ay yumoslar ne alemde.kaydirigubbakcemileumarım buyumuslerdır..kaydirigubbakcemile3
off vajınal ultrasondan cok korkuyorum cok canım acıyor..