evet canım Allahıma şükür çok çok iyi. öyle olmasa zaten bebiş konusuna odaklanamazdık. 35 yaşındayım zamanım daralıyor. eşimin testisinin birini aldılar zaten. öbüründede hiç ümit kalmadı. eşim donasyon konusunda 2 yıldır çok ısrarlı. etik olmadığından bugüne kadar hep reddettim. ama şimdi korkuyorum zamanım az ya pişman olursam diye. doğru olmadığını bile bile donasyonu kabul edicem galiba. bu günlerde evde gündemimizde bu var. ama çevremde bu konuyu kimseye açamadığımdan galiba biraz konuşmaya ve desteğe ihtiyacım var. sen nedersin nevrosky
Aramıza hoşgeldin canım. Eşin iyidir inşallah. Kendini hiç üzme Allahın izniyle herşey atlatılır herşeyin başı sağlık unutma.a.s.
Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlarr.Rabbim evlat hasreti çektirmeden kucaklarınızı doldursun inşallah en kısa zamanda .EVRENDE HERŞEY DUALARLA AYAK DURUR BOL BOL DUA EDİNN RABBİM GERİ ÇEVİRMİYCEK İNŞALLAH
Aramıza hoşgeldin canım. Eşin iyidir inşallah. Kendini hiç üzme Allahın izniyle herşey atlatılır herşeyin başı sağlık unutma.a.s.
evet canım Allahıma şükür çok çok iyi. öyle olmasa zaten bebiş konusuna odaklanamazdık. 35 yaşındayım zamanım daralıyor. eşimin testisinin birini aldılar zaten. öbüründede hiç ümit kalmadı. eşim donasyon konusunda 2 yıldır çok ısrarlı. etik olmadığından bugüne kadar hep reddettim. ama şimdi korkuyorum zamanım az ya pişman olursam diye. doğru olmadığını bile bile donasyonu kabul edicem galiba. bu günlerde evde gündemimizde bu var. ama çevremde bu konuyu kimseye açamadığımdan galiba biraz konuşmaya ve desteğe ihtiyacım var. sen nedersin nevrosky
hoşbulduk teşekkür ederim canım. eşim 4 yıldır çok iyi maaşallah. o zor günleri atlattık. zaten o günlerde aklımızdan bile geçmiyordu bebek. sadece eşim hayatına odaklanmıştık ama biliyorsun insanoğlu kötü günleri çabuk unutuyor. onu atlattık derken bu geldi başımıza. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. eşim donasyon konusunda çok ısrarcı 2 yıldır ben erteliyorum. şu günlerde ruh halim çok karışık. bazen gerçeklerle yüzleşmek öyle ağır geliyorki taşımakta zorlanıyorum
Canım biliyorum çok zor bi durum ama ne olur kendini çok yıpratma Allahın izniyle herşey yoluna girir. Gerçekler bazen insanı çok üzüyor banada dr doğal yollarla çocuğunu olması nerdeyse imkansız tek çaren tüp bebek dediğinde dünyam başıma yıkıldı okadar üzüldümki neden diye gecelerce ağladım ama yapabileceğim hiçbirşey yoktu dua etmekten başka sende bol bol dua et. Allah bizimde yüzümüzü güldürücek inşallah:1hug:
Biizm dualarımızda sende olucaksın emin olki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?