- 23 Mayıs 2008
- 7.266
- 5
- 42
Arkadaşlar dün eşimle birlikte istanbul pakize tarzı tüp bebek merkezine gittik.Mikroenjeksiyon için.
Eşim tekrar sperm tahlili oldu.Tüp bebek için gayet iyi ve yeterliymiş spermleri.
Bana gelince yumurtalıklarım gayet iyi durumdaymış,yumurta rezervlerim de iyiymiş..Yani bolmuş yumurta.
Ancak...
Yapılan vajinal ultrasonda rahim içine bir sıvı vererek yaptıkları bir işlem var ,orada 2 tane 1 buçuk cm lik nurtopu gibi 2 miyomum olduğu ortaya çıktı.Bu miyomlar alınmadan mikro tedavisine başlanamazmış.Ya bu günlerde ya da bir daha ki adet döneminde ameliyat olmam tavsiye edildi.Ben de bebek için giden yolda daha fazla uzatmamak adına ameliyatı kabul ettim..Bizim niyetimiz istanbulda günü birlik durup geri dönmekti.ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Pakize Tarzı hastanesinde bana histeroskopik myomektami olmam gerektiği söylendi.Bu işi Türkiye' de çok iyi yapan 3 dr varmış.ikisi istanbul'da 1 i Ankarada..Hazır istanbuldayken o dr la görüşelim dedim.Bizi Brüksel kadın sağlığı merkezine prf.dr Yücel Karaman a yönlendirdiler..ertesi sabah ameliyat için sözleştik.bu sabah ameliyat oldum arkadaşlar.15-20 dak sürmüş.genel anestezi altında..ameliyattan sonra kendime geldim.2-3 saat dinlendikten sonra taburcu oldum.Vajinal yoldan bir ameliyat olduğu için hiç ağrı sızı hissetmedim..Hala da hissetmiyorum.Azcık sersemlik var üstümde o kadar.Ancak şu an hafif bir kanamam var.Dr 1 hafta kadar sürer dedi.Adet periyordumda değişiklik yapmazmış.Tüp bebek parası gibi ameliyat parası ödedik hiç akılda yokken..
Ama bebiş için herşey...
Umarım bu üzüntülere değer...
Allah'tan hepimizin yüzünü güldürmesini diliyorum.Bu mübarek gecede...
Herkesin Berat Kandili mübarek olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallah artk herşey yolunda gider Allah yüzünü güldürür ve tez zamanda bebişine kavuşursun:CüvCüv: