Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım bende yarın iki günlüğüne istanbula gitcem.gelince oğulişden fırsat bulup nasıl okuyacağım bilemiyorum.sevgiyle kalın .slm kızlar
maşallah sayfa epey ilerlemiş hepsini okumak çok zaman alıcak
tatilden bugün geldim hemen pc nin başına geçtim.
hepinizi çok öpüyorum.
teşekkürler nevroskycim gerçekten çok faydalı oldun saol... dediklerini yaptım arkadaşlık teklifini kabul ettim ayrıca teşekkürler arkadaşlığın için. kürüde en kısa zamanda uygulayacağım evlilik takvimide güzelmiş hemen bakacam herşey için saol. adet olmam da hamile olursam kısa zamanda haber veririm inş. kendinize dikket edin sevgilerimle...hihoyyyta.s.:lepi:
siteye girdim gerçekten çok tatlı ii oldu.... dediklerinizide yaptım...
kızlar temizlikten sonra eşimle gezmeye gittik gelir gelmez pc nin başına geçtim ama kimsecikler yok:1no2: galiba
kızlar dayabnamayıp idrar testi yaptım çatlatıcı vurulalı 5 gün oldu hatta 6 .güne girdik idrar testi çif çizgi çıktı hoşuma gitti çatlatıcıdandır yüzde yüz bu kadar erken çıkmaz çünkü ay bi hoş oldum
slm kızlar
maşallah sayfa epey ilerlemiş hepsini okumak çok zaman alıcak
tatilden bugün geldim hemen pc nin başına geçtim.
hepinizi çok öpüyorum.
COLOR]hoşgeldin canım bende yarın iki günlüğüne istanbula gitcem.gelince oğulişden fırsat bulup nasıl okuyacağım bilemiyorum.sevgiyle kalın .
merhabaaa hamile olmayı bekleyen arkadaşlarr nevrosky keşkeeeeeeeee hastaa olmasammmmmmmm
nedenn nazlı bebek dedinn kuzummm henüzz bişey yokk amaa alıştımm pat diye oluveriyorummmm
kıslar merhaba..
bugun sabah kırmızılar geldı maalesef.:çok üzgünüm:
cok fena sancım var hem sag hem sol kasıkta sanırım ıkı yumurta oldugu ıcın ıkı tarafta agrıyor..
nevrocum yenı adet tarıhım 9 eylul..bu sefer adet gunumu gec verıyorum gecıkme payınıda ekledım..:roflol:
doktorum ızne cıkmadan kontrole gıdebılırım ınsallah..bu ay gonaphene nı 3 tane alıcam..ınsallah bu ay yumoslarım buyur..hihoyyyt
canım nevrosky beni gayet iyi bilgilendirdin teşekkür ederim.a.s. umarım olur bebeğimiz çünkü 3 senedir evliyiz. 2.5 senedir de istiyoruz ama olmadı çok tedavi gördüm haplar kullandım inanılmaz kötü hayal kırıklıkları yaşadım. inanır mısın her ay hamile kalacağım ümidi beni çok yıprattı, onun için de aşılamaya karar kıldık. 1-2 ay içinde yaptıracaz umarım size müjde veririm. tekrar teşekkürler iyi olan herşey sizinle olsun:Saruboceq:
Canım sen de bu sene leyleği havada gördün galiba. :roflol::roflol::roflol: Eve uğramaz oldun. lülülülülülü Öpüyorum seni. Şeniz Tam kavuştuk diyoruz , yine gidiyorsun. İyi eğlenceler sana. Görüşmek üzere canım benim.. a.s.
Hafta sonu giremedim evde intenetim olmadığı için. Tebrik mesajlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Rüyada gibiyim zaten rüyamdada kan testi yaptırıp sonuç almıştım. İnşallah Allah hepinize yaşatır bu duyguyu benimde duaya çok ihtiyacım var banada dua edin olurmu daha kalp atışlarını bile duymadım. Umarım sağlıklı bir şekilde doğum yaparım ve en önemliside hayırlı bir evlat yetiştirebilirim. Ben hamile olduğumu öğrenene kadar hep hamile olmak için uğraşıp duruyordum dualarım bile daha çok hamile kalmak üzerineydi ama şimdi Allahın verdiği bu lütfu iyi bi şekilde yetiştirmek telaşesi sardı. Dua ederken mutlaka yetiştireceğiniz çocuk içinde dua edin. Sadece hamile kalmakla bitmiyormuş iş. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
selam kizlar nasilsinizhihoyyyt
dun yasmin hapim bitti 7 gun ara verip diger kutuya baslicam
bugun doktor randevum var ama esim ise gitti izin vermediler isten
bende yanliz gidemiyorum doktora biraz uzak:çok üzgünüm:
gitsem cok guzel olcaktii
bir haftadir mide bulantisindan duramiyorum valla istahim kapandi gece uykumda bile uyaniyorum midemin bulantisindann
adet olacakmisim gibi geliyor karnim agriyoo neden bu agrilar bilmiyorum
yasminle alakasi varmi acaba
en son adetim temmuz 21 di:a015: