- 30 Aralık 2007
- 1.277
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur. 13 Ağustos gelmez sana şimdi. Bizde güzel haberlerini bekliyoruz.:CüvCüv: seni böyle düşünüyorum artık
Herkese Merhaba,
Sonunda nete girebildim. Arkadaşlar benim 1 Agustosta transferim yapıldı. 3 adet embriyo transferi yapıldı. 3-4 gün yatak istirahatı yapmam gerekiyordu o yuzden bu kadar gec yazıyorum. 13 Agustosta gebelik testi yaptırıp sonucu göreceğim. Kendim için ve sizler için herşeyin hayırlısını diliyorum. Ara ara sizlere yazmaya devam edeceğim. Sevgiler..
merhaba arkadaşlar,
ocak ayında eşimde muayene olmuştu,tahliller vs.,sperm değerleri normale yakın çıkmıştı ancak muayenede ve filmde varikosel teşhisi kondu,doktorumuz 6 ay sonra tekrar kontrole gelirsin eğer ilerlediyse ameliyat ederiz,durum aynıysa ve sperm değerlerinde normalse 6 ay daha bekleriz demişti ve bu cumartesi günü randevu aldık,kontrole gideceğiz,inşallah durumu kötüleşmemiştir ancak bu zamanda ben hamile kalamadım ,rahim filmi çektirmiştim nisanda,sol tüpümde hafif bir tıkanıklık vardı ama doktorum hamile kalmana engel olmaz demişti,hayırlısı olsun bakalım,herşeyin bir vakti saati var,sanırım bizim ufaklık vaktinin gelmesini bekliyor hala...
Herkese Merhaba,
Sonunda nete girebildim. Arkadaşlar benim 1 Agustosta transferim yapıldı. 3 adet embriyo transferi yapıldı. 3-4 gün yatak istirahatı yapmam gerekiyordu o yuzden bu kadar gec yazıyorum. 13 Agustosta gebelik testi yaptırıp sonucu göreceğim. Kendim için ve sizler için herşeyin hayırlısını diliyorum. Ara ara sizlere yazmaya devam edeceğim. Sevgiler..
selam kızlar ealsnas inşallah bebişlerin tutunur sana sımsıkı hadi ya şu hamiş listesini 4 5 10 çıkaralım
slm canım nasılsın ? inşallah sayımız gitgide artar
iiiyim canım beklemedeyim hala regl olmadım bakalım ne olacak?
hadi bakalım ceren aç yolumuzu hamileysen ayakkabının altına isimlerimizi yaz:dance: gelinlere yazılır ya
Yüzsüzlük örneği yapayım Beni başlara yaz olur mu:dance:
slm canlarım nasısınız ALLAH BİZİM İSİMLERİDE NASİP ETSİN :CüvCüv:: listesine teker teker hepimiz birbirimizi kutluyalım:hooray: