Bugün yine spermiogram yapıldı. Geçen hafta toplam sperm sayısı 4.5 milyon ileri hareket %10 morfoloji % 1 di bugünkü testte toplam sperm 3.9 milyon ileri hareket %5 morfoloji %0 çıktı.
tamam Rabbimden gelene amenna ama insan üzülüyor ona moral veriyorum sürekli eşime pek belli etmemeye çalışıyorum ama bana endişe veriyor bu sonuçlar. Ve doktor bana hiç güven vermedi bu sayı daha fazla düşmeden hemen
tüp bebek yapalım ama önce bu sayıları biraz artırmamız lazım dedi ilaç verdi. Sakın aktarlara bulaşmayın dedi sinir oldum ben keçiboynuzu kürünü yapıyorum yarın da inadına marankinin kürünü yaptıracam aktara daha kötüsü olacak değil ya karaciğere dokunurmuş sanki ilaçlar başka yere dokunuyor beni sinirlendirdi.
Tüp bebek maliyetinin ortalama ne kadar tutacağını sorduk bu işte iyi olan 2 klinik var 8-9 bin tutar tabi daha uygun yerler de var 4-5 milyara ama kucağınıza aldığınız kendi çocuğunuz olur mu? diye bizi korkuttu yarın devlet hastanesine gideceğiz bakalım o bir daha test ister muhtemelen.Sen istanbulda mısın kendime başka bir doktor daha bulmak istiyorum. Rabbim kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin.