slm kızlar
epeydir gelemiyorum buralara, malum bebişler yüzünden bilgisayarın yüzünü göremiyorum bile
çido canım nasılsın??? eskilerden birilerini buralarda görmek çok güzel,
keşke yine birarada sohbet etsek,
yeterimde buralarda, tatlım sen nasılsın???
biz iyiyiz çok şükür, çocuklarla yoğun ve yorgun zamanlar geçiriyoruz
dualarım sizinle ve bebek hasreti çeken, burada olan olmayan tüm arkadaşlarımla, Rabbim en kısa zamanda mucizelerinizi göndersin inşallah,
bizimde geçtiğimiz o zorlu yolları ve uzun süren tedavileri çabucak atlatırsınız inşallah
biliyorum söylemesi çok kolay diyeceksiniz, bende o süreci yaşamış biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum ve zorda olsa stresten uzak durmanızı tavsiye ediyorum, hormonların baş düşmanı tamamen stres,
ben ve eşim evlendikten sonra bir süre bebek istemedik, sonrası malum biz isteyincede olmadı,ilkönce ikimizinde başladığı çeşitli ilaç tedavileri sonuç vermedi, bende eşimde farklı ameliyatlar olmak zorunda kaldık sonuç yine olumsuz, aşılama tedavisinde de olumsuz sonucu alınca tüpbebek merkezlerine yöneldik, çokşükür ilk denemede ikizlerime hamile kaldım, doğumdan sonra tabii strestende uzaklaştık haliyle ve nasılsa olmuyo diye korunmadık ikizlerim 4 aylıkken 3. bebeğime hamile kaldım üstelik doğal yoldan, rutin kontrol için gittiğim doktorda hamile olduğumu öğrenince büyük şok yaşadık çünkü bebeklerim çok küçüktü henüz,ozaman anladım ki stres bu işin en büyük düşmanıymış,oyüzden kendinizi zorlayın ve bu düşmandan uzak durmaya çalışın,sonrada Allahın izniyle tedaviler sonucu hepiniz olumlu sonuç alır bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
DUALARIM SİZİNLE