kızlar hepinize kocaman ve sıcacık bir merhaba demek istiyorummmmmm..
çünkü HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
adetim 5 gün geçmişti.önce az bir pembelik ,sonra kahverengilik geldi.sonra kesildi.bugün okuldan gelince 3 saat tuttuğum idrarla test yaptım.silik çizgiyi gördümmmm rabbime çok şükür:)
inanamıyorum kızlar.heyecandan gebermek üzereyimmmm:)
adetim 5 gün geçmişti.önce az bir pembelik ,sonra kahverengilik geldi.sonra kesildi.bugün okuldan gelince 3 saat tuttuğum idrarla test yaptım.silik çizgiyi gördümmmm rabbime çok şükür:)
Merhaba kızlar ..
Nesrin canım opun olmuş, inşallah güzel güzel döllenirler..
Bize haber et merak ederiz :)
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ..
3 gün puregon kullanıp gitmiştim .
Sağda en büyüğü 7.5 mm olan 7-8 tane yumoşum ..
Solda en büyüğü 6 mm olan 8-9 tane yumoşum varmış..
Bende durumlar böyle , yarın yine gideceğim bakalım yarın kaç çıkıcak ?
slmlar arkadaşlar nasılsınız bende tüp bebege bu ay başlıyorum adet olmayı beklıyorum siz neler yapıyosunuz banada çok dua edin öpüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüldüzzzzzzzzzzz
aman allahımmmmmmmmm şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmmmm gözün aydın gözün aydınnnn son bir kaç gündür çok güzel haberler alıyorum rabbime şükürrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş berektle huzurla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:
cnm senın adına cokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım darısı basımıza
kusura bakma nasıl hamıle oldun bılmıyorum da
teşekkürrrr ediyorum kızlarrrr.elim ayağım birbirine dolanıyor vallahi:)
inşallah bu kez olur.inşallah bu kez kaybetmem rabbimin izniylee.
darısı sizin başınıza arkadaşlarımmm..
herkese ıyı aksamlar cok guzel haberler gordum papatyam hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın ınsallahtedavıde olan arkadaslar ınsallah pozıtıfı gorurursunuz lıstede adımı gorunce ıcım bır tuhaf oldu 3 yıl bekledım sonunda kızımı kucagıma aldım ne kadar sukretsem azdır ınsallah sızlerde kucagınıza evlatlarınızı alıcaksınız cok sabretmek gerekıyor
kızlar bayramın 4.günü Konya ya hazreti Mevlanaya ziyarete gittim ve herkes için dua ettim inşaallah Rabbim dualarımı önce peygamberimizin sonrada Hz.Mevlananın yüzü suyu hürmetine kabul eder ve bebişlerimiz olur.gideniniz varmı bilmiyorum ama inanılmaz etkilendim sizde öyle hissettinizmi ilk fırsatta tekrar gitmek istiyorum.
Papatya arkadaşım tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Bilgem canım sen neler yaptın ?
Anaaaaam papatyammmm hamileeeeeeeeeeeeee..
Çok sevindimmmmm yaaa, gördün mü papatyam canım arkadaşım , o kadar sabrının , insanlığının mükafatı , çektiklerinin mükafatı canım benim ..
Bu sefer kucağına alırsın inşallah dualarım seninleeee..
Gel arada merakta bırakma :)
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ canım inşşş
herkese ıyı aksamlar cok guzel haberler gordum papatyam hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın ınsallahtedavıde olan arkadaslar ınsallah pozıtıfı gorurursunuz lıstede adımı gorunce ıcım bır tuhaf oldu 3 yıl bekledım sonunda kızımı kucagıma aldım ne kadar sukretsem azdır ınsallah sızlerde kucagınıza evlatlarınızı alıcaksınız cok sabretmek gerekıyor
canım çok sevindim senin adına inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın:))
iyi akşamlar kızlr geçmiş bayramınız kutlu olsun
papatyam allahım kucagına almayı nasip etsin şükürler olsun senide ugurluyoruz darısı bizlerin başına
herhalde dogal yoldan olsa benimde kafayı yerim
önce fadik sonra sen geril sayfaları okuyamadım bilg. sorun var öpüyorum hepinizi
hadi bilgem sıra sende
Papatya arkadaşım tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Bilgem canım sen neler yaptın ?