Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi.akşamlar.kızlargüzel.haberleri.okumak.için.girip.çıkıyorum

aymes.kuzunu.allah.sana.bagışlasın.darısıda..bizlre.inş.

amin canım inşallah rabbim herkesin evlatlarını bağoşlasın sizlerede nasip etsin inşallah

aymes canımmm nice senelere RABBİM UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN ŞANS HEP KUZUNLA OLSUNNNN İNŞŞŞŞŞ canım sağol dualrında bizleri unutmadığın için

canım sizleri unutmam söz konusu bile değil herzaman dualarımda olacaksınız

merhaba canlar
herkes iyidir inş...

bu hafta benim durum pek iyi gitmedi..
pazar,pazartesi,salı hep hastanelerdeydik...

pazartesi herşeyden umudu kesmişken salı gittiğim dr düşük ihtimalde olsa 1 hafta daha bekleyelim dedi...
şimdi evde dinleniyorum

herşeyi uzun uzun anlatmaya bile halim yok sanki...
olumlu veya olumsuz net birşey olduğunda size haber ederim inş...

fadikçim senin görürü görmez hemen damladım dha güzel haberler almak isterdim senden ama bunada şükür diyelim yine yolunda gitmeyen bişeyler var galiba allahım yardım olsun arkadaşım inşallah bu sefer tamamına erdirir rabbim

sağol aymesim...evet herşey yolunda değil...
ama dediğin gibi bunada şükür insanın azda olsa umudunun olması güzel birşey...

kuzunun ilk doğum günü kutlu olsun canım rabbim bir ömür boyu huzur sağlık mutluluk versin size

canım benim bozma moralini eminim herşey yoluna girecek.Rabbim hayılısını versin.kolay değil ama kaderde ne yazmışsa onunda önüne geçilmiyor.yeterki sen iyi ol gerisi iyi olur:))

Merhaba kızlar ..
İnşallah herkes iyidir..
Aymes gelmiş, hoşgelmiş.
Bebeğinin 1. yaşı kutlu olsun , sağlıcakla büyüsün kuzumuz Zeynep :)

Kızlar bende bugün hastanedeydim , yine kan ve usg ..
Çok şükür temiz çıktı ikiside..
Pzt puregona başlıyorum , 100 ünite ..
Yalnız bu sefer dr , ilkinde ohss olduğum için , çok dikkatli gideceğiz dedi..
Puregona geç başladım , çünkü çok yumoş istemiyolar .. 8-10 yeterli ..
Çoğu biliyorsunuz bize zarar .. İlkinde çok şikayetim olmuştu ..
Az olsun güzel olsun inşallah ..
Lucrinede düşük dozda devam ..
İnşallah bu sefer kavuşurum kuzuma ..
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah kızlar ..

Genetiğede gittim , kan pıhtılaşması sonucu çıkmış ve pıhtılaşmam yokmuş , sadece tedbir amaçlı bebek asprini yada coraspin kullan dedi, onuda zaten tedavide kullanıyoruz..
Benden böyle kızlar ..
Perşembe günü gideceğim hastaneye , bayram bitince yani..
İnşallah hep böyle güzel gider..

Fadik dualarımızdasın arkadaşım ..
İnşallah rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder..

Son düzenleme:
canım benim bozma moralini eminim herşey yoluna girecek.Rabbim hayılısını versin.kolay değil ama kaderde ne yazmışsa onunda önüne geçilmiyor.yeterki sen iyi ol gerisi iyi olur:))
sağol arkadaşım evet kaderden öteye gidilmiyor...

sağol canım bende sana dua ediyorum...
rabbim yüzünüzü güldürsün....

amin canım inşallah rabbim herkesin evlatlarını bağoşlasın sizlerede nasip etsin inşallah

canım sizleri unutmam söz konusu bile değil herzaman dualarımda olacaksınız

canımmmmmm bizi unutmadığını biliyorumu bu yoldan geçmiş insan arkasındaki bıraktıklarını nasıl unutur dualrını eksik etme canımmm

fadik canımmmm bebeğim inşş daha güzel haberler alırız senden

günaydın kızlar nasılsınızzz
fadikim gelmemişsin kaç gündür ne yaptın çok merak ettim senii

Son düzenleme:
bu gün 10 kasım ATAM RUHUN ŞAD OLSUNNN BİZ SENİN BİZE BIRAKTIĞIN BAYRAĞA TOPRAĞA SON NEFESİMİZE KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZZ

kızlar bugun opu yapıldı ve 10 yumurtam toplandı. bakalım yarın 11 de bellı olacak durumları. bana dua edın ıhtıyacım var. tedavıde olan arkadaslarımada rabbım pozıtıfı gostersın ıns

kızlar bugun opu yapıldı ve 10 yumurtam toplandı. bakalım yarın 11 de bellı olacak durumları. bana dua edın ıhtıyacım var. tedavıde olan arkadaslarımada rabbım pozıtıfı gostersın ıns

nesrinim canımmmmm HAYIRLI UĞURLU BEBİŞLİ OLSUN inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım yarın inşşşş güzel güzel kaliteli kaliteli dölensinler göbüşüne konup seni anne yapsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slmlar arkadaşlar nasılsınız bende tüp bebege bu ay başlıyorum adet olmayı beklıyorum siz neler yapıyosunuz banada çok dua edin öpüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüldüzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…