Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ileri hareketlilerin sayısı az Kaan hocam proxeed plus ve trental kullanmasını söyledi eşime oda kullanıyor.bizim test haftaya kaldı eşim taksici benim geçen gün kaza yaptı çok şükür o iyi ama arabanın işleri ile ilgilenmesi gerek o yüzden bende haftaya yaptıralım dedim.bakalım hayırlısı inşaallah umduğumdan güzel çıkar sonuçlar.haklısın yüce yaradan ne derse o olur hakkımızda hayırlısını verir inşaallah

Çok geçmiş olsun cnm 10 ekimde benim eşimde mikro tese olacaktı antalyadan ankaraya gitmek için evden çıktık ve hemen evimizin arkasındaki sokakta kaza yaptık arabanın altında kalacaktık neredeyse çok şükür hafif yaralarla atlattık o anda sadece herşeyin mahfolduğunu düşündüm ve ağlama krizine girdim arkadaşlarımızın arabasıyla gittik ankaraya oda yolda 2 sefer arıza yaptı yol yardım çağırdık yani rabbim bela kazalardan korusun ve mikro teseden çıkan sperm olmadı ve ben yıkıldım çok ümitlenmiştim kaan bey olgunlaşmamış elonge hücrelerin olduğunu söyledi ve ümitle tedaviye yeniden başladık kısmetse nisan gibi tüp bebek tedavisi ile 2.mikro teseyi olacak rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşlh çok zor bişi:KK43:(((

Çok geçmiş olsun cnm 10 ekimde benim eşimde mikro tese olacaktı antalyadan ankaraya gitmek için evden çıktık ve hemen evimizin arkasındaki sokakta kaza yaptık arabanın altında kalacaktık neredeyse çok şükür hafif yaralarla atlattık o anda sadece herşeyin mahfolduğunu düşündüm ve ağlama krizine girdim arkadaşlarımızın arabasıyla gittik ankaraya oda yolda 2 sefer arıza yaptı yol yardım çağırdık yani rabbim bela kazalardan korusun ve mikro teseden çıkan sperm olmadı ve ben yıkıldım çok ümitlenmiştim kaan bey olgunlaşmamış elonge hücrelerin olduğunu söyledi ve ümitle tedaviye yeniden başladık kısmetse nisan gibi tüp bebek tedavisi ile 2.mikro teseyi olacak rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşlh çok zor bişi:KK43:(((

canım benim sizede çok geçmiş olsun.bence bozma moralini eğer sorununuzun tedavi şansı olamasaydı Kaan hocam herhangi bir şey önermezdi.o yüzden sakın umudunu yitirme ve bol bol dua et.Rabbim sabrımızı başka kötü şeylerle sınamasın ve hayırlı ise nasip etsin çocuk sahibi olmayı.

canım benim sizede çok geçmiş olsun.bence bozma moralini eğer sorununuzun tedavi şansı olamasaydı Kaan hocam herhangi bir şey önermezdi.o yüzden sakın umudunu yitirme ve bol bol dua et.Rabbim sabrımızı başka kötü şeylerle sınamasın ve hayırlı ise nasip etsin çocuk sahibi olmayı.

evt canım bende her zaman için için öyle diliyorum rabbim sağlıklı sıhatli eli ayğı düz versin çocuk içinde bizim içinde hayırlısını versin yaradan biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz tabiki..:KK43:((

canımm herşey için hakkında hayırlısı ne ise o olsun ben burda anlatmayım cok üzücü ve zor gunler geçirdim cocuğum oldu ama yuvam dağılıyodu ameliyat falan derken bugunlere geldikkk hamdolsun suan iyiyim herşey yolunda cok sukur ederim dua etmezmıyım ama sizde hakkınızda hayırlısı ne ise onu isteyin rabbimdenn

canım yaaa bir çokevliklikte bebekten sonra böyle sorunlar oluyor malesef (sizinki neydi bilemem tabiki )ama rabbim dirlik düzen huzur versin herkese

günaydın hayırlı sabahlar,
uzun zaman oldu bu topiğe yazmayalı malum oğlum sayesinde doğrudüzgün girip yazamıyorum bile şimdi okudum Fadik hamileymiş Allah tamamına erdirsin Fadikcim hayırlısı olsun Nesrin sende tedavi görüyormuşsun inş sende bebişine kavuşursun çok güzel bir duygu kızlar Rabbim hepinize yaşatsın inş şu an yanımda oyuncaklarıyla oynuyor minik paşam hepiniz için dua ediyorum hayırlı evlatlar olsun diye...

canım sende az şey yaşamadınnn rabbim bebeğinle huzrve mutlukuk versin

selam arkadaşlar bi sürü tanımadığım yeni arkadaşlar gelmiş hepinize merhaba ben bu topiğin kurucularındanım yıllarca bu topikle ağladım bu topikle güldüm imkansızların mucizeye dönüştüğü anlara şahit oldum bütün umutlarımın yıkıldığı anlar oldu ama burdaki kardeşlerimle beraber yine ayaklandım en sonunda minik kuzumu kucağıma aldım (darısı tüm kardeşlerimin başına) ve bugün tam 1 yaşında olduk evet hayal bile edemezken bugünleri şimdi yaşıyorum Allahıma hergün şükrediyorum evladımı bana bağışladığı için sizler içinde tabi çektiğim acıları hiç unutmadım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı evlatlar versin. Fadiğimde hamileymiş çok sevindim inş. bu sefer kucağına alır. Yetercim, nesrincim, aşk meleğim, sidelyacım, tülincim ve ismini yazamadığım bütün arkadaşlarım allahım yar ve yardımcınız olsun

gunaydin hepinize arkadaslarr..

yeeetercim nasilsin tatlim ben okuyorum arada ama yazamiyorum..umarim iyisindir..

selam arkadaşlar bi sürü tanımadığım yeni arkadaşlar gelmiş hepinize merhaba ben bu topiğin kurucularındanım yıllarca bu topikle ağladım bu topikle güldüm imkansızların mucizeye dönüştüğü anlara şahit oldum bütün umutlarımın yıkıldığı anlar oldu ama burdaki kardeşlerimle beraber yine ayaklandım en sonunda minik kuzumu kucağıma aldım (darısı tüm kardeşlerimin başına) ve bugün tam 1 yaşında olduk evet hayal bile edemezken bugünleri şimdi yaşıyorum Allahıma hergün şükrediyorum evladımı bana bağışladığı için sizler içinde tabi çektiğim acıları hiç unutmadım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı evlatlar versin. Fadiğimde hamileymiş çok sevindim inş. bu sefer kucağına alır. Yetercim, nesrincim, aşk meleğim, sidelyacım, tülincim ve ismini yazamadığım bütün arkadaşlarım allahım yar ve yardımcınız olsun

canım benim minişinin doğum günü kutlu olsunRabbim bahtını açık etsin inşaallah.darısı bizlere ben inanıyorum Rabbim bizide birgün sevindirecek:))

canım benim minişinin doğum günü kutlu olsunRabbim bahtını açık etsin inşaallah.darısı bizlere ben inanıyorum Rabbim bizide birgün sevindirecek:))

amin canım çok sağol başarmanın yarısı inanmaktır rabbim inşallah sizlerinde yüzünü güldürü

aymes canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömür versin sizde sorun neydi canım bizde 8 yıllık evliyiz eşimde azo var canım mikro tesede olgunlaşmamış elonge hücreler bulundu anlatırmuısın canım sizdeki sorunu..

iyi.akşamlar.kızlargüzel.haberleri.okumak.için.girip.çıkıyorum

aymes.kuzunu.allah.sana.bagışlasın.darısıda..bizlre.inş.

aymes canımmm nice senelere RABBİM UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN ŞANS HEP KUZUNLA OLSUNNNN İNŞŞŞŞŞ canım sağol dualrında bizleri unutmadığın için

gunaydin hepinize arkadaslarr..

yeeetercim nasilsin tatlim ben okuyorum arada ama yazamiyorum..umarim iyisindir..

canım sağol sen nasılsınnn ben bilmiyorum yaaa karışım biraz eşimin sıkıntılrı var bu da bizi üzüyor olumsuz etkiliyor

Merhaba kizlar.
Yarin hastaneye gidiyorum ,puregona geciyorum artik.
Rabbim izin verirse bayramdan sonra opum var.
Insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza.

öncelikle allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.ben de çok yazdım çok okudum bu topikte,iyi kötü,üzgün,mutsuz,umutsuz anlarım çok oldu.tam 3 sene bekledik eşimde morfoloji sorunu vardı.dua dua dua..........en son 1 aşılama yaptık olmadı,tüp bebeğe geçicektik ki o mucize gerçekleşti.tam 17.10.2010 da hamile olduğumu öğrendim.16.05.2011 de oğlumu rüzgarımı kucağıma aldım.şu an 6 aylık bebeğim,hızla büyüyor(maşlllahhh)

ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin,çok dua edin,hep allahtan isteyin,olucak olucak diyin,

bu yolda allah iyi insanlarla karşılaştırsın(tedavi sürecinde) ve tüm isteyenlere tez vakitte o muhteşem duyguyu yaşatsın hayırlı evlat versin inşallah.....

öncelikle allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.ben de çok yazdım çok okudum bu topikte,iyi kötü,üzgün,mutsuz,umutsuz anlarım çok oldu.tam 3 sene bekledik eşimde morfoloji sorunu vardı.dua dua dua..........en son 1 aşılama yaptık olmadı,tüp bebeğe geçicektik ki o mucize gerçekleşti.tam 17.10.2010 da hamile olduğumu öğrendim.16.05.2011 de oğlumu rüzgarımı kucağıma aldım.şu an 6 aylık bebeğim,hızla büyüyor(maşlllahhh)

ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin,çok dua edin,hep allahtan isteyin,olucak olucak diyin,

bu yolda allah iyi insanlarla karşılaştırsın(tedavi sürecinde) ve tüm isteyenlere tez vakitte o muhteşem duyguyu yaşatsın hayırlı evlat versin inşallah.....

canım Allah bağışlasın oğluşunu.çok sağol yazdıkların moral verdi.bende inanıyorum Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek.ne verecekse hayırlısını versin:))

aymes canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömür versin sizde sorun neydi canım bizde 8 yıllık evliyiz eşimde azo var canım mikro tesede olgunlaşmamış elonge hücreler bulundu anlatırmuısın canım sizdeki sorunu..

çok teşekkür ederim canım. Bizde sorun sperm azlığıydı eşimde hareketli sperm sayısı çok azdı varikosel ameliyatı oldu ama ne yazıkki yükselmedi. Çok defalar yıkıldım bir sürü kürler denedik macunlar aldık ama ne yazıkki hiç fayda etmedi her test sonucu hayal kırıklığıydı artıcağına düşüyodu değerler tüp bebek denemeye karar verdik yaptırdık ama onun sonucuda negatifti oda olmadı bidaha denemiycem herşeyden vazgeçtim dedim bıraktım ama bigün anne olmayı ne kadar çok istediğimi anladım ve bidaha deniycem dedim ikinci tüp bebek denemede allaha çok şükür pozitifi gördüm ondan sonra kanamlı günler başladı düşük riskleri başladı ama çok şükürki kızımı kucağıma labildim okadar zorlu günlerin ardından artık bebişimleyim rabbim hepinize nasip etsin inşallah

X