- 14 Ekim 2011
- 2.097
- 36
canım ileri hareketlilerin sayısı az Kaan hocam proxeed plus ve trental kullanmasını söyledi eşime oda kullanıyor.bizim test haftaya kaldı eşim taksici benim geçen gün kaza yaptı çok şükür o iyi ama arabanın işleri ile ilgilenmesi gerek o yüzden bende haftaya yaptıralım dedim.bakalım hayırlısı inşaallah umduğumdan güzel çıkar sonuçlar.haklısın yüce yaradan ne derse o olur hakkımızda hayırlısını verir inşaallah
Çok geçmiş olsun cnm 10 ekimde benim eşimde mikro tese olacaktı antalyadan ankaraya gitmek için evden çıktık ve hemen evimizin arkasındaki sokakta kaza yaptık arabanın altında kalacaktık neredeyse çok şükür hafif yaralarla atlattık o anda sadece herşeyin mahfolduğunu düşündüm ve ağlama krizine girdim arkadaşlarımızın arabasıyla gittik ankaraya oda yolda 2 sefer arıza yaptı yol yardım çağırdık yani rabbim bela kazalardan korusun ve mikro teseden çıkan sperm olmadı ve ben yıkıldım çok ümitlenmiştim kaan bey olgunlaşmamış elonge hücrelerin olduğunu söyledi ve ümitle tedaviye yeniden başladık kısmetse nisan gibi tüp bebek tedavisi ile 2.mikro teseyi olacak rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşlh çok zor bişi(((