yok canım hiç bir gelişme yok tüp bebek raporu alıyoruz bi tahlilim kaldı onuda verecektim ama makine bozulmuş diğer adeti bekliyeceğim oda haftaya heralde bakalım kısmet ekim gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun canımmm havlarda serinler biraz daha iyi olur inşşş
yabanım geçmiş olsun ama kuzum böyle olmazki yaaaa sende insansın bir sabrın dayanma gücün var nereye kadar devam edecek böyle sen nereye kadar daynacaksın içim daralıyor yadıklarını okurken ne olur eşini karşına al ve ciddi anlamda konuş tabi ailenlede böyle olmazki bir kaç yıl sonra kızın gelişimi yeiştirilmesindede aynı şeyler olcakk
yeterim konuşsamda aynı tas aynı hamam değişeceği yok.dün melisa yüzünden laf söyledi tartıştık,ben kaybetmekten korkmam çünkü en değerli varlığım babamı kaybetmişim ben dedi.artık hiç bişey eskisi gibi değil çok değişti neden bilmiyorum.ama bu gidişle zor dayanırım sabır mabır kalmadı bende
yeterim konuşsamda aynı tas aynı hamam değişeceği yok.dün melisa yüzünden laf söyledi tartıştık,ben kaybetmekten korkmam çünkü en değerli varlığım babamı kaybetmişim ben dedi.artık hiç bişey eskisi gibi değil çok değişti neden bilmiyorum.ama bu gidişle zor dayanırım sabır mabır kalmadı bende
inşallah canım bizde biraz onu bekliyoruz sıcaklarda peki iyi olmuyomuş
herkesin annesi babası degerli canım sende deseydin benimde degerli varlıgım çocugum ben kendi başıma bakarım deseydn bak şunu unutma sakın eger sevgisinin olmadıgını biliyorsan durma derim bune ya bizimkininde degerlisi annesiydi 1 senedir hasretler birbirine el kızı öyle degil böyle yapar dedim oh olsun insanlık bilsinler iyilik yapıyoruz diye sessiz kalıyoruz diye üstümüze binmesinler
ailenle konuş derim gözü korkar bir dene ya bundan dahada kötü olmaz
su canım beraber başlıyoruz oh valla ben eylül 20ile 25 arası beraber sayılır raporlu devlette mi olacakda özelmi
ama kuzum böylede çok zor yaaa
bakalım hayırlısı özelde aptıracagım hayılısı
yettttttttttttercim sagol canım inşalllh
bakalım artık oluruna bıraktım herşeyi.aynı evde 2 yabancı gibiyiz şimdilik,bizi bize bırakmadıkları sürece çok böyle oluruz.
günaydın kızlar güzel bir haftabaşı dilerim
hafta sonum güzel geçti inş. hep böyle olur
kızlar çok fazla giremiyorum son 7 günüm kaldı teste şimdiye kadar çok umutluydum bugün nedense içim kötü hayırlısı artık ne diyelim.ben transfer günü yattım sadece diğer günler ayaktaydım hep önemsemedim açıkcası hamile gibi davrandım sadece dikkat ettim.
selam kızlar melisa hasta ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızımannemlere gitmişim diye hasta olmuş güya melisa.görümcem kızmış ky.söyledi 1-2 saatliğine gitseymişim.artık annemlerede gidemiyorum.zaten sabah hast.giderken eşim dünya bi laf söyledi.annesinin yanında beni aşağılayıp duruyor bilmiyorum artık ne yapacam.gitsem melisa var delirecem artık.
beyazım yeter haklı dediklerini uygula bence canım
yeter iyiyim canım ya ne olsun ramazanı bekliyoruz işler açısından valla ne diyelim ki dünde eşimle akşam piknik yaptık güzelce
ankarada olsanız giderdik hep beraber babamın bahçesi var resimlerden bak istersen dogayla başbaşa