Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar efendim annemin ziyareti bitti malesef eve gelince yine sorunlar aman alıştık işte

ben adet olmayı bekliyorum bugün yarın ama pazartesi başlarım kesin ignelere tek sırdaşım yoldaşım maddi manevi destegim ailem canlarım

fadigim şunu unutma tek sen degilsin aynı dertten hiç yoktan biz seviyoruz eşlerimizi ne yapalım ya onlar böyle onlarsız olmuyor işte akşam geldim surat iki kat geç geldim diye sanki herzaman gezen biriyim umursamadım duşumu aldım yattım alıştım sabahda dolaşmaya başladı peşimde

yabanım odun bunlar hemde yontulmamaış kalas cinsi

hastanede konuşuyoruz boşanmanın çare olmadıgını söyleyip tüp bebek için savaş veren o kadar çok ki onları görünce vay beyorum ne kadar kalabalıgı gülellim geçelim

canlar ya bunlar hayatın gerçeği ve bir çoğumuzun hayatında olan bir şey
ben şunu anladım ki boşanmak çözüm değil kızlar neden dersendiz eğerki biz boşandıktan sonra başka birisiyle evlenecekse tekrar (yalnızlık alah mahsustur )bu erkeklerinde hepsi bir birne benziyorsa eeeeeeeeeee ne değişecek kiii yine yenineden yeni bir kişiyle aynı sorunlar olacakkk ya benim anam derki iki ucu b..k değnek nereyi tutarsan tut b..k bulaşır işte bu durumdan onlardan birisi
GİZİM CANIM HADİ BAKALAIM HAYIRLISIYLA GELSİN ŞU KIRMIZILARRRRRRRRRR Kİ BEBİŞİN YOLU AÇILSINNN :KK49:49::KK49::KK49::KK49::KK49:

merhaba canlar herkes iyidir inş:KK16:

beni sorarsanız herşey aynı bir değişiklik yok...
bu ay preseed kullanmıştım ama olmadı...zaten her ay ovulasyon takibi yapıyorum ama olmuyor işte...
önceleride çok uğraştık çok gün saydık biliyorum...
ama bebğimi kaybettikten sonra daha sabırsızım ve artık bana çok zor geliyor...sabredemiyorum:KK43:(
8 ay oldu kızımı kaybedeli bir sene dolmadanda dr a gitmek istemedim ama bu ay da preseedle dendikten sonra eşimi razı edersem belki gideriz...
eşimlede pek iyi değiliz sorunlar hep aynı ama artık ben kaldıramıyorum hiçmi hiç değişmiyor değişeceğide yok...
mayısta evliliyimizin 7 senesini doldurduk bu yedi bana çok farklı bir sene geldi sanki eşimi yeni yeni tanıyorum evliliyimizinde yolunda gitmediğini ancak 7 sene sonra anlayabildim...
ama bu konuları daha öncede konuştuk elden birşey gelmiyor...
bir başkası olsa o zamnda başka başka sorunla olacak...
tek başınada hayat zor zaten benim derdim yanlızlık eşimle hiç arkadaş gibi değiliz...
neyse canlar boşverin bunları...
tekrar öpüyorum sizleri:KK16:

hoşgeldin canımmmmm
günaydınlar efendim annemin ziyareti bitti malesef eve gelince yine sorunlar aman alıştık işte

ben adet olmayı bekliyorum bugün yarın ama pazartesi başlarım kesin ignelere tek sırdaşım yoldaşım maddi manevi destegim ailem canlarım

fadigim şunu unutma tek sen degilsin aynı dertten hiç yoktan biz seviyoruz eşlerimizi ne yapalım ya onlar böyle onlarsız olmuyor işte akşam geldim surat iki kat geç geldim diye sanki herzaman gezen biriyim umursamadım duşumu aldım yattım alıştım sabahda dolaşmaya başladı peşimde

hastanede konuşuyoruz boşanmanın çare olmadıgını söyleyip tüp bebek için savaş veren o kadar çok ki onları görünce vay be diyorum ne kadar kalabalıgı gülellim geçelim
canım hoşgeldin allah kabul etsin neden eve gelince dertler başladı anlamadım..
hayırlı cumalar kızlar.fadiğim hoşgelmişsin nasılsın.....yeterim ya sen ...gizim sayılı gün kaldı demek hadi hayırlıs. inşş....yabanım sevcanım bilgem çakir merhabalarrrrr....
nasılsın canımmmmm

kızlar diger topik haziran-temmuz tüp bebek bölümünde dün üçtane bugün de birtane pozitif haber aldık darısı bizim topige

sağol yeterim benim allah razı olsun...

biliyorum yabanım ama ben artık dayanamıyorum...
ne onsuz oluyor nede onunla...
nerdeyse 1-2 haftada bir hep aynı şeyler aynı tartışmalar aynı anlamamazlıklar:KK43:(
çok yoruldum çok...
biliyorum buna birde yaşadığım acılar sebeb ama o beni anlamayıp yanımda oldmadıktan sonra....
çok yanlızım çok....
hep düşünüyorum şimdi kızım yanımda olsa ben ona neden bu kadar ihtiyaç duyayım ama çok yanlızım ve allah kahretsizki onuda çok seviyorum...
ve her yaptığı şey kalbime hançer gibi batıyor...
canım çok acıyor artık dayanamıyorum....
ama ona anlatamıyorum...
konuşunca dır dır oluyor susunca asık suratlı...
nasıl anlaşacağız bilmem...
rabbim sonumuzu hayır etsin....

ah fadikcim ah bizde aynıyız inan,kendimi gördüm sende eşim 1 kaç aydırda acayip değişti.herşeye bahane buluyor,her söylediğimin altında kasıt arayıp kıyamet koparıyor.hakaret ediyor sürekli bende yoruldum artık.kızım olsaydı demişsin huzursuzluk yine aynı oluyor inan.ailem desen onlar yok yanımda geleli 2 ay olmuş,uzakmı dersin arabayla 5dk.bende çok yalnızım eşimle tartıştık az önce moralim çok bozuk.adam doğru dürüst şunu yap demiyor.bilmiyorum bende ne yapacam ,nasıl başa çıkacam.sabrımı bitirdi artık.şu an bile sanki biri gövdemi sıkıyor nefes almakta güçlük çekiyorum.bir gün kalpten gidicem ama ne zaman bilmiyorum.seni teselli edeceğime bende dert yandım kusura bakma.

selam kızlar napıyosunuz bakalım?
fadiğim gelmiş hoşgelmiş.özledik canım seni.
ama yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı.
ben bebek olduktan sonrada çok fazla şeyin değişeceğini sanmıyorum.böyle olduğu gibi kabullenmek gerekiyor bence.
hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz .herkes yaşıyor mutlaka.
benim anladığım erkeklerin ne çok üstüne düşeceksin,ne de çok burnunun dikine gideceksin.
orta karar devam etmek gerekiyor işte.
onlara sorsan da kadınları anlamak çok zor iş derler.
ayrı dünyalardayız hep.idare ediyoruz işte birbirimizi.
üzme tatlı canını bunlar için.

hoşgeldin canımmmmm
hoşbulduk belginim:KK16:

selam kızlar napıyosunuz bakalım?
fadiğim gelmiş hoşgelmiş.özledik canım seni.
ama yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı.
ben bebek olduktan sonrada çok fazla şeyin değişeceğini sanmıyorum.böyle olduğu gibi kabullenmek gerekiyor bence.
hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz .herkes yaşıyor mutlaka.
benim anladığım erkeklerin ne çok üstüne düşeceksin,ne de çok burnunun dikine gideceksin.
orta karar devam etmek gerekiyor işte.
onlara sorsan da kadınları anlamak çok zor iş derler.
ayrı dünyalardayız hep.idare ediyoruz işte birbirimizi.
üzme tatlı canını bunlar için.
hoşbulduk canım ben de sizleri özledim:KK16:
canım bebek olunca evliliğimizin değişmeyeceğini hatta eşimin hiç değişmeyeceğinide biliyorum...
ama bebek olunca eşimin üstüne o kadar düşmem o kadar ilgi istemem diye düşünüyorum...
şimdi çok yanlızım evde de iş güç yok ancak bunalıyorum...
ne yazıkki çalışmayada müsade yok...
bende biliyorum bir uğraşım olsa bu kadar bunalmam...
canım birde bu yaşadıklarımdan sonra bendeki evlat hasreti bambaşka bir hal aldı...
artık çok fazla takıyorum çokta istiyorum....
bu pskolojiyle olmaz bunuda biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum...

hastanede konuşuyoruz boşanmanın çare olmadıgını söyleyip tüp bebek için savaş veren o kadar çok ki onları görünce vay be diyorum ne kadar kalabalıgı gülellim geçelim
canım demek tedavi yolundasın....
rabbim yüzünü güldürsün inş mutlu sonla biter bu emeklerin....

hayırlı cumalar kızlar.fadiğim hoşgelmişsin nasılsın.....yeterim ya sen ...gizim sayılı gün kaldı demek hadi hayırlıs. inşş....yabanım sevcanım bilgem çakir merhabalarrrrr....
hoşbulduk canım:KK16:

ah fadikcim ah bizde aynıyız inan,kendimi gördüm sende eşim 1 kaç aydırda acayip değişti.herşeye bahane buluyor,her söylediğimin altında kasıt arayıp kıyamet koparıyor.hakaret ediyor sürekli bende yoruldum artık.kızım olsaydı demişsin huzursuzluk yine aynı oluyor inan.ailem desen onlar yok yanımda geleli 2 ay olmuş,uzakmı dersin arabayla 5dk.bende çok yalnızım eşimle tartıştık az önce moralim çok bozuk.adam doğru dürüst şunu yap demiyor.bilmiyorum bende ne yapacam ,nasıl başa çıkacam.sabrımı bitirdi artık.şu an bile sanki biri gövdemi sıkıyor nefes almakta güçlük çekiyorum.bir gün kalpten gidicem ama ne zaman bilmiyorum.seni teselli edeceğime bende dert yandım kusura bakma.
zor be yabanım gerçekten zor...
rabbim yardımcımız olsun...

evet fadigim tedaviye başlıyorum inş. pazartesi ignelere başlarım bir aksilik olmazsa

fadigim yabanım herkesde aynı sorunlar var tamam yabanım ailesinin durumu biiyorum ya sen fadigim

inanın şu tedaviden vazgeçmeyi aklıma getirmedim gün yok ama diyorum bunlar bitecek güzel günler gelecek neden pişman olayım ki diyorum

ailem var sonuçta yanımda onların ilgi alakası beni ayakta tutuyor bana sen ne karar verirsen yanndayız diyorlar yemin ederim hayatta sahip oldugum tek güzellik annem babam erkek kardeşim ve ablam

Merhaba kızlar ..
Önce Fadik'imm gelmiş ona yazayım ..
Ne desen haklısın arkadaşım , malesef ne bu bebek sürecinde ne başka olaylarda erkeklerle aynı pencerelerden bakamıyoruz ..
Keşke aynı paydada buluşabilsek ama olmuyor ..
Emin ol bu tarz şeyleri yaşayan sadece sen değilsin ..
Dediğin gibi ilgi istesen kabahat , çekilsen köşene , susup otursan kabahat ..
Sende yabanımda sabırsızlısınız , ben hiç sizler gibi değilim ..
Kendimi ifade etmek için , söylenilenlerin altında kalmamak için yıkıp kavuruyorum resmen , o zaman dahada büyüyor..
Sonra anladım ki bu işler böyle olmayacak ..
Artık nasıl gerekiyorsa öyle davranıyorum , ruh halime göre..Çalışmaya başladım kafamı öyle dağıtıyorum ki..
Ben eşimi çok seviyorum kızlar ..
Ama sevmek yetmiyor , saygı olmayınca , anlayış olmayınca olmuyor..
Bu bebek meselesi de tuzu biberi oldu , sitres kattı hayatımıza ..
İnanın en son ki testimizden sonra kenetlenmeye başladık eşimle..
O bi ilerleme olduğunu fark etti ve inancı geldi yeniden ..
Şimdi herşeye daha çok dikkat ediyor..
Ama ilşkimizi ayakta tutmak için çok fazla çabalıyorum ..
Kadın olmak zor , anne olmak zor , hem çalışıp hem evinle ilgilenmekte çok zor ..
Ama rabbim bize vermiş bu sorumlulukları..
Hayatımızı kimseye peşkeş çektirmeden yaşayacağız..
Ben ünv okuyorum , çalışıyorum, eşimi sevsemde hiçbir zaman sırtmı ona dayamıcam , elim ekmek tutacak , kendime güvenim olucak ..
Yarın bir gün başıma bişey geldiğinde ortada kalmıcam , çabam sadece çocuk sahibi olmak değil , aynı zamanda ayakta kalmak..

Giz'im geçen sene de birlikte çıkmıştık kuzum bu yola..
Bu sene metotlarımız farklı olsada yine birlikte yürüdüğümüze inanıyorum ..
İnşş yakında bebeişlerimize kavuşuruz , tabi isteğim bütün arkadaşlarımında kavuşması..
Ama bu sefer başaracağız Giz2mmmm içimden öyle geçiyorr..

Merhaba kızlar ..
Önce Fadik'imm gelmiş ona yazayım ..
Ne desen haklısın arkadaşım , malesef ne bu bebek sürecinde ne başka olaylarda erkeklerle aynı pencerelerden bakamıyoruz ..
Keşke aynı paydada buluşabilsek ama olmuyor ..
Emin ol bu tarz şeyleri yaşayan sadece sen değilsin ..
Dediğin gibi ilgi istesen kabahat , çekilsen köşene , susup otursan kabahat ..
Sende yabanımda sabırsızlısınız , ben hiç sizler gibi değilim ..
Kendimi ifade etmek için , söylenilenlerin altında kalmamak için yıkıp kavuruyorum resmen , o zaman dahada büyüyor..
Sonra anladım ki bu işler böyle olmayacak ..
Artık nasıl gerekiyorsa öyle davranıyorum , ruh halime göre..Çalışmaya başladım kafamı öyle dağıtıyorum ki..
Ben eşimi çok seviyorum kızlar ..
Ama sevmek yetmiyor , saygı olmayınca , anlayış olmayınca olmuyor..
Bu bebek meselesi de tuzu biberi oldu , sitres kattı hayatımıza ..
İnanın en son ki testimizden sonra kenetlenmeye başladık eşimle..
O bi ilerleme olduğunu fark etti ve inancı geldi yeniden ..
Şimdi herşeye daha çok dikkat ediyor..
Ama ilşkimizi ayakta tutmak için çok fazla çabalıyorum ..
Kadın olmak zor , anne olmak zor , hem çalışıp hem evinle ilgilenmekte çok zor ..
Ama rabbim bize vermiş bu sorumlulukları..
Hayatımızı kimseye peşkeş çektirmeden yaşayacağız..
Ben ünv okuyorum , çalışıyorum, eşimi sevsemde hiçbir zaman sırtmı ona dayamıcam , elim ekmek tutacak , kendime güvenim olucak ..
Yarın bir gün başıma bişey geldiğinde ortada kalmıcam , çabam sadece çocuk sahibi olmak değil , aynı zamanda ayakta kalmak..

Giz'im geçen sene de birlikte çıkmıştık kuzum bu yola..
Bu sene metotlarımız farklı olsada yine birlikte yürüdüğümüze inanıyorum ..
İnşş yakında bebeişlerimize kavuşuruz , tabi isteğim bütün arkadaşlarımında kavuşması..
Ama bu sefer başaracağız Giz2mmmm içimden öyle geçiyorr..

ne güzel demişsin zaten öyle olunca değerin oluyor bilgem.benim sırtımı dayayacağım hiç kimsem yok,nede kendime güvenecek kadar halim yok.eşek kafam b.............kmu var liseyi bitir evlen hemen okuma şimdi böyle rezil ol ortada.8 yıl ömrümden ömür gitti inan.hep sustum yada susturdular,konuşma imkanı vermediler kendimi ifade edebileyim.eşime diyorum beni dinlemiyorsun onada küsüyor.tükendim fadiğin dediği gibi,:KK43:allahım nasip etsin görmeyi melisanın arkasında olacam hep.ezdirmeyecem kızımı,allahım iyi insanlarla karşılaştırsın işallahhh.

ne güzel demişsin zaten öyle olunca değerin oluyor bilgem.benim sırtımı dayayacağım hiç kimsem yok,nede kendime güvenecek kadar halim yok.eşek kafam b.............kmu var liseyi bitir evlen hemen okuma şimdi böyle rezil ol ortada.8 yıl ömrümden ömür gitti inan.hep sustum yada susturdular,konuşma imkanı vermediler kendimi ifade edebileyim.eşime diyorum beni dinlemiyorsun onada küsüyor.tükendim fadiğin dediği gibi,:KK43:allahım nasip etsin görmeyi melisanın arkasında olacam hep.ezdirmeyecem kızımı,allahım iyi insanlarla karşılaştırsın işallahhh.

Yabanım ben seni hep metanetli , hep gereğinden fazla sabırlı hep merhametli , hep susan hep kalp kırmayan biri olarak tandıım ve defalarca takdir ettim ..
Ama görüyorum ki bu iyi niyetin su istimal ediliyor ..
Özellikle eşinin ailesi tarafından ..
Hiç bişey bitmiş değil , yine evliliğine dört elle sarıl ama senin elin yine ekmek tutar , elinden geliyor el işi vs , yapıp para kazanıp bir köşeye atabilirsin ..
Sen bir annesin , melisa herşeyden önce gelir , kendin için de bişeyler tabi ki yapabilirsin ama kızının geleceği için , onun mutlu bir yaşam sürmesi için çabalayacaksın ..
Benim yaşadıklarımdan çıkardığım ders..
Bugün sevgi olur aşk olur yarın hiç bi b...k olmaz..Aynı şey karşı taraf içinde geçerli..
Ama hep kaıdnlar ortada kalıyor..
Ben hiç alttan alan , karısını idare eden erkek görmedim , hep bu vasiıflar kadına verilmiş..
Kim vermiş yaaa, kim , kim benim iznim olmadan koymuş bu kuralı ,kim senin iznin olmadan koymuş yada kim başka bir kadının izni olmadan koymuş, kesinlikle kabul etmiyorum ..
Yuvayı dişi kuş kurmaz yuvayı karı koca kurar ve karı koca idare eder..
O yzüden annemin yalvarış ve yakarışlarını dinleyip ünv'ye başaldım ..
Hep annem ne olur kızım yine evliliğine dört elle sarıl, kocasnı sev saygı duy ama oku , bunu kendin için geleceğin için yap dedi..
Ve ben annemin çabalarıyla bu noktalara geldim , yoksa asla bu kadar çabalayacak bir tarzım yok Yabanım..
Nasılsa evlendim , kocam bakıyor derdim ..
Sen maharetlisin ama elinden her iş geliyor..
Sen beim ablam sayılırsın Yabanım sana akıl vermek benim haddim değil ama keşke herkes snein gibi güçlü olsa..
Sen bu hayatta herşeyin altından kalkabilecek , pekala kızınada bakabilecek bir kadınsın ..

gizim ya bismillah de şeker inş rabbim mucizeni gönderecek inancını hiç kaybetme ben inanıyorum senin adına inş herşey çok güzel olacak.....fadiğim canım senin için ne denir bilmiyorum çok temiz kalplisin inş rabbim o temiz kalbin için mucizeni gönderir inşşşşş tez zamanda.....bilgemin tatlım senden ne haber, ya yeterim canım arakadaşım benimmmmmmm...aşk melegim tülinim.çakirim.yabanım melissa nasıl şeker.....

Yabanım ben seni hep metanetli , hep gereğinden fazla sabırlı hep merhametli , hep susan hep kalp kırmayan biri olarak tandıım ve defalarca takdir ettim ..
Ama görüyorum ki bu iyi niyetin su istimal ediliyor ..
Özellikle eşinin ailesi tarafından ..
Hiç bişey bitmiş değil , yine evliliğine dört elle sarıl ama senin elin yine ekmek tutar , elinden geliyor el işi vs , yapıp para kazanıp bir köşeye atabilirsin ..
Sen bir annesin , melisa herşeyden önce gelir , kendin için de bişeyler tabi ki yapabilirsin ama kızının geleceği için , onun mutlu bir yaşam sürmesi için çabalayacaksın ..
Benim yaşadıklarımdan çıkardığım ders..
Bugün sevgi olur aşk olur yarın hiç bi b...k olmaz..Aynı şey karşı taraf içinde geçerli..
Ama hep kaıdnlar ortada kalıyor..
Ben hiç alttan alan , karısını idare eden erkek görmedim , hep bu vasiıflar kadına verilmiş..
Kim vermiş yaaa, kim , kim benim iznim olmadan koymuş bu kuralı ,kim senin iznin olmadan koymuş yada kim başka bir kadının izni olmadan koymuş, kesinlikle kabul etmiyorum ..
Yuvayı dişi kuş kurmaz yuvayı karı koca kurar ve karı koca idare eder..
O yzüden annemin yalvarış ve yakarışlarını dinleyip ünv'ye başaldım ..
Hep annem ne olur kızım yine evliliğine dört elle sarıl, kocasnı sev saygı duy ama oku , bunu kendin için geleceğin için yap dedi..
Ve ben annemin çabalarıyla bu noktalara geldim , yoksa asla bu kadar çabalayacak bir tarzım yok Yabanım..
Nasılsa evlendim , kocam bakıyor derdim ..
Sen maharetlisin ama elinden her iş geliyor..
Sen beim ablam sayılırsın Yabanım sana akıl vermek benim haddim değil ama keşke herkes snein gibi güçlü olsa..
Sen bu hayatta herşeyin altından kalkabilecek , pekala kızınada bakabilecek bir kadınsın ..

canım benim saolasın,böyle şeyler yazınca birileri insan güç alıyor.inan o kadar etmelerine rağmen bana ky çorabını giydiririm hala eğilemiyor,zorlanıyor diye.eşim şu zaman olmuş bir gün demedi allah razı olsun annemi baş üstünde tutuyorsun.ona göre yapmak zorunda olduğum için yapıyorum gibi,ama aynı ssaygıyı ben aileme karşı görmüyorum eşimde.her gün kesmeler laf söylemeler hakaret etmeler daha neler neler.yine ben susuyorum,evet sabırlıyım ama içten içe yiyor beni.benim yaptıklarımın karşılığı yok hiç bir zaman üstüne hep bir aşağılama var hepsinde.kendilerini beğeniyorlar sadece, insanlara tepeden bakıyorlar.böyle bir ailenin içindeyim ben,biliyormusun kendimi savunma şansı vermediler hiç bir zaman,hep suçlu ben olup yargılandım.şimdi ky.bişey anlatırken artık tıkanıyorum zor bela anlatıyorum bu benim hakkımmıydı böyle olmammı gerekiyordu.eşime bişey söylerken onların gözüne bakıp acaba hangisi laf söyleyecek diye beklememmi gerekiyor.bir gün eşime niye ağzını şapurdatıyorsun dedim diye annesine şikayet etti beni.ky.benim oğluma kimse öyle söyleyemez kendi kardeşine baksın,kulağında iki tane pabuç çıkar dedi.hakedecek bu lafı ne söylemişim sen söyle bunları düşündükçe delirmemek eldemi.canım artık bunalmışım kimse yok anlatacağım öyle yazınca sende döküldüm bende:)

Son düzenleme:
Selam kızlar...

Görüyorum ki herkes epeyce dertenmiş ben yokken buralarda, ne oldu sizlere böyle, Valla erkek milleti değil mi topunun köküne kibrit suyu dedirtecek konuma getirdiniz beni... Allah nazarlardan saklasın bu aralar iyiyiz biz...:nazar:

Gizcim seninle başlayayım, tedavin hayırlı olsun canım, İnşallah Allah'ım bu yaşanılan heyecanarı boş çıkartmasın, kucağını doldursun da biz teyzeleri de sevelim onu bol bol, bize de ilaç olsun...:emir_bebek:

Bilgem, sen de tedavidesin sanırım hadi Allah senin de yolunu ve bahtını açık etsin, çok güzel haberlerle gelin İnşallah...

Fadiğim ve yabanım sizlere bir şey sormak istiyorum, yazdıklarınızı okudum, artık hiçbir şeyi çekemicek konuma gelmişsiniz, bu güne kadar hep susmuşsunuz, peki bundan sonra ne olacak? Yabanım sen kızımı ezdirmem diyorsun da ileride babası ona da hakaret etse sen ne diyeceksin ki eşine, Fadiğim, Yabanım bunu kışkırtmak için sormuyorum inanın, gerçekten bu raddede ne yapacaksınız, onu bilmek istiyorum. Yani sevginiz tamamen bitti mi? Eşinizin iyi yönleri var mı mesela bu durumu kamufle edecek?

Yeterimmm sen nerelerdesin neler yapmaktasın?

Beni soracak olursanız işe başladım. Yol parası falan da yok, işyerine evimden 3 dk. da yürüyerek geliyorum. İş rahat, sekreter oldum artık ben, Pazar günleri tatil, bunun dışında sabah 8, akşam 7 ye kadar, kışın hava erken karardığı için akşam 5e kadar duruluyormuş. Saatleri biraz fazla ama olsun çok rahat Valla ev gibi. İnternetim de var. Burdaki bilgisayar çok ağır olduğu için küçük notebook u da buraya getirdim, artık sizlerle beraberim her gün, benim için en sevindirici tarafı da o... Bana özel odam da var, yanımda da kimseler yok, rahat rahat konuşabilirim sizlerle şekerler...

yabanım inan beni üzüyor anlattıkların ya hiçmi destekçin yok böyle bir eş olmaz olsun inan katlanmam ben canım ya

gizim hayırlı olsun bakalım (bazan adet olduğumuza bu kadar sveiniyoruz işte )adet gelmiş inşş bebişte gelecek arkasından:KK49::KK49: fadik canım ben artık erkelerle ilğili söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: bilgemmm canım kendi ayakaların üzerine durmak en güzeli zaten erkelerin bize olan davranışları arasında kandın bana muhtaçtır çok fazla yer tutyor bencee:26::26::26: sidelyam kuzum senin içinde her şey güzel olacak:KK19::KK19::KK19: yaban bilgemin söylediklerine katılıyormsenin sabırın bende olsaydı sırtım yere gelmezdi valla:KK61::KK61: gerenn hayırlı olsun yeni işinnn:KK19::KK19:...........kızar dün yeğenim has yatırdık 39.5 ateşle allah korumuş havale geçirebilirdi dedi dr:KK14::KK14: dün gece has geçti serumlar iğneler :KK14::KK14::KK14: pc istedi ona verdim eğlensin üzülmesin diye:26::26: sizede yazamadım şimdi çıktı inşş biran önce düzelir kuzum benimm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gizim hayırlı olsun bakalım (bazan adet olduğumuza bu kadar sveiniyoruz işte )adet gelmiş inşş bebişte gelecek arkasından:KK49::KK49: fadik canım ben artık erkelerle ilğili söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: bilgemmm canım kendi ayakaların üzerine durmak en güzeli zaten erkelerin bize olan davranışları arasında kandın bana muhtaçtır çok fazla yer tutyor bencee:26::26::26: sidelyam kuzum senin içinde her şey güzel olacak:KK19::KK19::KK19: yaban bilgemin söylediklerine katılıyormsenin sabırın bende olsaydı sırtım yere gelmezdi valla:KK61::KK61: gerenn hayırlı olsun yeni işinnn:KK19::KK19:...........kızar dün yeğenim has yatırdık 39.5 ateşle allah korumuş havale geçirebilirdi dedi dr:KK14::KK14: dün gece has geçti serumlar iğneler :KK14::KK14::KK14: pc istedi ona verdim eğlensin üzülmesin diye:26::26: sizede yazamadım şimdi çıktı inşş biran önce düzelir kuzum benimm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok çok geçmiş olsun bu benim karaböcek mi yoksa ay nazarım mı degdi ne kırkbinkere maşallah deyim çocuklar hastalınınca ölüyoru m inan
evet adet oldum yarın acilde kan verecegim pazartesi, igneler

canım çok çok geçmiş olsun bu benim karaböcek mi yoksa ay nazarım mı degdi ne kırkbinkere maşallah deyim çocuklar hastalınınca ölüyoru m inan
evet adet oldum yarın acilde kan verecegim pazartesi, igneler

evet canım senin kara böcek......hadi bakalım hayırlı olsunnnn bebişli olsun inşşş

X