- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
günaydınlar efendim annemin ziyareti bitti malesef eve gelince yine sorunlar aman alıştık işte
ben adet olmayı bekliyorum bugün yarın ama pazartesi başlarım kesin ignelere tek sırdaşım yoldaşım maddi manevi destegim ailem canlarım
fadigim şunu unutma tek sen degilsin aynı dertten hiç yoktan biz seviyoruz eşlerimizi ne yapalım ya onlar böyle onlarsız olmuyor işte akşam geldim surat iki kat geç geldim diye sanki herzaman gezen biriyim umursamadım duşumu aldım yattım alıştım sabahda dolaşmaya başladı peşimde
yabanım odun bunlar hemde yontulmamaış kalas cinsi
hastanede konuşuyoruz boşanmanın çare olmadıgını söyleyip tüp bebek için savaş veren o kadar çok ki onları görünce vay beyorum ne kadar kalabalıgı gülellim geçelim
canlar ya bunlar hayatın gerçeği ve bir çoğumuzun hayatında olan bir şey
ben şunu anladım ki boşanmak çözüm değil kızlar neden dersendiz eğerki biz boşandıktan sonra başka birisiyle evlenecekse tekrar (yalnızlık alah mahsustur )bu erkeklerinde hepsi bir birne benziyorsa eeeeeeeeeee ne değişecek kiii yine yenineden yeni bir kişiyle aynı sorunlar olacakkk ya benim anam derki iki ucu b..k değnek nereyi tutarsan tut b..k bulaşır işte bu durumdan onlardan birisi
GİZİM CANIM HADİ BAKALAIM HAYIRLISIYLA GELSİN ŞU KIRMIZILARRRRRRRRRR Kİ BEBİŞİN YOLU AÇILSINNN 49: