- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar inşşş hepinizede.papatya10,melony,elfida,ceylin_naz,bilgemm canlar hepinizden de ve diger canlardan da rabbim razı olsun inşşşş,inş inanıyorum mucizem beni bulacak akşam 10 da çatlatma ignemi vuruldum inş yarın saat 9-10 gibide yumurtalarım toplanacak inş herşey yolunda gider bu sefer ve rabbim mucizemi gönderir bana.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sidelya canım hadi hayırlısı olsun,rabbim hayırlısıyla göbişini doldursun işallah.bilgem seninkiside hayırlı olsun rabbim gözünüzde koymasın işallah,sağlıklı bebecikler dourun işallah.
papatya canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin.
Günaydın kızlar nasılsınız
Hadı canım bekliyoruz hayırlı haberlerini
Günaydınlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun..
Sidelya umarım yumuoşlarında güzel güzel toplanır bebeğine 1 adım daha yaklaşırsın.. Yumurta toplamadan sonraki tecrübelerinide bizimle paylaşırsın :))
kızlar selam..ne guzel neselenmısız bıraz..
bılgem sıdelya ve tedavıdekı dıger arkadaslar pozıtıflıgınız bızede yansır ınsaallah..ben cok umutsuzum cunku..asılamamı persembe oldum.ama hıc olumlu bır beklentım yok.yıne olmadı bılıyorum.oyle hıssedıyorum cunku..yınede rabbım hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın dıyorum..
casper cok gecmıs olsun canım.herkez gırıp ya.sende dıkkat et kendıne..
papatya kayınvalıdene cok uzuldum.ve bırdaha sılkelendım sankı.guzel mevlam saglık versınde gerısı vaktı saatı gelınce oluyor zaten..acıl sıfalar dılıyorum canım..
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız..
yıne gorusuruz kızlar..
hayırlı cumalar herkese..
sidelya hadı canım güzel haberyerini bekliyoruz çok erken ama İstanbulda en iyi tüp bebek merkezleri ve doktorlarını araştırıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
GÜNAYDIN kızlar bilgem ne güzel bir haber bu senin adına çok sevindim doktorunda ne iyiymiş ne güzel moral vermiş sana pozitifl olmak aslında herşeyin yolunda gitmesi için iyi bir sebep inşallah sende bebeğine bir adım yaklaştınn herşey gönlünce olsun
ilaç takip sistemine takılma doktorun sana en uygun tedavi yöntemini uygulayacaktır
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar inşşş hepinizede.papatya10,melony,elfida,ceylin_naz,bilgemm canlar hepinizden de ve diger canlardan da rabbim razı olsun inşşşş,inş inanıyorum mucizem beni bulacak akşam 10 da çatlatma ignemi vuruldum inş yarın saat 9-10 gibide yumurtalarım toplanacak inş herşey yolunda gider bu sefer ve rabbim mucizemi gönderir bana.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geldim canımopuyorumnanaktan
evde net yoktu bir haftadır deli ediyordu beni
4 gündürde hiç yok...
şuan annmerdeim sizlere bir haber vereym dedim...
hekes iyidir inş....
işim var geçmişide okuyamıyorum
hepinizi koaman öpüyorumopuyorumnanaktan
kendinize iyi bakına.s.
CANIM İNŞŞ HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
YUMOŞUN EMBİYO OLSUN VE SANA SIMSIKI TUTUNSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım Allah yüzünü güldürsün bu defa...
inşallah son olsun
canlarım çok sağolun verdiğiniz destek için ve dualarınız için de....rabbimin izniyle ve bu kadar duayla olacagına tüm kalbimle inanıyorum.inş rabbim de nasip edecek...
yetercigim nasilsin
coktandir gorusemiyoruz
artik bu topik eskisi kadar kalabalik degil
cok seessizlesti
canim ablan nasil oldu bebegi var mi tedavisi nasil gidiyor ablani merak ettim de