hayırdır diyelim hayır olsun canım...
testoranı yükselten serephone adlı ilaçmı canım...
eşimde bunu kullanmıştı bizdede testoron yükselmişti...
bu yüzden dr ilacı yarım almasını söylemişti...
herkese hayırlı cumalar canlar
eşim 3 ay kullandı ama dediğim gibi yarım olarak...evet tatlım artık aslında yükseldi ama dr devam diyoe eşime senin bünyen testeronu sevdi dedi sen ne kadar kullandın
hayırlı olsun canım....Kızlar ben dün internetten 20 tane ovulasyon testi almıştım bugün geldi, adetlerim düznesiz olduğu için artık yumurtlama günlerimi testle belirleyeceğim ki garanti olsun ..
Artık şansa bırakmayacağım işimi..
Bu çok basit ama önemli bir ayrıntı ..
İnşş bu çabalarımız boşa gitmez kızlar ..
Sidelya ve Elfida nerde yaa?
Kuzular ses verin nolur :)
Aminnn Yeterim sağolasın ..oohhhhhhhhh hemen planlaryapılmış yarın temizlik diğer gün kocişe ayrılmış
ne güzel canım hep böyle pozitif olsana bebişin koşakoşa gelsin inşşşşş
İnşşş iyidirler..çok iyi yapmışsın canım yumurtalma günün belli olunca bebiş olayını biaraz daha kontol altında tutarsın
canım sidelyayı aradım bu gün ama açmadı çok merak ettim
elfidada dün diğer topikte benden bir şey geldi acaba jeldenmi yoksa bebğim bir şeymi oldu yazmıştı sonra çıktı onuda çok merak ettim ama gelmedi:26::26:
eşim 3 ay kullandı ama dediğim gibi yarım olarak...
çünkü ilaca başladıktan sonra dr hormon testi istedi yüksek çıkıncada kesme ama yarım al dedi...
sayısa bir artış yoktu ama maşallah hareket düzelmişti...
ama bu ilaçlamı oldu bilmiyorum...zaten son zamnlar bizim harekket biraz iyiye gidiyordu...
hayırlı olsun canım....
ama sakın bir ayda neden olmadı diye pes etme...
ben aralıklarla toplam 5 ay kadar denedim ve 5. denediğim ay ancak hamile kalmıştım...
Aminnn Yeterim sağolasın ..
İnşşş rabbim hepimize yaşatır bu güzel mucizeyi..
İnşşş iyidirler..
Sidelya'nın iş yerindeki internette sorun varsa giremiyordur..
Elfida'nında inşş brşeyi yoktur ve bebeği onunladır..
Allah'ım yardımcısı ol , ne diyeyim..
Yok Fadik ben kendime 1 yıl süre vericem .. Sanki yeni evlenmişiz 1 yıl beklememiz gerekiyormuş gibi, ama bu arada dr kontrollerimize ihmal etmicem.. Zaten olacaksa bile ilk aylarda çok zor ..
İlaçlara başlayalı 1 ay olacak bi kaç gün sonra , kürlere başlayalıda 1.5 ay etki etmemiştir zaten henüz etmişse bile tahminimce az etmiştir ..
Neyse ben dikkat edeyimde kuzum ne zmana gelirse artık Fadiğim :))
canım 22 gün aslında uzun bir süre bu sürede hcg sıfılanmış olmalı diye düşünüyorum amaKızlar ben kürtaj olalı 22 gün oldu ..
Sabah meraktan bi gebelik testi yaptırdım , ovulasyon kiti almıştım ya , içinden 2 tanede gebelik testi çıkmıştı..
Neyse merak ettim yaptım çift çizgi çıktı ..
4 gündür kanamam yoktu bugün bir iki damla kanama oldu yine kesildi..
Bu çift çizginin çıkması bhcg sanırım sıfırlanmadı henüz..
Bu arad söylemesi ayıp kürtajdan sonra 4-5 kere birliktelik oldu ..
Şuan yumurtalıklarda 6-6 tane cm kıvamına gelmiş yumurtalarım var ..
Bütün bunlara rağmen bu kadar kısa zamanda bir hamilelik gelişeceğini sanmıyorumda neden sıfırlanmadı bhcg onu merak ediyorum ..
slm bayanlar kimse varmııı
sanırım hemen hemen hepinizle aynı dertteyim ..
eşimde varikosel olduğunu öğrendik ama doktor ilk etapta antibiyotik verdi sizce normalmiii
slm bayanlar kimse varmııı
sanırım hemen hemen hepinizle aynı dertteyim ..
eşimde varikosel olduğunu öğrendik ama doktor ilk etapta antibiyotik verdi sizce normalmiii
canım hoş geldin
ya benim vakoselle ilğili çok bilgim yok ama
antibiyotik eden anlamdım
bende anlamadım diğer topikteki kızlardan bi tanesi iltihap vardır onun için yazmıştır dedi.. şaşırdım erkektede iltihap olurmuki die ..
neyse vardır bundada bi hayır..
nasılsın bende aranıza yeni katıldım..1oaylık evliyiz korunmadık hiç..
2hafta öncede eşimin varikosel olduğunu öğrendik
tabi ben hemen deli gibi araştırmalara başladım:)
Allah hepimizin şifasını ve bebişlerini versin inşallah
günaydın hanımlar ben yie uykusuz bir güne başladım kaşıntım geçmedi ya araştırdım genellilkle geceleri oluyormuş bakalım akşam sıcak suya oturacagım ya ne kadar kötü birşye yazık adamcagız da peşimde iyileştinmi diyor yok deyincevurup kafayı yatıyor
bilgem ben çok heyecanlandım senin işine araştırmaya geçiyorum ay allahım birde oluyormu allahhhhhhhhhhhh
diger kızlar gelin artık daaaaaaaaaaaaaaaaa
evet erkekte iltahap olur onun içinde antibiyotik verilir
ama bu vakoselle ilği değildir
yani varikosel için iyi bir bulup tedaviye başlamalısınız
eşimin abisindede varmış ameliyat olduktan sonra olmuş ilk çocukları..
tesadüfen abisinin ameliyatını yapan doktor denk gelmiş
eşimde o doktora güvendiğinden onun belirlediği yoldan gidiyo şimdilik..
bakalım 1hafta sonra tekrar gidicek o zman belliolur ne yapıcğmz
sizin neden olmuyo canım sorun ne
kız güldürdün beni allah canını almasın senin
canım dr gitmelisin zaten biliyorsununuz rahim yumurtalık için kulandığımız antibiyorkler yapıyor bu kaşıntı ve mantarları
vajinal bölğedeki bakteriler i öldürüyor antibiyotik ve mantar başgösteriyor
güveneceğiniz bir dr bulduysanız çok iyi
canım bizde yok yok çok şükür
sayı hareket morfoloji ve bendede yumruta kalitesi bozuk
bizim çocuk sahibi olmamız
mucizenin mucizesi
canım ama ben hiç antibiyotik kullanmadım ki osun araştırdım dr gittim parazit dedi eger geçmezse ikigüne kadr pazartesi akşamı acil gidecegim gündüz çok ugraştırırlar mantarda 15 günde yeniliyor şaşırdım valla ya