Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bu haftayı çok şükür bitirdim hafta sonu çalışmıyorum ..
Nasıl geçti bu hafta hiç anlamadım ..
Kızlar bugün eşime evicap e vitamini, kendimede bebek asprini aldım ..
Hayırlısı bakalım .. Elimizden gelni yapıyoruz..

Green arkadaşım inşş raporunuz çıkar ve tüp bebeğe başlarsınız .. Bende bir kez daha tüp bebek yaptırmam gerekirse devlette yaptıracağım ..
İnşş mutlu haberlerine alıcaz Green'mmm..

Bilgecim valla ben de tüp bebek olayına Üniversite hastahanesinde başladım. En azından transfere kadar olan tüm ilaçları ve hastahane ücretlerini ssk karşıladı 1 senedir az bir ücret ödekik ki Elfidacım da benimle aynı yerde tedavi ve transfer yaptırdı ve Allah tamamına erdirsin İnşallah hamile... Pek çok kimselerde oradan mutlu çıkıyor... Tabi Allah'a kalmış bir şey... Rabbim ol derse olur... İnşallah her şey gönlümüzce olsun...

uzun süreden sonra tekrar kalpler green için atacak hadi bakalım hayırlısı olsun

Ya kızlar ne olur dua edin de yine ilaç yazıp yollamasınlar artık... Yoruldum gerçekten Allah'ım günah yazmasın ya Rabbim. İnşallah hep buraya mutlu haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim... Gizcim 2 martta gidiyorum nasipse, az kaldı... İnşallah bir haber istiyorum artık transfer diye ve İnşallah eşimin değerleri daha da düşmemiştir... Dua edin benim için...

selam ne demek bu aralar kafa karışık bilgem hoşgeldin çirozummmmmm
işe alıştın maşallah birde kendi paranı harcadınmı ohhh peki evde zorlanıyormusun iş ve yemek merak ediyorum çalışanları hepsi benim gibi mi

green dualr seninle inşallah hareketlenecek seninle topik ve gün sayacagız :97::97:

canlarımmnasılsınız bugün gün vardı çok yorulduum dün temizlik bugünde hazırlık sabah 8de kalktım ve daha yeni oturdum geçmişide okuyamadım inşallah herşey yolundadırrr

canlarımmnasılsınız bugün gün vardı çok yorulduum dün temizlik bugünde hazırlık sabah 8de kalktım ve daha yeni oturdum geçmişide okuyamadım inşallah herşey yolundadırrr

hoş geldin canım valla bugün kimsecikler yoktu nerdeler anlamadım maşallah yine pastalar börekler gitti ne güzel
sadece green var iyi haber bakalım kesin degl ama inşallah tedaviye başlıyacak

belgin hoş geldin canım
bilgemmmm giz greendreams ne haber canlar

Son düzenleme:
hoş geldin canım valla bugün kimsecikler yoktu nerdeler anlamadım maşallah yine pastalar börekler gitti ne güzel
sadece green var iyi haber bakalım kesin degl ama inşallah tedaviye başlıyacak
hayırlısı olsun GREEN arkadaşımaza evet canımm yendi pastalar böreklerrr
belgin hoş geldin canım
hoşbulduk canım nasılsınn
topigi gençlere emanet ediyorum hoş kalın hoşçalın yarın görüşme üzere byyyyyyyyy:95::95::95::95:

güle güle canımmm

Alıştım Giz'im valla çalışmak gibisi yok Allah utandırmasın ..
Eve geldiğimde ortalığı toparlıyorum , yapıyorum bişeyler..
Eşimde yardımcı oluyor sağolsun ..
Kayınvalidem'de yiğiyoruz genelde ikimizde çalışınca o sağolsun yapıyor yemek ya bizede getiriyor ya davet ediyor..
Allah bin kere razı olsun ..

Gren'mmm inşş canımmm inşşş rabbim gönlüne göre verir..
Bende çok istiyorum hemen başla bebeğine kavuş topikte gün sayalım hamiş haberine sevinelim..
Ayy Allah'ım yardım et lütfen !!

Kuzummm ellerine sağlık.. Ohh pastalar börekler çörekler keyif yaptınız ama yoruldun . Neyse yardında dinlen artık.. Kayınvaliden yardım etmiyor mu Belgin ?

belgin hoş geldin canım
İyiyiz Yeterim sen nasılsın ?
gençleremi hiç üstüme almadım
tatmdır tatlış yarın sapasağlam teslimederiz topiği birbirimize

Yarın bende işe gitmiyorum ha , muhabbete dahil olurum, hiç kaçmaz :)
İki gün izinli olmak çok güzel yaa :))
Cumartesi günleri evi temizlerim yemek ütü , pazar koçişte evde dinleniriz ..
Çok şükür rabbim bu konuda yüzüme baktı..

Kızlar ben dün internetten 20 tane ovulasyon testi almıştım bugün geldi, adetlerim düznesiz olduğu için artık yumurtlama günlerimi testle belirleyeceğim ki garanti olsun ..
Artık şansa bırakmayacağım işimi..
Bu çok basit ama önemli bir ayrıntı ..
İnşş bu çabalarımız boşa gitmez kızlar ..

Sidelya ve Elfida nerde yaa?
Kuzular ses verin nolur :)

oohhhhhhhhh hemen planlar yapılmış yarın temizlik diğer gün kocişe ayrılmış
ne güzel canım hep böyle pozitif ol sana bebişin koşakoşa gelsin inşşşşş

çok iyi yapmışsın canım yumurtalma günün belli olunca bebiş olayını biaraz daha kontol altında tutarsın
canım sidelyayı aradım bu gün ama açmadı çok merak ettim
elfidada dün diğer topikte benden bir şey geldi acaba jeldenmi yoksa bebğim bir şeymi oldu yazmıştı sonra çıktı onuda çok merak ettim ama gelmedi:26::26:

Son düzenleme:
cnm hayırlsı tüp bebek aşamasında ilaç tedavisi 1 yıl sürüyor mu sen hsg yaptırdın herhalde eşin varikosel ameliyatı oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…