Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah büyük canım.. onun gücünün yetmeyeceği şey yok biliyosun..
ben ne mucizeler gördüm sizinkide çok çok aşılmayacak problemler değil..
yumurta kalitesi nerden anlaşılıyoki ben her gittiğmde doktoruma söylüyorum yumurta takibi yaptırmak istediğimi oda düzenli adet oluyosan problem yokturdur diyo.. doğrumu bu;??
çünkü çok duydum düzenli adet olupta yumurtlayamayanları

canım ymurta takibi ile yumurta kalitesi çok farklı düzenli adet oluyorsan yumurtluyorsundur
ama sadece yumurtlmak la bitmiyor ki hormonların normal olcak kanaların açık olcak yumurtan çatlayacak eşinde sorun olmayacak doğru günde lişki olacak sperm yerini bulacan vs vs
yani dr adet oluyorsan sende sorun yok demesi sadece benceee oyalamaktır
yumurta kalitesine gelince bunun anlamanın tek yolu tüp bebktir
yeterli sayıda yumurtan oluyor gibi görünüyor ama boş çıkıyor yada dölenmiyor :KK14::KK14::KK14:

canım ymurta takibi ile yumurta kalitesi çok farklı düzenli adet oluyorsan yumurtluyorsundur
ama sadece yumurtlmak la bitmiyor ki hormonların normal olcak kanaların açık olcak yumurtan çatlayacak eşinde sorun olmayacak doğru günde lişki olacak sperm yerini bulacan vs vs
yeterli sayıda yumurtan oluyor gibi görünüyor ama boş çıkıyor yada dölenmiyor :KK14::KK14::KK14:
evet ben kaç defa hsg çektirmek istiyorum dedim erken dedi
eşimin sperm sayısı düşük çıkınca hemen aşılama yapıcaz dedi.. hiç başka bölüme fln yönlendirmedi.. birda özel hast.gidiyorum . kendi kendimize araştırıp buluyoruz sorunlarımızı yaaa..
bende en iyisi hsg çektireyim dimi eşim tedavisini olana kadar.. kararsızdım şu an zaten belli bi sorun var ortada beklesemmi diye ama önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum bu ay yaptrcktım hafta sonuna denk geldi..
ama çok zor diyolar korkuyorum yaa

Kızlar ben kürtaj olalı 22 gün oldu ..
Sabah meraktan bi gebelik testi yaptırdım , ovulasyon kiti almıştım ya , içinden 2 tanede gebelik testi çıkmıştı..
Neyse merak ettim yaptım çift çizgi çıktı ..
4 gündür kanamam yoktu bugün bir iki damla kanama oldu yine kesildi..
Bu çift çizginin çıkması bhcg sanırım sıfırlanmadı henüz..
Bu arad söylemesi ayıp kürtajdan sonra 4-5 kere birliktelik oldu ..
Şuan yumurtalıklarda 6-6 tane cm kıvamına gelmiş yumurtalarım var ..
Bütün bunlara rağmen bu kadar kısa zamanda bir hamilelik gelişeceğini sanmıyorumda neden sıfırlanmadı bhcg onu merak ediyorum ..
canım benimmm valla heyecan yaptım kız oluyomuş bide dr arayıp sorsana en doğru bilgiyi o verir sana
slm bayanlar kimse varmııı
sanırım hemen hemen hepinizle aynı dertteyim ..
eşimde varikosel olduğunu öğrendik ama doktor ilk etapta antibiyotik verdi sizce normalmiii
hoşgeldin canım sperm tahlilinde lökosit çıkmış olabilir onun için antibiyotik veriyo dr lar benim eşim ameliyat öncesi ve sonrası sürekli antibiyotik kullandı
günaydın hanımlar ben yie uykusuz bir güne başladım kaşıntım geçmedi ya araştırdım genellilkle geceleri oluyormuş bakalım akşam sıcak suya oturacagım ya ne kadar kötü birşye yazık adamcagız da peşimde iyileştinmi diyor yok deyince:KK50::KK50: vurup kafayı yatıyor:KK17::KK17:

bilgem ben çok heyecanlandım senin işine araştırmaya geçiyorum ay allahım birde oluyormu allahhhhhhhhhhhh :KK9::KK9:
diger kızlar gelin artık daaaaaaaaaaaaaaaaa:KK47::KK47:

günaydınn canım geldikk...
ahh o mantar benide öldürcek antibiyotik yappıyo galiba ...

evet ben kaç defa hsg çektirmek istiyorum dedim erken dedi
eşimin sperm sayısı düşük çıkınca hemen aşılama yapıcaz dedi.. hiç başka bölüme fln yönlendirmedi.. birda özel hast.gidiyorum . kendi kendimize araştırıp buluyoruz sorunlarımızı yaaa..
bende en iyisi hsg çektireyim dimi eşim tedavisini olana kadar.. kararsızdım şu an zaten belli bi sorun var ortada beklesemmi diye ama önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum bu ay yaptrcktım hafta sonuna denk geldi..
ama çok zor diyolar korkuyorum yaa

canım eşinde sorun olması senin için yapılacak tetkleri engelemez
bunlar ilaki yapılır önce kendine iyi bir merkz bu hatta yakınınzda ünvrst varsa hada iyi olur onlar sana daha iyi yol gösteriler
hsg mutlaka çektirmelisin tüp bebk için gerekli değildir kanalrın durumu ama aşılam içinaçık olması şart
hsg içinde hiç kormka zaten 3.5 dk süren bir işlem adet ağrısı kadar bir ağrın oluyor

canım eşinde sorun olması senin için yapılacak tetkleri engelemez
bunlar ilaki yapılır önce kendine iyi bir merkz bu hatta yakınınzda ünvrst varsa hada iyi olur onlar sana daha iyi yol gösteriler
hsg mutlaka çektirmelisin tüp bebk için gerekli değildir kanalrın durumu ama aşılam içinaçık olması şart
hsg içinde hiç kormka zaten 3.5 dk süren bir işlem adet ağrısı kadar bir ağrın oluyor
sağol canım beni rahatlattın biraz
bi topikte bayılanları fln görünce çok çekindim yaptırmaya..
hsg gittiğim özel hast.doktoruma yaptrcm devlt.hastanelerinde yapılmıyomuş burda
daha sonrada dedğn gibi ünvst.hast gideyim.. AH ALLAHIM NE OLUR BUNLARA GEREK KALMADAN VER YAVRUMUZUU... :KK43:

bende anlamadım diğer topikteki kızlardan bi tanesi iltihap vardır onun için yazmıştır dedi.. şaşırdım erkektede iltihap olurmuki die ..
neyse vardır bundada bi hayır..
nasılsın bende aranıza yeni katıldım..1oaylık evliyiz korunmadık hiç..
2hafta öncede eşimin varikosel olduğunu öğrendik
tabi ben hemen deli gibi araştırmalara başladım:)
Allah hepimizin şifasını ve bebişlerini versin inşallah
Canım varikoselin tek şifası ameliyat .. Benim eşimde çift taraflı vardı hemen yaptırdık çoook basit bir ameliyat sperm sayısı arttı ama yeterli olmadı..
Antibiyotik içsin zararı olmaz lokasit diye bir bakterimi diyim enfeksiyonmu diyim onlardan oluyor erkeklerde yada ilhitap için ona iyi gelir..
Ama antibiyotik varikoseli tedavi etmez, hiçbişey etmez tek çare ameliyat..
3 güne ayakta hiç korkmayın ..
günaydın hanımlar ben yie uykusuz bir güne başladım kaşıntım geçmedi ya araştırdım genellilkle geceleri oluyormuş bakalım akşam sıcak suya oturacagım ya ne kadar kötü birşye yazık adamcagız da peşimde iyileştinmi diyor yok deyince:KK50::KK50: vurup kafayı yatıyor:KK17::KK17:

bilgem ben çok heyecanlandım senin işine araştırmaya geçiyorum ay allahım birde oluyormu allahhhhhhhhhhhh :KK9::KK9:

Giz kuzum şunu bir araştır temizlik yapıcam bilgisayarın başında takıldım kaldım ..
Kürtajdan sonra ne zaman sıfırlanıyormuş beta , birde 22 günde hamilelik olur mu ya 3-5 kere ilişki oldu eşimle..
Ama hali hazırda yumoş vardı tabi, yumurtalama günü bekleme gibi bir durum yoktu..
Umutlanmıyorum ama merak ediyorum ..

sağol canım beni rahatlattın biraz
bi topikte bayılanları fln görünce çok çekindim yaptırmaya..
hsg gittiğim özel hast.doktoruma yaptrcm devlt.hastanelerinde yapılmıyomuş burda
daha sonrada dedğn gibi ünvst.hast gideyim.. AH ALLAHIM NE OLUR BUNLARA GEREK KALMADAN VER YAVRUMUZUU... :KK43:

inşş gerek kalmaz
ama hiç korkma

bak varikoselle ilğili
bilgemmmmmmm sana daha neyt biliğiler veriyor
o yaşadı bizden daha tecrübeli

kızlar eşim yemeğe gelicek YETER verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
BİLGEM sanada teşekkür ederim sizin ameliyattan sonramı oldu çocuk ta kürtaj oldun sen yaz ben gelince bakarım:))
sizleri tanıdığıma çoookk memnun oldum. :)

bilgem canım senin durumun da olan birini buldum oda senin gibi aynı kürtaj olduktan 20 gün sora test yaptırıyor 20.51 çıkıyor dr arıyor dr da düşmesi lazımdı düşer bekle 1 ay daha demiş yani normalmiş tabi sen daha iyi blirsin eger istersenlina kadın saglık merkezi var 20 lira karşılıgı ultrasyon ve muayene ben bir daha oraya gidecegim çarşambada randevum var

kızlar eşim yemeğe gelicek YETER verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
BİLGEM sanada teşekkür ederim sizin ameliyattan sonramı oldu çocuk ta kürtaj oldun sen yaz ben gelince bakarım:))
sizleri tanıdığıma çoookk memnun oldum. :)
Canım ameliyattan sonra değer yeterince yükselmedi yinede 6-7 ay kadar bekledik .. Doağl yolla gebelik gerçekleşmeyince tüp bebeğe geçtik..
Benim bebeğim 8 haftalıkken kalp atışının olmaması nedeiyle alındı..
Şimdi doğal yolları deniyorum bitkisel kürler ve ilaçlar yardımıyla..
Ama ameliyattan sonra sperim değerleri normale dönen ve akabinde hamile kalan çok var..
Bunu önceden bilemeyiz.. Ameliyattan 3 ay sonraki sperm tahlili yaptıracaksınız..

bilgem canım senin durumun da olan birini buldum oda senin gibi aynı kürtaj olduktan 20 gün sora test yaptırıyor 20.51 çıkıyor dr arıyor dr da düşmesi lazımdı düşer bekle 1 ay daha demiş yani normalmiş tabi sen daha iyi blirsin eger istersenlina kadın saglık merkezi var 20 lira karşılıgı ultrasyon ve muayene ben bir daha oraya gidecegim çarşambada randevum var

Ya Giz'mmm bende sanmıyorum hamilelik olduğunu, bhcg sıfırlanmamış ..
Bende şu Lina'ya gideyimde bir muayeneye olayım ..
20 lira uygunmuş..
Cmt açıkmı ki..

Canım ameliyattan sonra değer yeterince yükselmedi yinede 6-7 ay kadar bekledik .. Doağl yolla gebelik gerçekleşmeyince tüp bebeğe geçtik..
Benim bebeğim 8 haftalıkken kalp atışının olmaması nedeiyle alındı..
Şimdi doğal yolları deniyorum bitkisel kürler ve ilaçlar yardımıyla..
Ama ameliyattan sonra sperim değerleri normale dönen ve akabinde hamile kalan çok var..
Bunu önceden bilemeyiz.. Ameliyattan 3 ay sonraki sperm tahlili yaptıracaksınız..

Ya Giz'mmm bende sanmıyorum hamilelik olduğunu, bhcg sıfırlanmamış ..
Bende şu Lina'ya gideyimde bir muayeneye olayım ..
20 lira uygunmuş..
Cmt açıkmı ki..

sitede numarası var ben mail atmıştım hemen dönüş yaptılar çarşambayada randevu verdiler ssk ve bagkur varsa 20 lira düşünsene hem muayene hem ultrasyon bird özel ilgi benim sıkıntım olsun ben bir daha oraya gidecegim hastane köşelerinde sürünmem valla yalnız orda hormon testleri pahalı onuda hastanede yaptırrrım ara bakalım ne diyecekler

canım bilegem ben senin adına mail attım dönerler sana bugün acil diye attım gitmek istersen randevu alırsın işine karıştım ama senin işin çoktur diye

canım dr a gitmesen bile eczaneden krem alıp kullanabilirsin...
geçmiş olsun :KK16:

Kızlar ben kürtaj olalı 22 gün oldu ..
Sabah meraktan bi gebelik testi yaptırdım , ovulasyon kiti almıştım ya , içinden 2 tanede gebelik testi çıkmıştı..
Neyse merak ettim yaptım çift çizgi çıktı ..
4 gündür kanamam yoktu bugün bir iki damla kanama oldu yine kesildi..
Bu çift çizginin çıkması bhcg sanırım sıfırlanmadı henüz..
Bu arad söylemesi ayıp kürtajdan sonra 4-5 kere birliktelik oldu ..
Şuan yumurtalıklarda 6-6 tane cm kıvamına gelmiş yumurtalarım var ..
Bütün bunlara rağmen bu kadar kısa zamanda bir hamilelik gelişeceğini sanmıyorumda neden sıfırlanmadı bhcg onu merak ediyorum ..
canım ara ara kanamaların olduğuna göre sıfırlanmamış gibi geldi bana...
ben hamileliklerden sonra hiç bhcg nin düşüp düşmemediğe bakmamıştım...
ama benim kanamalarım hemen düzene girmişti...
canım yinede dr a danış istersen eğer düşmemişsede stres yapma bazen böyle geç düşebiliyor....

Son düzenleme:
canım bilegem ben senin adına mail attım dönerler sana bugün acil diye iattım gitmek istersen randevu alırsın işine karıştım ama senin işin çoktur diye
Gz'mm sağol Allah razı olsun canımmmmm...

canım dr a gitmesen bile eczaneden krem alıp kullanabilirsin...
geçmiş olsun :KK16:

canım ara ara kanamaların olduğuna göre sıfırlanmamış gibi geldi bana...
ben hamileliklerden sonra hiç bhcg nin düşüp düşmemediğe bakmamıştım...
ama benim kanamalarım hemen düzene girmişti...
canım yinede dr a danış istersen eğer düşmemişsede stres yapma bazen böyle geç düşebiliyor....

Fadik bende senin gibi düşünüyorum ..
Kana bitiyor yine başlıyor 2-3 gün aralıklarla 3-4 gündür yoktu bugün yine başladı ..
Artık herşey normale dönsede bende önümü görsem bi..
Hala hamileliği atamadı vucudum ..
İnşş kısa süre sonra düzelir..
Cvp için sağol Fadik ..
Allah razı olsun..

of allahım of herkeste başka dert bana acilin yolu gözüküyor valla akşam birde sıcak su banyosı yapayım iyi gelir diyorlar ilaçlar ble fayda etmiyor kabızlıktan kurtulayım hemen kullandıgım ilaçlar yapıyor kesin ya dogum kontrol haplarıda yaparmış hemeroid olablirmiş

aşk melegi elfida yeter nerelerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bagırtmayın beni ya

of allahım of herkeste başka dert bana acilin yolu gözüküyor valla akşam birde sıcak su banyosı yapayım iyi gelir diyorlar ilaçlar ble fayda etmiyor kabızlıktan kurtulayım hemen kullandıgım ilaçlar yapıyor kesin ya dogum kontrol haplarıda yaparmış hemeroid olablirmiş

aşk melegi elfida yeter nerelerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bagırtmayın beni ya

canım aç karnına kayısı suyu iç,kayısı bulabilirsen kayısı ye daa iyi görürsün faydasını.yakın olsaydı yollardım kayısı:95:

bilgemmm böyle durumlar olabiliyormuş kürtajdan sonra netten bulduğum yazı

Kürtaj sonrası gebelik testi kaç günde negatifleşir?
Düşük ve kürtajlardan 15-20 gün sonrasına kadar gebelik testine bakılması yanlış pozitiflikler verebilir. Bu nedenle 20 günden önce gebelik testinin yapılmasının önemi yoktur.

ama hamile kalma şansın var bundan sonrası ona göre:92: :KK74: :nazar:

saol yabanım eşime söyledim alacak ben niye daha önce düşünmedim normalde kabız olmam hiç inşallah geçer
sen ne yapıyorsun bakalım hiç gelmiyorsunuz ya aşk olsun havalar ısının ca demekki kimse olmaz

bilgemmm böyle durumlar olabiliyormuş kürtajdan sonra netten bulduğum yazı

Kürtaj sonrası gebelik testi kaç günde negatifleşir?
Düşük ve kürtajlardan 15-20 gün sonrasına kadar gebelik testine bakılması yanlış pozitiflikler verebilir. Bu nedenle 20 günden önce gebelik testinin yapılmasının önemi yoktur.

ama hamile kalma şansın var bundan sonrası ona göre:92: :KK74: :nazar:

Sağolasın yabanım ..
Benimde bugün 22 gün oldu , bakalım 3-5 gün sonra tekrar edeceğim ..
Tüp bebekten sonra hamile kalma ihtimali varmış , bende onun için bu günleri değerlendirmek istiyorum :))

Kızlar temizlik bitti, dip köşe temizledim camlarımı sildim, çamaşır yıkadım ,ütüleri bitirdim ohh rahatladım , yemeğide ocağa koydum ..
Bir tatlı kaldı , eşim tatlı hastası o yzüden hafta sonları yapmaya çalışıyorum ..
Yarına da bi iş kalamdı , dinlenicem artıkın :))
Böyle işte kızlar

X