Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sidelyaaaaaaaaaaaa
bebğim nerdesin kaç gündür gelmiyorsun canımmmmmmm

canım ya çok ama çok geçmiş olsun şimdi diğer topikdede yazdıklarını okudum. gerçekten çok zor allahım eşini sana bağışlasın ameliyatı güzel geçer inşallah ve eski sağlığına kavuşuverir canım dularım seninle canım ameliyat tarihi bellimi canım burdaki tıp fakultesinde olacak dimi

günaydın arkadaşlar yetercim duana amin amin diyorum allahım bu şu mübarek günde bizlerinde gönüllerimizdeki muradlarımızı versin inşallah
kızlar rüyamda otobüsle gidiyorum yolda üzüm bağları var salkım salkım üzüm koparıyorum geçerken ama görseniz ne çok hayırlı bi rüyaymış diye okudum ama inşallah öyledir
hayırdır diyelim hayır olsun canım...

kızlar eşim dr yeni geldi bir de dr sadece serephone iç proxeed içme demiş biz 4.aydayız bırakmayı düşünmüyorum eşime de dedim şu izin işini hallet kaan hoca git diye şu an ankarada olmayı çoook isterdim

ben de o yüzden şaşırdım testesteron normaldı onu yükseltti verdiği ilaç tek sevindiğim artık o bakmıyacak bize bir de üç ay önce eşimin sıtını sıvazlamış olur bu iş diye sonuçlar bir anda düştü 67 lerden 24 kadar geriledi
testoranı yükselten serephone adlı ilaçmı canım...
eşimde bunu kullanmıştı bizdede testoron yükselmişti...
bu yüzden dr ilacı yarım almasını söylemişti...

herkese hayırlı cumalar canlar

Son düzenleme:
günaydın
hayırlı cumlar
rabbim dualrımızı dilekelrimizi kabul etsin
açılan ellerimizi boşçevirmesin
eşlerimizle birlikte saık huzur içinde yaşlanmayı nasip etsin
ve hepimizin beklediği mucizelerimizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydın Yetercimmm ve arkadaşlarım... Yetercim bütün dualarına katılıyorum canı gönülden, sizler için de şifadiliyorum...

canım ya çok ama çok geçmiş olsun şimdi diğer topikdede yazdıklarını okudum. gerçekten çok zor allahım eşini sana bağışlasın ameliyatı güzel geçer inşallah ve eski sağlığına kavuşuverir canım dularım seninle canım ameliyat tarihi bellimi canım burdaki tıp fakultesinde olacak dimi

Caspercim başka hangi topike takılıyorsunuz?[/SIZE]

erkek infertilitesinin güzel hamiş ve annişleri var kardeş topiğimiz orayada takılıyoruz gerçi ben fazla giremiyorum ama

kızlar günaydın bugün işe başladım dün hava güzeldi pencere tülü bitirdim valla çok hamaratım ha o kadarda mütavazi
dün akşam tam bir kabus du şu tüp bebek aşamasında bebek elde edemedim ama maşşalha mantar parazit mide rahatsızlıgı hepsini aldım
dün kaşıntıdan delirecektim hala da var ya dr parazit dedi ama bakalım ya uyumadım hiç tuzlu su yaptım ki yaksın diye onunla 3 saat uyudum işte
bizlerin hali ne olacak kimsede yok bu rahatsızlık bende niye var gerçi transferden sonra altınıza ördek koyuyorlar ya ben onu 20 dk beklettim kesin ondandır

kızlar günaydın bugün işe başladım dün hava güzeldi pencere tülü bitirdim valla çok hamaratım ha o kadarda mütavazi
dün akşam tam bir kabus du şu tüp bebek aşamasında bebek elde edemedim ama maşşalha mantar parazit mide rahatsızlıgı hepsini aldım
dün kaşıntıdan delirecektim hala da var ya dr parazit dedi ama bakalım ya uyumadım hiç tuzlu su yaptım ki yaksın diye onunla 3 saat uyudum işte
bizlerin hali ne olacak kimsede yok bu rahatsızlık bende niye var gerçi transferden sonra altınıza ördek koyuyorlar ya ben onu 20 dk beklettim kesin ondandır

Arkadaşım yüz üstü yatırırken bu ördeği nasıl koyuyorlar, bak şimdi bir de bunu merak ettim iyi mi? Rabbim İnşallah yakındır bunlar da bana, bu arada hepinizin Cuması mübarek olsun İnşallah... Allah yalvarışlarımızı, seslerimizi duysun da yüreğimizdeki yangına bir çare olsun İnşallah...

Arkadaşım yüz üstü yatırırken bu ördeği nasıl koyuyorlar, bak şimdi bir de bunu merak ettim iyi mi? Rabbim İnşallah yakındır bunlar da bana, bu arada hepinizin Cuması mübarek olsun İnşallah... Allah yalvarışlarımızı, seslerimizi duysun da yüreğimizdeki yangına bir çare olsun İnşallah...

canım yüz üstü olurmu hiç sırt üstü ama bir daha yaptırırsam tüp bebek valla koydurmam başka yollara başvururum

canım yüzüstü değilki sırt üstü yatıyorsun ördekde normal koyuluyıor

kızlar başka topik te eşi sperm sayısı çok düşükmüş iki tüp bir aşılama am negatif sonra bir prof a gitmiş menegon amp. ve sabah akşam harput pekmezi 5 ayda dogal yoldan hamile kalmış

canım yüz üstü olurmu hiç sırt üstü ama bir daha yaptırırsam tüp bebek valla koydurmam başka yollara başvururum

canım yüzüstü değilki sırt üstü yatıyorsun ördekde normal koyuluyıor

Ya kızlar yanlış hatırlamıyorsam Elfidacım 3 saat yüzükoyun kıpırdamadan yattım dedi transferden sonra hastanede, ben mi yanlış anladım acaba? :KK53:Elfidaaaa neredesinnn???:KK52:

kızlar dhea ve corasprin kullanıp erken kanaması olan varmı benim ilaçlardan herhalde ayın 16veya17 olmam lazımda bugün belim karnım agrımaya başladı of sancılı olmamıştım geçen ay belirti bile yoktu kavaboya gitmiştim baktım hastalanmışım demekki ilaçlar

Günaydın Yetercimmm ve arkadaşlarım... Yetercim bütün dualarına katılıyorum canı gönülden, sizler için de şifadiliyorum...

Caspercim başka hangi topike takılıyorsunuz?[/SIZE]

sağolun canlar allah razı olsun
balaıda olcak canım
evet giz oluyor böyle durumlar
banada kist olmuştu dr dedimki dr benim bebğimolmadı ama 35 yıldan sonra nur topu gibi kistim oldu çok gülmüştü

kızlar başka topik te eşi sperm sayısı çok düşükmüş iki tüp bir aşılama am negatif sonra bir prof a gitmiş menegon amp. ve sabah akşam harput pekmezi 5 ayda dogal yoldan hamile kalmış

yaradanın mucizesi canım
mucizesini eksik temesin inşş bizlerden

sadece omu kimsecikler yok yine ikimiz kaldık valla yetercigim bugün kız bakmaya gidecegiz bakalım amcamın kızına çok heyecanlı oluyor ya :KK9:

kız elfida bir kaç gündür yok sidelyada
yok
sideşu aradım ama açmadı merak ettim ikisinide :KK53::KK53::KK53:

X