Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah seni ne yapsın Emi :)
Yanlış anlamalar müdiresi Giz'im benim ..
Bu arada cılız demişken 3 ayda 46 kilodan 52'ye çıktım çok iy oldu bu boyum 1.70 çünkü..
Boyuma göre zayıftım ama 6 kilo iyi geldi ..
Annenin rüyasıda hayır olsun inşş..
Bende rüyalarımı hep anlamlandırırım ..
Anneme anlatırım annem bir yorum getirir mutlaka :)

hayırlı cumalar herkese...

hayırlı cumalar canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım
bende tüp bebek oldugum merkezi araştırıyorum ya bende döllenme sorunu vardı ya ben zannettim benden kaynaklanıyor hayır eşinde ve kendinde sorun olmayan 26 yumurtası toplanankişinin hiç ymurtası döllenmemiş bu tamamen şans deneyin diyorlar bakalım

hayıdır inşşşşşşşşşş
hhayırlara çıksın inşş

inşallah hamilesindir canımmmmmm

yok kuzum yaaaaaa nerde:26::26::26::26:

KIZLAR EŞİM YİNE HORMON TAHİLİ VERMİŞTİ YİNE ÇOK YÜKSEK ÇIKTI
AKŞAMA MR VAR
ALLAHIM SEN BİLİRSİN

Yumurta döllenmiyorsa bunun senden kaynaklandığını nerden çıkardın Giz..
Eşinin spermleri dölleyemiyor belki..

Yumurta döllenmiyorsa bunun senden kaynaklandığını nerden çıkardın Giz..
Eşinin spermleri dölleyemiyor belki..

ya öyle birşey demediler ki sordum ama bende yumurta rezervi var kan pıhtılaşmsı var ya
dur bakaılm ayın 22 ile 25 arası hm kromozon hemde sperm testi var neler olacak heyecanla o günü bekliyorum spermdende kaynaklanabilir ama merkez niye demedi hiçbirşey eşimin sperm i için bakalım han gitestler yapılacaksa yaprtıracagım tanıdık buldum büyük dogumda hemşire o yardımcı olacak sürünmeyecegim hastane köşelerinde
bu arada eşim üzerine hiç toz kondurmuyor bende sorun yok diyor bende yok canım sorun bende diyorum çünkü o strese girerse onla başedemem o yüzden ona belli etmeden testleri yaptıracagım

Giz bu benim şahsi fikrim bence senden kaynaklanmıyor..
Çünkü senin 11 tane yumurtan oluştu , 7 tanesi olgundu.. Bu olgun yumurta senin yumurtalarının kaliteli ve sorunsuz olduğunu gösterir..

Benden 30 yumurta toplandı eşimin sperm sayısı çok düşük olduğundan tüp bebek yapmadılar dölleyemez diye .. O yüzden direk microenjeksiyon yapıldı.. Yani bildiğiniz gibi sperm yumurtanın içine enjekte edildi.. Ona rağmen 13 tansi döllenmedi 17 tanesi döllendi.. Halbu ki hepsi olgun yumurtaydı..
17 tane döllenen yumurtanın 3 tanesi 5. güne gelebildi..
Bana bir tanesi transfer edildi, söylediklerine göre diğer ikisi , dondurulup çözdürülmeye dayanacak embriyo değilmiş..
Bana verdikleri embriyoda kalitesizdi yada sorunluydu.. Ben test yaptırmadım ama hala bebeğimin genetik sorunu olduğu için öldüğünü düşünüyorum , ne biliyimböyle olduğuna inanıyorum..
Genetik test yapın diye yalvardım ama yapmadılar ..
Yanlış adreste yaptırmışım tüp bebek meğer !

Son düzenleme:

dogru söylüyorsun canım ama erkekler işte yaptıracagım bütün testleri
o yönden allah razı olsun merkezim süper di ya hemen istediler şimdide kromozon negatiften sonra gittim kist için kontroletti aynı dr um 1 hafta sonra tekrar gittim yine canını sıkma gel konuşalım ne gerekirse yaparız insana morel veriyorlar eşim bile çok begndi sperm veriyorlarya eşim diyorki önceki aşılamada o neydi ya diyor tuvalette insan rahat bile olmuyor burası süper duş yeri gazetesi tv si beni yıktı güldürdü geçirdi o y üzden ikinciside orda olacak bakalım ya ora ya devlet hastanesi
ama bu sefer çok bilmiş biri var karşılarında es geçmek yok

Selam kızlar,

Benim moralim bozuk maalesef... Eveli gün adetimin başlangıcının 12. günüydü ve ovülasyon testi yaptım. Silik pembe çıktı. Ben de demek ki zamanı gelmedi daha diyerek dün ikinci testi yapmadım. Bugün yattım ve hiç çizgi oluşmadı maalesef, yani dönemim geçmiş. Acaba adetimin başlangıcının 11. gününde mi yumurtlama dönemindeydim. Erken ovülasyon mu yaşıyorum anlayamadım, ama bu ay dönemimimi geçirdiğim için inanılmaz üzüldüm. çünkü bu aya dair inanılmaz bir duygu vardı içimde...

canım üzülme lütfen hem ben hiç inanmıyorum bu aletlere ben ya eskiden ben yumurtlama dönemimi takip ederdim inanın şimdi hiçç aklıma bile gelmiyor valla ben rahatladım tak tak nereyekadar bu ay olmazsa diger ay geç olsunda güç olmasın

canım bencede üzme kendini ne olur
zaten üzüntü stres yüzünden sıkıntılarımız katlıyor
olacağı varsada olmuyor
biraz rahatlaya bilsek düşünmeye bilsek belkide hada kolay olcak

valladoğru söylüyorsun allah sağlık versin bebişte gelir herhalde
bu kadar çabadan sonra gelmiyorsa hayırlısı böyleymiş diyeceğim artık

canım başıma gelmeyen kalmadı bundada vardır bir hayır dedim hep hatta anneme ya başıma gelen en kötü olaydan bile hayır çıkartır oldum deim gülüyor valla ama gerçekten öyle .sebepsiz hiçbir şey vermez CENABI ALLAH herşeyin sebebi vardır kurban oldugum yaradan bizim için hayırlısını versin
ya ben eşime evlatlık konusunu açtım hmen kapattı eger evet dese ikinci denemeden sonra hemen başvuracaktım ne geregi var kendimizi yıpratmanın

canım hayat yaşanalar sınavımız işte bizi bunlar olgulaştırıyor
her şeyde bir hayır vadı dedirtiyor ve öyledirde
geçen sidelya bana dedki ben bir çocuğu biz öldüğümüzde arkamızdan fatiha okusun diye bu kadar çok istiyordum
bir tarftan bebk için gücümüz maddi imkanımız el veriğince çabalayalım ama kendimizde kaptırım her şeyden vaz geçmeyelim dedi
ne kadar doğru

deryacım tebrik ediyorum .allah tamamına erdirsin.

kızlaaaarr..eşimin sperm sonuçları 10gün öncesine göre daha iyi çıktı.ilaçlar işe yaramış sanırım hemen.öncekinde ileri kızlı ve ileri yavaş 0 dı.%90 ı da hareketsizdi.bu kez % 4 ileri hızlı,%20 ileri yavaş çıkmış.morfoloji aynı % 4.sayıdada problem yok.

ama bu kezde başka bir problem var.of sanırım hiç bitmeyecek.dün akşam yumurtlama günümdü.ben hep 14.gün yumurtlarım.akıntıdanda anlıyorum zaten.ama eşimin performansı düştü.olmadı yaniiiiii..çok utanıyorum bunu yazmaya ama sizden mi saklıcam?zaten kimseye dert anlatamıyorum.offfffff..şimdi misafirimiz varya ilişkilerimiz eskisi gibi değil.yani sadece yumurtlama günlerimde 2-3 kez giriyoruz o kadar ilişkiye.bebeğe odaklandık hep de ondanmı oldu bilmiyorum.yani sonuçta o ilişkiyi bebek için yapıyoruz.zaten zor şartlar altında oluyor.yatsınlar diye bekliyoruz.ayyy yatmak da bilmiyo bunlar.sinir oldum dünakşammm.eşime bişey demedim tabii..çünkü çok üzüldü zaten,vira özür dileyip duruyo benden.ama çok üzüldüm.bugün hiç aklımdan çıkmadı.bu ay da gitti ya düşünün.tek 1 tane güzel sperme ihtiyacım var ama sperm yokkk..:84: :84:
of napıcaz bilmiyorum.geçermi geçmezmi?
kızlar başınıza hiç böyle bişey geldimi yaaa??
çok üzgünüm.yarın da annemlere gidiyorum.1 hafta olamıcam buralarda.ama hiç mutlu gitmiyorum.bu olay kafama takıldı kaldııı..
yükselen sperm sonucuna bile sevinemedimmm..

Son düzenleme:

beşim gözün aydın demkki ilçalr işe yaramış bu güzel haber
eşinde stres olmuşdur rahat olmamıştır
üzme kendin zaten bu ay gitiyse gitmiştir annelerde kafanı dağıt siresini at ve eşin özle inşş bebişte gelir

canım madem sperm sonuçları iyiye gidiyor boş ver üzülmeyi canını sıkma eşininde giden bu ayolsun senelerce bekliyoruzda bir ay içinmi üzülecegiz hem öyle strese girer eşin bak ben aşılamadan sonra dr ilşki demişti ben eşime hiç demedim ama zorlandım hadi diyordum şaşırıyordu ilşki sonunda söylüyordum sende böyle dene yapabilirsen tabi

allahım nelerle uğraşıyoruz
Insanlar keyif için eşleriyle birlikte olur biz bebk için
Allahım neler yapıyoruz kendimize yaaaaaaaaa
(bebiş için değilde keyif için birlikte olmalıyız ama )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…