lk ransferimde bende kulanmıştım o iğnelerden çok fenaydı yaaaa
hep beze luşmuştu oturamyordum
evet çok fena ben hergün kullandım sağ bacağım yürürken kasılıyo artık hergün kolonya pamukla ovuyoruz bezeler gitsin diye amannnnn zor işimiz hep kadınlar çekiyo erkeklere hiç bişey olmuyo...
biz o dönem sıcak havluyla pansuman yapıyorduk yoksa mümkünmü oturmak
HİÇ SOMA YA KADIN OLMAK NE ZOR
BENİM EŞİM KAN ALDIRAMAZ
GEÇEN GÜN GENETİK İÇİN ÜNVRST GİTTİK BEN GİRDİM ALDILAR
EŞİM GELDİ
AMAN ALLAHIM OFFFFFF BUFFFFFFF IIIHH TISSSSS İÇERİYE GİRDİMKİ FENALAŞMIŞ KOLUNA GİRDİM BİRLİKTE ÇIKTIK(NORMALDE KADINLAR DAYANAMZLAR EŞLERİ YARDIMCI OLUR BENİM HLİMİ DÜŞÜN ARTIK)DEDİMKİ HAYATIM EĞER TÜP BEBK TEDAVİSNDE BENİM YERİME SEN OLSAN NELER OLURMUŞ
bende şuan öyleyim topallayarak yürüyorum son iğneden sonra neden bilmiym bacağım kasılıyo
ayyy varya aynı benim eşim benden kan alınırken gözlerini kapatıyo tedavi sırasındaki göbekten yaptığım iğnelerden birini sana batırcam dedim odaya kapattı kendini komediydi yaniallahtan yaşadıklarımın farkında ben senin hakkını ödeyemem diyo hep öyle dedilmi zaten bütün acılarım gidiyo
kız bende bir tek benim eşim böyle zanederdim
aaaaaa tek değilmiş eşim
değil değil merak etme çoğu erkek aynı
eşimde tek olduğunu düşünüyordu
eğer duyarsa tekolmadığını iğne yapılırken kan alınırken ağlarda o
seninki pek içler acısıymış benimki gururundan ağlayamaz ama kaçmayı iyi bilir ahhh bu erkekler
sağol canım çok şükür
evet ya ufaklığın oğluna bakıyorun okursa gidiyor
o yüzden erkenciyim
sen nasılsın işlewr oturdumu biraz
canım kolay gelsin o zaman sanada...evet ilk günkü gibi değil çok şükür herşeyi yeni baştan yapmaya çalışınca biraz zaman alıyor tabi,ama dediğim gibi çok şükür...bu gün bir ara müsait olunca telden ararım seni laflaşırız yine.bu hafta sonu adana dan kimse gelmezse ben gidecem çok özledim ya ailemi.rabbim daha uzak olupta istedikleri gibi gelip gidemeyenlere yardım etsin çok zormuş anlıyorum şimdi hasret ne demekmiş.
canım kolay gelsin sanada
eeeeee kolay değilki kuzum zamnla alışırsın
inşşşşş daha kolay olur şimdi ilk zamanlar
günaydın fıstıklar esniyorum valla sidelya hasretlik çok zor canım ya düşünsene ben bile 15 gü
nde bir görüyorum yetmiyor çok özklüyorum dün annemdeydim canım benim hasta hasta bana çörek yaptı yedirdi sıcak sıcak onların yanında çok huzurluyum
kızlar ben ayın 10 gibi recai beye gidecegim genart tüp bebek bakalım ne diyecek dün bir karar aldım ben eşimede demedim ben bu sefer devlet hastanesinde yaptıracagım kısmet olursa
canım kolay gelsin sanada
eeeeee kolay değilki kuzum zamnla alışırsın
inşşşşş daha kolay olur şimdi ilk zamanlar