Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu kötü haberi vermek bana düştü bilgem şimdi mesaj att malesef kürtaj olmuş evleri çok kalabalıkmış yarın girebilirse girecek hayırlısı buymuş

canım yyyaaaaaa çok üzüldüm
hayırlısyla bebişi doğal yaoldan gelsin inşşş

canlar çok kötü oldum iş yerinden gelince benim kırmızılar geldi sağolsunlar,bilgem için çok üzüldüm denecek bişey yok malesef :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

kızlar bi komşumuz birinden bahsetti dr çocuğunuz olmaz demiş onlarda bazı karışımlar kullanmışlar ve kadın kendiliğinden hamile kalmış onlar belki azolu değildir sperm azlığı felandır ama bellimi olur bizde kullanalım belkide gelişmemiş hücreleride geliştirir neden olmasın allah nasip ederse malzemeler şunlar deneyin isterseniz
5 kilo hakiki çiçek balı,1kilo ceviz ,1kilo antepfıstığı,1 kilo susam,1kilo dolmalık fıstık,1kilo kakao,1 kilo fındık bunların hepsi tahta havanda iyice dövülüp balın içine karıştırılıp bir ay içerisinde tüketilecek biraz yüksek kalorili ama ona göede biraz dikkat edecekler çünkü kilo yapıyo zamanı farketmiyomuş günde 2 3 kaşık yenecekmiş işte bir ay içinde bitmesi için biz bugün aldık biraz tuzlu ama olsun bugüne kadar bundan çook harcadık inşallah şifa olur biz yaklaşık bir yıldır hiç bitkisel kullanmıyoduk bakalım..
Allah şifa versin canım. rasın inşallah. yalnız evet epey kilo aldırır bu. biz 4 aydır keçibıynuzu kürü yapıyoruz, onun bile aldırdığını düşünüyoruz. ama eşimde kilo almaya müsait.

canlar çok kötü oldum iş yerinden gelince benim kırmızılar geldi sağolsunlar,bilgem için çok üzüldüm denecek bişey yok malesef :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
canım bizim adetler çok düşünceli bizi hiçççç merakta bırakmıyorlar :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:(aslında bebiş yoksa gelmemeside dert ama )
allah şifa versin canım. Rasın inşallah. Yalnız evet epey kilo aldırır bu. Biz 4 aydır keçibıynuzu kürü yapıyoruz, onun bile aldırdığını düşünüyoruz. Ama eşimde kilo almaya müsait.

benimeşimde kilo almaya müsait ve hemen alır
sonrada bana derki ben bu gün diyete başlıyorum( sen asla diyet yapamasın diyorum )
ben yatıncada kendine çukulatalı ekmek yapar ama çukuluta sürdüğü çatalı bıçağı unutur her seferinde :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar bu kötü haberi vermek bana düştü bilgem şimdi mesaj att malesef kürtaj olmuş evleri çok kalabalıkmış yarın girebilirse girecek hayırlısı buymuş

bilgemcim geçmiş olsun canım. çok üzüldüm. Allah sabır versin. çok geçmiş olsun.
inşallah doğal yoldan gelir bebeğin. herşeyde bir hayır vardır. herşey gönülünce olsun. ne desek az gelir şu an sana biliyorum ama sevincinde yanında olduk acını da paylaşmak istedim dilim döndüğünce.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/208725-dugun-resimlerimiz.html

bu da benim düğün resimlerim. Yalnzı eski nickim o. Bir yıl korunduktan sonra ilk ayda olumsuz sonucu alınca eşim doktora gitti ve o günden beri yeni bir nick kullanıyorum. çünkü nickimi bilen gerçek hayattan arkadaşlarım vardı, rahat yazamıyordum bu konuyu gizlediğim için.
Bir süre dursun sonra linki silerim çünkü şu an o halimden farklıyım. Evlendikten kısa bir süre sonra kapanma kararı aldım.

inşşşş bebişle çekilmiş fotoğraflarınızda koyarsın bunların yanına

bilgemcim sen hep hayırlısını istedin,diledin.
gerçekten de hayırlısı bu olsa gerek o zaman değilmi canım?
en azından hamile kalabildiğini gördün.bu bile o kadar önemli ki..
ben kürtaj olduğum zaman ,keşke hiç hamile kalmasaydım dedim kendi kendime.çünkü o zaman bebeğimide kaybetmemiş olacaktım.
ama sonradan hamile kalabildiğimi görmek beni o kadar rahatlattı,bana öyle güzel moral oldu ki..
sen güzel şeyleri hakeden bir insansın.eminim yakın zamanda bize güzel haberler müjdelersin canım.
unutma ki zaman gerçekten herşeyin ilacı.
şimdi acın taze,ama zamanla iyileşecek.emin ol..

canım bizim adetler çok düşünceli bizi hiçççç merakta bırakmıyorlar :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:(aslında bebiş yoksa gelmemeside dert ama )

benimeşimde kilo almaya müsait ve hemen alır
sonrada bana derki ben bu gün diyete başlıyorum( sen asla diyet yapamasın diyorum )
ben yatıncada kendine çukulatalı ekmek yapar ama çukuluta sürdüğü çatalı bıçağı unutur her seferinde :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kız allah iyiliğini versin.güldürdün beni..:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
bu erkekler hep aynı sanırımmmm..benimki de aynen bütün erkekler gibi kilo almaya çok müsait.
her allahın günü rejime başlıyorum der.ben artık filmi ezberlediğim için hiçbişey demiyorum.
sonra geceleyin kalkıp,ekmek,peynir,günün mönüsü,ne bulursa yer ,sonrada onları toplamadan bütün kırıntılarıyla masada bırakır :KK60: :KK60:

[ı][sıze="2"]kız allah iyiliğini versin.güldürdün beni..:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Bu erkekler hep aynı sanırımmmm..benimki de aynen bütün erkekler gibi kilo almaya çok müsait.
Her allahın günü rejime başlıyorum der.ben artık filmi ezberlediğim için hiçbişey demiyorum.
Sonra geceleyin kalkıp,ekmek,peynir,günün mönüsü,ne bulursa yer ,sonrada onları toplamadan bütün kırıntılarıyla masada bırakır :KK60: :KK60:
[/sıze]
[/ı]
yaaa evet demeki aynılar işte 3 gün önce yine diyete başladı ama bu gün aradı beni aşkım geliyorum akşama börek yaparmısın dedi
bende tamam canım sen rejimdesin ya ben diyet börek yaparım dedim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yaaa evet demeki aynılar işte 3 gün önce yine diyete başladı ama bu gün aradı beni aşkım geliyorum akşama börek yaparmısın dedi
bende tamam canım sen rejimdesin ya ben diyet börek yaparım dedim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Ayyy Yeterr..
Alemsin he...
Yapma börek falan... SAlata yap koy önüne diycem ama yoldan geliyomuş eşin, gönül dayanmaz ki

Hayırlsı böyledir bellli ki...
Aklında olan testleri yaptırır, tekrar denersin Bİlgemcim TÜp bebek kendini biraz topladıktan sonra...
Aslında hiç de tüpe gerek olmadan gelir gibi görünüyor sizin bebek degerlerine bakılınca...
Öpüyroum cok..
Üzülmek yoktu öyle demiştinnn... Zamanı gelmemiş demek ki henüz

Ben elimden geleni yaptım değil mi kızlar ?
Sonuna kadar micadele ettim , yavrumda etti ama bu seferlik biraz güçsüz kaldık..
Olsun içim rahat, onu bugün cennete yolladım ..
İlk göz ağrım , canım yavrum ..
Seni hiçbir zaman unutmayacağım ..
6 haftalık kaldın büyüyemedin bende senin yokluğunla yarım kaldım ..
ÜZGÜNÜM HERŞEY İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM..
RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN..
DOĞUMA YAKIN YAVRULARINI KAYBEDEN , YILLARDIR YAVRUSU İÇİN MÜCADELE EDENLERİ DAHA İYİ ANLIYORUM ŞİMDİ..
BUYMUŞ HAYIRLISI...

Sonuna kadar micadele ettim , yavrumda etti ama bu seferlik biraz güçsüz kaldık..
DOĞUMA YAKIN YAVRULARINI KAYBEDEN , YILLARDIR YAVRUSU İÇİN MÜCADELE EDENLERİ DAHA İYİ ANLIYORUM ŞİMDİ..
BUYMUŞ HAYIRLISI...

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

iyi pazarlar kızlar

günaydın herkse günaydın yaptın mı böregi yeter
herkes eşinden şikayetçi keşke benim eşimde yese ama saglıklı hiç kilo almaz 3 yıldı aynı kiloda yemesi gerektigi kadar yer asla tok kalkmaz masadan istersen kuzu kes asla yemez akşam üstü yemekten sonra mutlaka meyve yer gecenin bir yarısı kalkar hazırar asla peynir börek çörek yemez gece ne güzel valla
kızlar ben uykusuzum ya bu aralar çok horluyorum eşim rahatsız oluyor neyse bugün pazar işe devam akşam anneme gidecegim

BİLgemcim, Gizcim...
Sizi görüyorum buralarda...

Bİlgemm.. :KK16: :KK16: :KK16:
ELinden geleni yaptın, şimdiden sonra da yapmaya devam edeceksin, edeceğiz RABBİM in izni ile

Gizcim... sen nasılsın.. Bugun tükana gitmedin mi sen? Pazar kapalıdır gercim di mi
Ne tükanınız var sizin?

günaydın herkse günaydın yaptın mı böregi yeter
herkes eşinden şikayetçi keşke benim eşimde yese ama saglıklı hiç kilo almaz 3 yıldı aynı kiloda yemesi gerektigi kadar yer asla tok kalkmaz masadan istersen kuzu kes asla yemez akşam üstü yemekten sonra mutlaka meyve yer gecenin bir yarısı kalkar hazırar asla peynir börek çörek yemez gece ne güzel valla
kızlar ben uykusuzum ya bu aralar çok horluyorum eşim rahatsız oluyor neyse bugün pazar işe devam akşam anneme gidecegim

günaydın bebiş
elbette koçiş isterde yapılmazmı ama ben diyet börek yaptım
canım benim eşim yer ama bizde ekmek olmaz çok fazla evde
birde biz sebze ağrıklı besleniyororuz et bile çok girmez evimze balık olur
ben elimden geleni yapıyorum ama eşim geceleri yiyorrrrr:KK53::KK53:

BUYMUŞ HAYIRLISI...

canım inan eşimde üzüldü çünkü sen iki kere yaşadın o acıyı ama bak inanaıyorum dogal yoldan gelecek sadece eşin biraz daha düzenli beslensin birde canım morfoloji ve hareket için bir ilaç var proxeed plus bu ilaç ı sor dr istersen birde evikap ve terntal yalnız ben proxeed kullanamıyorum çok pahalı ayda iki kutu almam gerekiyor oda 220 yapıyor gerçi eşimin ki kötü degil ama istersen sen kullan birde sigara mutlaka bıraksın düşünsene eşime bile kesin bırakacaksın dedi

BİLgemcim, Gizcim...
Sizi görüyorum buralarda...

Bİlgemm.. :KK16: :KK16: :KK16:
ELinden geleni yaptın, şimdiden sonra da yapmaya devam edeceksin, edeceğiz RABBİM in izni ile

Gizcim... sen nasılsın.. Bugun tükana gitmedin mi sen? Pazar kapalıdır gercim di mi
Ne tükanınız var sizin?

iyiyim canım evet işyerindeyim kapalı degil açık pazarlarıda işte 10 günde bir evdeyim oda temizlik su bayimiz var eşimle birlikte işletiyoruz birde kaynım yada eniştem deyim kızkardeşimle evli

X