- 28 Temmuz 2010
- 412
- 1
canım sen sorun ca araştırdım biraz az tsh normal degerler 0.27 ve 4.20 miş tabi bu 5 olabilirmiş ama bunun yanında t3 ve t4 degerleride önemliymiş seninki sanki sınırda korkma ama dr görün .
endokrinolog bir dr a danışman daha iyiymiş b u bölümde uzman
Sidelya sağolsın arkadaşım..dilerim hafta sonunuz güzel geçer.bilgem inş güzel haberler ile gelir topiğimize.yetercim hemen kötüyü düşünme bekle sonuçlar çıksın,inş herşey yolunda gidecek lütfen böyle düşün.belginim eşin için hayırlısı böyleymiş demekki canım...kızlarrrr uyanında gelin artık
Canım Giz'im vefalı dostum , sende herkes gibi benim en kıymetlimsin ..günaydın canım valla hiç uyumadım eşim uyutmadı ilacını verdimde sustu yattı haaaaaaaaaaaa
ya eşimde aşırı uykusuzluk var ne içirsem ya benide uyutmuyor
bugün inşallah halay çekeriz bilgemi bekiyorum heyecanla kalbim kütür kütür eger sonuç olumlu olursA hüngür hüngüraglarım ama sevinçten inşallah yaradım ya
giz1978 cim inş dilegim benim de o bilgem sevindirecek hepimizi....yeterim üzme sen tatlı canını herşey güzel olacak ben inanıyorummm
Günaydın kızlar, canlarım , canım arkadaşlarım..
Daha henüz çıkmadım evden .. 1.30 da çıkacağım Allah izin verirse..
Sabaha kadar uyumadım , rabbim hayırlısını nasip et diye dua ettim..
İnşş sizinde dualarınızla hakkımda ne hayırlı ise o olacak..
Kürtaj olmam gerekiyorsada çarçabuk geçsin , bu genel anesteziden korkuyorum(
Sağlıcakla kalın, dularınızı eksik etmeyin ..
Hepinizi çok öpüyorum ..
Sidelya sağolsın arkadaşım..
İnşşş dönerim güzel haberle, bende merak ediyorum ne olacak acaba diye?
Hayırlısı..
Canım Giz'im vefalı dostum , sende herkes gibi benim en kıymetlimsin ..
Seninle aynı zamanda başladık maceramıza ama sen kendinden çok ebnim için sevindin benim için üzüldün ..
İnşş bu olmazsa ikinci denemede yine beraberiz ..Rabbim inşş gerek kalmadan bizlere doğal yolla gönderir yavrularımızı..
Sana msj atacağım , kk 'ya yazarsın oldu mu?
Yeterim başından beri hep yanımdaydın sağolsın..Duların için allah razı olsun..
İnşşş güzel haberlerle dönerim..
Ne diyim rabbim emeklerimizin karşılığını verir inş..
giz çok saol t3 3.1 t4 1.24 çıkmış onlar normal troidle ilgiliymiş fakat bende tüp bebek tedavisine başlayacam eşimden dolayı sorunumuz var buda engel olurmu diye düşündüm.
giz çok saol t3 3.1 t4 1.24 çıkmış onlar normal troidle ilgiliymiş fakat bende tüp bebek tedavisine başlayacam eşimden dolayı sorunumuz var buda engel olurmu diye düşündüm.
canım 4.20 tam sınırmış ama düşürülmesi için ilaçları varmış kısa sürede etkisini gösteriyormuş kullannan çok 7 olupta 2 yada 0.080 lere kadar düşen var hakkında hayırlı olsun
Giz nasılsın arkadşaım?
Bİlgem yeni gitti hastaneye dimi..
Hayırlı haberlerle dönsün inşALLAH...
Mucizedir belli olmaz ki RABBİM in ne emredeceği...
evet ya daha haber yok çatladım valla arıyac.rahatsız etmek istemiyorum ama diyoum ki olumlu olsa gelmesi lazımdı hadi canım gel hayırlısıylabeyazpembe07 tsh az yüksek ama bebeğe engel olurmu bilmem...
en iyisi bu değer düzeldikten sonra tedavi falan düşünmek...
ben kısa zamnda ilaç tedavisiyle düzeleceğini düşünüyorum...
bilgemcim hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım...
allah yardımcın olsun...
kızlar bi komşumuz birinden bahsetti dr çocuğunuz olmaz demiş onlarda bazı karışımlar kullanmışlar ve kadın kendiliğinden hamile kalmış onlar belki azolu değildir sperm azlığı felandır ama bellimi olur bizde kullanalım belkide gelişmemiş hücreleride geliştirir neden olmasın allah nasip ederse malzemeler şunlar deneyin isterseniz
5 kilo hakiki çiçek balı,1kilo ceviz ,1kilo antepfıstığı,1 kilo susam,1kilo dolmalık fıstık,1kilo kakao,1 kilo fındık bunların hepsi tahta havanda iyice dövülüp balın içine karıştırılıp bir ay içerisinde tüketilecek biraz yüksek kalorili ama ona göede biraz dikkat edecekler çünkü kilo yapıyo zamanı farketmiyomuş günde 2 3 kaşık yenecekmiş işte bir ay içinde bitmesi için biz bugün aldık biraz tuzlu ama olsun bugüne kadar bundan çook harcadık inşallah şifa olur biz yaklaşık bir yıldır hiç bitkisel kullanmıyoduk bakalım..
sağol canım inşallah hepimize şifa olur