canım evet neden kötü düşünüyosunki belki düzelir ilaç felan verdimi dr...
yeterim dur bakalım dr şoka sokmayı severler hiç unutmuyorum ilk gidişim acemiyim yalnızdım d erken menepoz bugün bu ilaçları bulaman lazım yoksa çok geç demişti günlerden cuma elimde para yok ablam yetişmişti imdadıma o gün ilaçları bulmuştu ama dru bir daha görmek istmemiştim aradan 2 yıl geçti maşallah adet görüyorum
sakın üzülme farklı dr lara gir devlet hastanesi mesla tek dr un dedigi ile kalma canım
bilgem saat kaçta gidcek sin yarını iple çkiyorum
bu arada tüp bebkten sonra ben mantar oldum kaşı kaşı ilaç kullandım rahatladım
sağolun kızlar yaaa ne bileyim normal dğerlerde sınır 30 ama eşim 470 çıkmış draslında bir ey demedi korma kadında bu kadar yüksek çıksa sorun olur ama erkete böyle değil dedi mr çekilsin dana net koşurum dedi
ama bu beni rahatlatmadı
Ayy Ceylin sağolsın içim rahatlıyor böyle söylenince inşş, ben zaten umutsuz görmüyorum durumumuzu sadece biraz düzeltilmeye ihtiyacı var.. Kaan hocaya gittiğimizde eşime iğne ilaç ne verirse kullanır , kullanmam demez.. Hele bir yarın ne çıkacak bakalım , ama artık karamsar değilim içime yeni bir umut doğdu çok şükür ..inşallah canım seninle hemen hemen aynı yerdeyiz
rabbim daha fazla aratmadan kavuştursun tüm isteyenleri
bilgecim değerleriniz bence hiçde fena değil
kaan hocanın tedavisyle,kürlerle hamis kalman çok yakın
ama sanki seninde yumurta takibi yaptırman bu dönemde iyi olabilir
Cankız sabır çek arkadaşım az kalmış 3-5 gün sonra yaptırısın bir test ..slm kizlar bugun transferin 7 gunu zaman gecmek bilmiyor nasil gececek bu gunler ya
Yeter biz eşime hiçbir test yaptırmadığımız için ne anlama geliyor bilmiyorum kuzummm ama inş halledilebilir ve önemsiz birşeydir.. Lütfen üzme kendini, sen bilinçli bir insansın .. Koyverme hemen ..kızlar eşimmden hormon talili istemişti dr prolaktini çok yüksek çıkıtı
bu gün tekrar gittim sonuçla dr mr isttedsi ve kan talilin yenisini
dr beyinin arka kısmında kistler olur ondan kaynakıdır dedi ama
ben hala çok kötüyüm
ALLAHIM YAAAAAAAAA
kızlar eşimin ataması olmamış yaaaaaokadarda heveslenmiştimmmm
yeterim dur bakalım dr şoka sokmayı severler hiç unutmuyorum ilk gidişim acemiyim yalnızdım d erken menepoz bugün bu ilaçları bulaman lazım yoksa çok geç demişti günlerden cuma elimde para yok ablam yetişmişti imdadıma o gün ilaçları bulmuştu ama dru bir daha görmek istmemiştim aradan 2 yıl geçti maşallah adet görüyorum
sakın üzülme farklı dr lara gir devlet hastanesi mesla tek dr un dedigi ile kalma canım
bilgem saat kaçta gidcek sin yarını iple çkiyorum
bu arada tüp bebkten sonra ben mantar oldum kaşı kaşı ilaç kullandım rahatladım
sonucunu görmeden karamsar olma oldumu canım
ben şimdi kaan aydos a mail yazdım drr sitesinde cevapladıgı soruları okudum gerçekten yardımcı oluyor kızlar mail atın
birde benim hiç yaptırmadıgım birşey dr larda demedi erkekte hormon testi diyor ben yaptıracagım bakalım ilaçları birazdha kullanalım
ayy ceylin sağolsın içim rahatlıyor böyle söylenince inşş, ben zaten umutsuz görmüyorum durumumuzu sadece biraz düzeltilmeye ihtiyacı var.. Kaan hocaya gittiğimizde eşime iğne ilaç ne verirse kullanır , kullanmam demez.. Hele bir yarın ne çıkacak bakalım , ama artık karamsar değilim içime yeni bir umut doğdu çok şükür ..
Kürleride çok dikaktli ve düzgün aktamdan kullanıyor eşim ben hazırlıyorum içiyor.. Tedaviden önce içiremedim tüp bebek yaptrmadan önce ama şimdi kendisi istiyor kullanmayı..
Int sitelerindeki başarı hikayelerini okuyunca artık oda inandı..
/b]
cankız sabır çek arkadaşım az kalmış 3-5 gün sonra yaptırısın bir test ..
Inşş bebeğin seninledir .. Bol bol dua et güzel şeyler düşün sitrese sokma kendini :)
yeter biz eşime hiçbir test yaptırmadığımız için ne anlama geliyor bilmiyorum kuzummm ama inş halledilebilir ve önemsiz birşeydir.. Lütfen üzme kendini, sen bilinçli bir insansın .. Koyverme hemen ..
Kadında ve erkekte sonuçlar değişiyormuş bak.. Rabbim yardımcın olsun.. Senin sabrını takdir ediyorum ama sende haklısın hepimizden daha çok yoruldun bu hususta inşş mevlam bu sabrının inancının karşılığını verecektir..
giz kuzumm bende heyecanlıyım.. Yarın 2.30 da orada olacağım ..
Akşama doğrusu yazarım.. Eğer kürtaj olursam eminim başım kalabalık olur..
O zaman yarın yada akşam geç saatlerde girerim ..
Mutlaka haber vermeye çalışırım ..
canım mr çekilmeden hemen aklına kötü şeyler getirme...kızlar eşimmden hormon talili istemişti dr prolaktini çok yüksek çıkıtı
bu gün tekrar gittim sonuçla dr mr isttedsi ve kan talilin yenisini
dr beyinin arka kısmında kistler olur ondan kaynakıdır dedi ama
ben hala çok kötüyüm
ALLAHIM YAAAAAAAAA
hayırlısı canım...kızlar eşimin ataması olmamış yaaaaaokadarda heveslenmiştimmmm
zor ama geçer canım...slm kizlar bugun transferin 7 gunu zaman gecmek bilmiyor nasil gececek bu gunler ya
canım mr çekilmeden hemen aklına kötü şeyler getirme...
Yüksek diye illada birşey çıkacak değil...
Inş mr temiz çıkar...
Hayırlısı canım...
Nasipten öteye geçilmiyor...
Zor ama geçer canım...
Inş sonu güzel olur...
bilgemcim maşallah değerleriniz çok kötü değil hatta iyi bile...
Yarın için allah yardımcınız olsun....
Rabbim mücizesini gösterir inş...
kızlar eşimin ataması olmamış yaaaaaokadarda heveslenmiştimmmm
yaaaa ne bileyim (nettende pek iyi şeyler okumadım ) çok kötüyüm bilidim bu
sağol canım iyiyim sen nasılsın...
uzun zamandır gözükmüyordun...
canımsın inşşşşşşşşşşşnapalım canım ya yapılacak bişey yok hayırlısı artık...
Arkadaşım prolaktinin yüksek olması ille de kist yapacak diye bir şey yok. Benim de eşimde başka bir hormon çok yüksek çıkmıştı iki kutu ilaç tedavisiyle normale aldılar ve de hem sperm hareketinde hem de morfolojisinde baya düzelmeler oldu, belki de çıkması hayırlıdır...
Iyiyim arkadaşım ben de hsg çektirdim ondan sonraki ayda hemen gittim rahim ağzındaki yarayı dondurttum, bir ay boyunca içimden resmen pislik aktı diyebilirim. Regl de bu ay baya sancısız geçti. Iyi geldi sanırım. Akıntımda da baya azalma var allah'a şükür. O işler bitti, mart başına randevu aldık bakalım, ona göre tüp bebeğe karar aşamasına geçeceğiz artık...
canımsın inşşşşşşşşşşş
bakalım şu mr çekilsinde allahın izni ile temiz çıksın
Ayy Ceylin sağolsın içim rahatlıyor böyle söylenince inşş, ben zaten umutsuz görmüyorum durumumuzu sadece biraz düzeltilmeye ihtiyacı var.. Kaan hocaya gittiğimizde eşime iğne ilaç ne verirse kullanır , kullanmam demez.. Hele bir yarın ne çıkacak bakalım , ama artık karamsar değilim içime yeni bir umut doğdu çok şükür ..
Kürleride çok dikaktli ve düzgün aktamdan kullanıyor eşim ben hazırlıyorum içiyor.. Tedaviden önce içiremedim tüp bebek yaptrmadan önce ama şimdi kendisi istiyor kullanmayı..
İnt sitelerindeki başarı hikayelerini okuyunca artık oda inandı..
/B]
Cankız sabır çek arkadaşım az kalmış 3-5 gün sonra yaptırısın bir test ..
İnşş bebeğin seninledir .. Bol bol dua et güzel şeyler düşün sitrese sokma kendini :)
Yeter biz eşime hiçbir test yaptırmadığımız için ne anlama geliyor bilmiyorum kuzummm ama inş halledilebilir ve önemsiz birşeydir.. Lütfen üzme kendini, sen bilinçli bir insansın .. Koyverme hemen ..
Kadında ve erkekte sonuçlar değişiyormuş bak.. Rabbim yardımcın olsun.. Senin sabrını takdir ediyorum ama sende haklısın hepimizden daha çok yoruldun bu hususta inşş mevlam bu sabrının inancının karşılığını verecektir..
Giz kuzumm bende heyecanlıyım.. Yarın 2.30 da orada olacağım ..
Akşama doğrusu yazarım.. Eğer kürtaj olursam eminim başım kalabalık olur..
O zaman yarın yada akşam geç saatlerde girerim ..
Mutlaka haber vermeye çalışırım ..
inşALLAH Yetercim...kızlar sağolun
inşş iyi haberler alırım
canlarım yaa nasıl olurda erkek infertilitesinde erkekte hormonlara bakılmaz
benim yaşadığım yr çok küçük olmaına rağmen biz kaç defa tekarar etik bu testleri
ama erkek infertilitesinde bu testler şart diye
bu gün gittiğim dr yine söyledi b hormonun yükselmesi cinsl isteksizlik ve kısırlığın belirtisiidr dedi
bilgemmmmm yarın dr gideceksin
canım inşşşşşş sendede çok güzel bir haber glirde seviniriz kuzum
Sende baya emek harcadın Arkadaşım...Napalım canım ya yapılacak bişey yok hayırlısı artık...
Arkadaşım prolaktinin yüksek olması ille de kist yapacak diye bir şey yok. Benim de eşimde başka bir hormon çok yüksek çıkmıştı iki kutu ilaç tedavisiyle normale aldılar ve de hem sperm hareketinde hem de morfolojisinde baya düzelmeler oldu, belki de çıkması hayırlıdır...
İyiyim arkadaşım ben de HSG çektirdim ondan sonraki ayda hemen gittim rahim ağzındaki yarayı dondurttum, bir ay boyunca içimden resmen pislik aktı diyebilirim. Regl de bu ay baya sancısız geçti. İyi geldi sanırım. Akıntımda da baya azalma var Allah'a şükür. O işler bitti, Mart başına randevu aldık bakalım, ona göre tüp bebeğe karar aşamasına geçeceğiz artık...
Yeterim sorma sözde Ankara'dayız ama hata birazda bende eğitim ve araştırma hastanesinde başlamıştık benim tetkiklerim yapıldı tamammı , eşime yaptırmadı hemen tüp bebeğe geçelim dedik özele gittik.. Hayır sanada gereken testler yapılsın sonra olmadı yine geçeriz tüp bebeğe demedim .. Resmen acemilik mi yoksa basiretim mi bağlandı bilmiyorum ..Çok çok az bir sperm değil ortalarda ayrıca morfolojide sınırda harekette biraz problem var ama oda %25 lerde falan ileri hızlı 0 değil yani..kızlar sağolun
inşş iyi haberler alırım
canlarım yaa nasıl olurda erkek infertilitesinde erkekte hormonlara bakılmaz
benim yaşadığım yr çok küçük olmaına rağmen biz kaç defa tekarar etik bu testleri
ama erkek infertilitesinde bu testler şart diye
bu gün gittiğim dr yine söyledi b hormonun yükselmesi cinsl isteksizlik ve kısırlığın belirtisiidr dedi
bilgemmmmm yarın dr gideceksin
canım inşşşşşş sendede çok güzel bir haber glirde seviniriz kuzum
İnşş Fadiğim yinede ne olursa olsun Rabbim hayırlısını nasip etti diyeceğim.. Hiçbir zaman sitem etmiyorum .. Verende o alanda o .. Hakkımızda hayırlısını diledim hep.. Hayırlısı ne ise o olsun..
canım mr çekilmeden hemen aklına kötü şeyler getirme...
yüksek diye illada birşey çıkacak değil...
inş mr temiz çıkar...
hayırlısı canım...
nasipten öteye geçilmiyor...
zor ama geçer canım...
inş sonu güzel olur...
bilgemcim maşallah değerleriniz çok kötü değil hatta iyi bile...
yarın için allah yardımcınız olsun....
rabbim mücizesini gösterir inş...
Beklenen gün geldi demek..
transfer sonucunu ögrenmekten cok daha zor olsa gerek senin için...
Hayırlı haberlerle gel Bilgem..
Bİ gözüm burda olacakyarın :26:
inşALLAH Yetercim...
MR kötü çıkmayacak ALLAH ın izniyle... dualarımız hep bu yönde senin için şimdilik Yetercim
Sende baya emek harcadın Arkadaşım...
Marttan sonra cok ugrastırmazlar umarım...
En az 2-3 ayı gözden cıkar ama tedaviye başlamak için...
Hayırlı haberle gel de gerci.. 3 ay 5 ay önemli değil...
yeterim sorma sözde ankara'dayız ama hata birazda bende eğitim ve araştırma hastanesinde başlamıştık benim tetkiklerim yapıldı tamammı , eşime yaptırmadı hemen tüp bebeğe geçelim dedik özele gittik.. Hayır sanada gereken testler yapılsın sonra olmadı yine geçeriz tüp bebeğe demedim .. Resmen acemilik mi yoksa basiretim mi bağlandı bilmiyorum ..çok çok az bir sperm değil ortalarda ayrıca morfolojide sınırda harekette biraz problem var ama oda %25 lerde falan ileri hızlı 0 değil yani..
Inşş yarın bebeğim benimledir ama aksi çıkarsa önce ceylin'in dediği gibi ürolojide tedavi görecek eşim .. Ben bu değerlerle biraz oynanırsa bişeyler değişeceğine inanıyorum ..
inşş fadiğim yinede ne olursa olsun rabbim hayırlısını nasip etti diyeceğim.. Hiçbir zaman sitem etmiyorum .. Verende o alanda o .. Hakkımızda hayırlısını diledim hep.. Hayırlısı ne ise o olsun..
bende snein beklenen gününü bekliyorum heyecanla..
Inşş hamileyimmmmm kızlarrrr yacaksın buraya ..
Burda gün gün bebeğinin büyümesini izleyeceğiz..
Sonra teker teker bizlerde güzel haberler vereceğiz..
Yarın inşş hayırlısı ne ise o olur..
Allah'ım hiç kimseyi utandırmasın ..
Kolaylıklar versin , sabır versin..
beklenen gün geldi demek..
Transfer sonucunu ögrenmekten cok daha zor olsa gerek senin için...
Hayırlı haberlerle gel bilgem..
Bi gözüm burda olacakyarın :26:
Inşallah yetercim...
Mr kötü çıkmayacak allah ın izniyle... Dualarımız hep bu yönde senin için şimdilik yetercim
sende baya emek harcadın arkadaşım...
Marttan sonra cok ugrastırmazlar umarım...
En az 2-3 ayı gözden cıkar ama tedaviye başlamak için...
Hayırlı haberle gel de gerci.. 3 ay 5 ay önemli değil...
_eLfiDa_ Sende baya emek harcadın Arkadaşım... Marttan sonra cok ugrastırmazlar umarım... En az 2-3 ayı gözden cıkar ama tedaviye başlamak için... Hayırlı haberle gel de gerci.. 3 ay 5 ay önemli değil...[/QUOTE .!.:Canım arkadaşım, İnşallah Mart'ta artık tedavi sürecine geçeriz, ben de Mart yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
geçmiş olsun canım...bilgemcim, okudum geçmişi canım. inşallah bebeğin seninledir. iyi düşün sonucu iyi olsun canım. yine de herşey Allahtan.
ben de bu hafta salı günü histereskopi oldum. resmen ameliayt ortamını yaşadım. ameliyathanede bayıltılmadan önce bol bol dua ettim. Allahım bir daha inşallah doğum için buralara yatarım dedim ve benimle birlikte tüm bebeği olmayanlara yardım et diye dua ettim.
insan bazen düşünmeden edemiyor, neden ben diye.niye böyle şeyler başıma geliyor diye. ama sonra beterin beteri var diyorum, şükür ediyorum. tam 6 tane polip çıkarıldı küçük küçük, patalojiye yollandı. henüz sonuç için aramadılar. %98 iyi huylu diye okudum internette ama yine de endişeleniyoruz. ameliyatın cdsini verdiler. benim polipler rahimde değilmiş, rahim ağzındaymış, doktor da söyledi zaten. dizilmişler oraya sanki süzgeç gibi, tamam sperm azlığı problemimiz de var ama ben bunların da hamile kalamamama neden olduğunu düşünüyorum.
haftaya eşimin sperm testlerini tekrarlayacağız, 4 aydan beri yaptırmadık. bakalım değişme oldu mu..nerdeyse aralıksız keçiboynuzu kürü kullandık. bir de son ay da endol ve trental kullanıyoruz.
İyiyim arkadaşım ben de HSG çektirdim ondan sonraki ayda hemen gittim rahim ağzındaki yarayı dondurttum, bir ay boyunca içimden resmen pislik aktı diyebilirim. Regl de bu ay baya sancısız geçti. İyi geldi sanırım. Akıntımda da baya azalma var Allah'a şükür. O işler bitti, Mart başına randevu aldık bakalım, ona göre tüp bebeğe karar aşamasına geçeceğiz artık...
kızlar merbaba nasılsınız ben bayadır giremedim geçmişi henüz okumadım size bir sorum var hormon testleri yaptıredım herşey norml çıkmış sadece tsh 6.05 çıkmış sizce bebek olmasına engelmidir doktora göstermedim henüz
dilerim hafta sonunuz güzel geçer.bilgem inş güzel haberler ile gelir topiğimize.yetercim hemen kötüyü düşünme bekle sonuçlar çıksın,inş herşey yolunda gidecek lütfen böyle düşün.belginim eşin için hayırlısı böyleymiş demekki canım...kızlarrrr uyanında gelin artık