Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bizde devlette yaptırmıştık ama sadece kromozon testini yaptırabildik
genetikleri özelde yaptırdım devlet artık yapmıyormuş anlaşmasını fesh etmiş karşı taraf
ama istanbulda böyle bak giz yaptırmış ankarada hepsi yaptırılıyor demekki:44:
Hayırlıs cumalar .. Rabbim bu hayırlı günde tüm dualrınızı kabul etsin..
Kızlar bugece inanılmaz bir rüya gördüm .. Uzun olacak ama anlatmak istiyorum..
Eşim ile evimizde oturuyoruz dışarıdan bir ses geliyor , camı açıp bakıyorum evimizin bahçesi yok ama rüyamda varmış..Camı açınca ne göreyim evimin dibinde , bahçede bir sürü insan namaz kılıyor ..
Korkuyorum ama bakıyorumda bi yandan .. Bir tarafında sanki cepheden gelmiş gibi üstü başı perişan askerler namaz kılıyor.. Bir tarafta beyaz elbiseli normal insanlar.. Küme küme namaz kılıyorlar.. Aynı anda secdeye inip aynı anda kalkıyolar..
Ben onlara bakarken caddenin tam karşısında elinde bir kitap , kafasında takkesi olan bir şahış yürüyor.. Önce oda namaz kılıyordu ama sonra yürümeye başlıyor.. Ben onu görünce üstünde bir ışık parlıyor .. Ben korkup penceremin altına kaçıyorum.. o kadar uzakta ki bana , en görmesi ne duyması imkansız beni.. Fakat daha ben eğilir eğilmez , eğilme , kaçma diyor.. Sanki caddenin karşısından değil odanın içindeymiş gibi sesi, yada kulağımın dibinde... Eşime bakıyorum tekrar açıyorum camı bana seslene şahıs yanında biri ile yürüyerek kayboluyor ama insanlar namaz kılmaya devam ediyorlarlar.. Bende dışımdan gür bir sesle 3 kere kelime_i şahadet getiriyorum ve sonra kapatıyorum perdemi , yatıyorum ...İnanılmaz etkilendim ..
Ceylin evet çok yakın zamanda Giz yaptırmış, Ankara zekai tahirde ben de eğer kürtaj olursam gideceğim..
Ayrıca Kaan Aydos'uda çok araştıdım , çok iyi ve tecrübeli bir hoca diyolar .. Benim şansıma Ankara'da zaten .. Ve hastanede bize çok yakın..
Tekrar bir tüp bebek düşünmeden önce kesinlikle ve kesinlikle eşimi o hocaya götüreceğim.. Benim en büyük hatam sperm sayısını ve hareketliliğini yükseltmeden hemen tüp bebeğe geçmek ..
Belki iğne ilaç vitamin en biliiyim bişeylerle yükselirdi sayı ve gerek kalmazdı tüp bebeğe..
günaydın
hayırlı cumalar
hayırlı cumalar yeteeeer
:32
günaydınn hayırlı cumalar rabbim bütün dualarınızı b mübarek günde kabul etsin...
canlar hayırlı cumalar inş hepimizede nasılsınız dilerim herkez iyidir
hayırlı cumalar canlar
hayırlı cumalar kızlarhayırlı cumalar olsun arkadaşlar allahım dualarımızı kabul etsin
canım ne güzel ne kadar etkiliyeci bir rüya bu inaki okuken tüylerim diken diken olduHayırlıs cumalar .. Rabbim bu hayırlı günde tüm dualrınızı kabul etsin..
Kızlar bugece inanılmaz bir rüya gördüm .. Uzun olacak ama anlatmak istiyorum..
Eşim ile evimizde oturuyoruz dışarıdan bir ses geliyor , camı açıp bakıyorum evimizin bahçesi yok ama rüyamda varmış..Camı açınca ne göreyim evimin dibinde , bahçede bir sürü insan namaz kılıyor ..
Korkuyorum ama bakıyorumda bi yandan .. Bir tarafında sanki cepheden gelmiş gibi üstü başı perişan askerler namaz kılıyor.. Bir tarafta beyaz elbiseli normal insanlar.. Küme küme namaz kılıyorlar.. Aynı anda secdeye inip aynı anda kalkıyolar..
Ben onlara bakarken caddenin tam karşısında elinde bir kitap , kafasında takkesi olan bir şahış yürüyor.. Önce oda namaz kılıyordu ama sonra yürümeye başlıyor.. Ben onu görünce üstünde bir ışık parlıyor .. Ben korkup penceremin altına kaçıyorum.. o kadar uzakta ki bana , en görmesi ne duyması imkansız beni.. Fakat daha ben eğilir eğilmez , eğilme , kaçma diyor.. Sanki caddenin karşısından değil odanın içindeymiş gibi sesi, yada kulağımın dibinde... Eşime bakıyorum tekrar açıyorum camı bana seslene şahıs yanında biri ile yürüyerek kayboluyor ama insanlar namaz kılmaya devam ediyorlarlar.. Bende dışımdan gür bir sesle 3 kere kelime_i şahadet getiriyorum ve sonra kapatıyorum perdemi , yatıyorum ...İnanılmaz etkilendim ..
Ceylin evet çok yakın zamanda Giz yaptırmış, Ankara zekai tahirde ben de eğer kürtaj olursam gideceğim..
Ayrıca Kaan Aydos'uda çok araştıdım , çok iyi ve tecrübeli bir hoca diyolar .. Benim şansıma Ankara'da zaten .. Ve hastanede bize çok yakın..
Tekrar bir tüp bebek düşünmeden önce kesinlikle ve kesinlikle eşimi o hocaya götüreceğim.. Benim en büyük hatam sperm sayısını ve hareketliliğini yükseltmeden hemen tüp bebeğe geçmek ..
Belki iğne ilaç vitamin en biliiyim bişeylerle yükselirdi sayı ve gerek kalmazdı tüp bebeğe..
tedaviniz hayırlı olsun sidelyacımcanım çok güzel bir rüya inş hayra çıkar ve o hayırda mucizen olur inşşşşşşşş.bu arada kaan bey ile tedaviye başladık bizde bakalım rabbim nasip ederse o sebep olacak inşş
Sidelya Kaan Beyle ilk görüşmeye gittiniz mi?
Bende eşimle gitmeyi düşünüyorum ..
Tüp bebekten önce tedavi olabiliyorsa olması daha mantıklı..
Neler konuştunuz anlatır mısın biraz..
Fadik böyle manalı rüyalar çok görmeye başaldım , geçen günde gördüm ..
Daha değişikti ama güzeldi yine korkmuştum .. Rabbim hayırlara vesile etsin..
canım ben öncelikle kaan beyin mail adresine bişeylar yazdım hani bişeyler yapılabilir mi diye.o da sağolsun mailime hemen cevap vardi şimdi eşim için kullanması gereken ilaç verdi 1 ay kullanıp bazı testler istedi onu yaptırıp kendisiyle tekrar mail üzerinden görüşeceğiz,inş iyi olur tedavi beni çok yıprattı 2 tane üst üstte olunca,eşimin degerlerini yükseltmeyi denicez bu seferde bakalım hayırlısı.işte böyle canım ben kaan bey ile yüz yüze görüşmedim ama mailde de çok ilgili bunu belirteyim.inş sana hiç gerek kalmıcak ve yarın inş güzel şeyler yazıp o rüyanda gördüğün duaları evinde yaptırmak nasip olur seninde
inşallah canım seninle hemen hemen aynı yerdeyizinş hayırlı olur ben inanıyorum bakalım rabbimin inş ol dediği vakitteyizdir hepimizde inş,
Sidelya inşallah , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ..
Yarın gittiğimde 9. haftaya başlamış olacağım sat'a göre ..
Artık duyulmazsa kürtaj kesin gibi yinede yaradan bilir tabi..
İnşş hayırlıısnı nasip eder o hayırda yavrumun kalp atışlarını duymak olur , hayra çevirir..
Ne diyim ki başka ..
Bende mail atacağım ..
Arı sütü polen bal karışıma başladık , keçiboynuzu kürüne de tabi o olmazsa olmaz..
Bende eşimi alıp gideyim bir hafta içi , izin konusunda sorun olmuyor onun için..
İlaç yazarsa kullanır eşim inşş yükselme olur..
Sayı 13 milyon , morfoloji %4 , hareket %50 nin altında ..
Ama sanki ilaçla biraz yükselebilir gibi geliyor bana ..
Birde benim aregl çok düzensiz , yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum .. (
Ceylin şu yarını bi atlattıktan sonra önümü daha rahat göreceğim.. Rabbim ne derse o olur..
Yarın belli olacak ..
Sonuç ne çıkarsa çıksın sabırla mücadele etmeye devam edeceğim.. Sitem etmeyeceğim asla..
Bugünüzümü şükür ki bizler sağlıklıyız..
İlk tüp bebek denemem benim için acemili oldu..
Ama bu sefer şartları zorlayıp , önce eşimin tedavi olmasını sağlayacağım ..İnşş doğal yolla hamilelik gelir , rabbim hepimizin sabrını mükafatlandırır..
kızlar eşimmden hormon talili istemişti dr prolaktini çok yüksek çıkıtı
bu gün tekrar gittim sonuçla dr mr isttedsi ve kan talilin yenisini
dr beyinin arka kısmında kistler olur ondan kaynakıdır dedi ama
ben hala çok kötüyüm
ALLAHIM YAAAAAAAAA
[ı][sıze="2"]canım neden hemen kötü düşünüyorsun?
Belki sandığın gibi kötü bişey değildir..[/sıze][/ı]
kızlar eşimmden hormon talili istemişti dr prolaktini çok yüksek çıkıtı
bu gün tekrar gittim sonuçla dr mr isttedsi ve kan talilin yenisini
dr beyinin arka kısmında kistler olur ondan kaynakıdır dedi ama
ben hala çok kötüyüm
ALLAHIM YAAAAAAAAA
canım evet neden kötü düşünüyosunki belki düzelir ilaç felan verdimi dr...
canım evet neden kötü düşünüyosunki belki düzelir ilaç felan verdimi dr...