Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizler de iyi ki varsınız canlarımmm

aslında dün kötüydüm
pzrts dr konuşup eve gelince yalnız sakin kafayla düşünce çok üzlüdüm
dr söyledikleirne değil (bunları biliyordum )ama kendimi eksik hisetim sanki hiç anne olamayackmışım gibi
üşte bu yüzden buraya birşeyler yazdım
sıkıntımı üzüntümü payşamak için
okadar çok cevap geldiki
herkes okadar çok ve güzel şeyler yamış ki
toparladım
sonra

sizleri hiç duarımdan eksik etmem
iyiki varsınız ve buradayız
teşekür edrim canlar

Son düzenleme:
cok icten bir sekilde insallahhhhhhhhhhhhhh
bebegin iyidir insallah hersey yolundadir insallah allahim mucizeni sana yollar
amin
İnşş rabbim herkese bir mucize yollasın .. Onun için o kadar basit ki bu.. Fakat imtihanımızın süresi dolmadıysa ne yapsak nafile.. Herşeyin bir zamanı var .. Zamanın gelmesini bekliyoruz. O kadar çok korkuyorum ki, bende dün eşime ilk defa biz hiç anne baba olamayacak mıyız dedim .. Ama bunu çok masumane söyledim .. Bizim problem erkek infetilitesi olduğunu unuttum bir an eşimin gözleri doldu..Daha zamanı var demeki dedi.. O kadar üzüldüm ki onun bakışlarındaki buğuyu gördüğüme .. Sonra Allah'ım senin varlığını eksik etmesin dedim .. Eşim cmt günü için umutlanmamak için kürtaja gidiyoruz diye düşünüyor , hayal kırıklığından korkuyor.. Aslında umudu var onunda ama içinde yaşatıyor umudunu..Artık karnımı sevmiyor , telefonda bebeğimiz nasıl iyimi diye sormuyor.. Sormasın zaten yıkılırım üzülürüm .. Ben herşey normal akışında gitsin kimse ümitlenmesin istiyorum.. Bir mucize gerçekleşirse seviniriz ama ümit oluğunda hayal kırıklığı daha fazla oluyor..
Yarabbim sen büyüksün .. Sen olmayanı olduransın.. Sana yakarıyoruz , duy nolur sesimizi ..

İnşallah nurcan toipğe girip güzel haberler vermek en çok istediğim şey..
Ama önce hayırlısını diliyorum .. Sende yavrunun cinsiyetini öğreneceksin en güzel..
Aman nazar değmesin..
Ne güzel bir duygu, ne güzel bir şey.. Biz bütün bu aşamaları görecek miyiz..
Rabbim yardımcımız olsun..

bilgem canım yaa eşinle ilğili yazdıkların içimi burktu

Kendini ümitlere çok kaptırınca tabii hayal kırıklığı olur ama Allah'tan tamamen ümitlerini kesmek te olmaz... İçinde bir parçacık da olsa yaşaması güzel umudun...

slm ben uzun zamandir siteye bakamiyodum nugun yeniden girdimm trasferin 5 gunu bugun iki embriyo trasfer edildi beklemek ne kadar zor kendim test yapmak istemiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum kacinci gunde evde yapilan testlerde cikar sizce bi bilgisi olan varmi

nasılsınız bakalım,özledim sizleri kızlar haydin nerelerdeyseniz çıkın da gelin olmaz mı?
hepiniz ne kadarda güzel yazmışsınız duygularınızı rabbim inş en kısa zamanda hepinizin gönlünden geçeni tek tek nasip eder, eder de inş buraya hep beraber üzüntülerimiz gibi mutluluklarımızı da yazarız ve bu günleride hatırlarız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

aminnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşş
sevinçlerimizi paylaştığımız günlerde gelsin rabbim yaşatsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

öncelikle tedavinin bu aşamasında rabbim yardımcın olsun inş mucizen hep seninle kalır dilerim.bende daha önce tüp denedim yanlış hatırlamıyorsam transferden sonra 7-8 günde çıkar ama hatırladığım testte çıkmayıpta sonradan süpriz yapanlarda var bebişlerin...umutsuzluga kapılmamak adına sen doktorun söylediği günde test yaptır canım.tekrar rabbim yardımcın olsun inşşşşşş

HERKES HÜREMİ İZLİYOR :92::92::92::92::92::92::92::92:

UNUTULARRRRRRRRRRRRRR

Yaaaa Sidelya , Yeter ben geldim kaçmışsınız ((
Bi akşam toplanıp muhabbet edemedik (

Yeterim eşim bugün çok neşeli çok şükür, işten gelince hoşgeldin merasimi yapıyorum hoşuna gidiyor..
Çocuk meselesi için üzüldüğümü bilmesin .. Çünkü o daha çok kahroluyor..
Zaten bu mesele gerek benim ailem gerek onun ailesi tarafından o kadar çok yorumlanıp konuşuldu ki, bizden başka herkes bu konunun içine dahil oldu, biz dışında kaldık konunun sanki bizim çocuğumzu değilmiş gibi..
O yzüden 2-3 gün önce bir karar aldık .. bundan sonra yaşadıklarımız evimizin içinde kalacak her iki taraftan da kimseye hiçbişeyden bahsetmeyeceğiz.
Ağlasakda evimzide sevinsekte.. Başladığımız kürlerden de kimsnin haberi yok olmasında..
Yok bebeği bu ölüdrdü , şü öldürdü, ,iki şişe serum aldın canlanır bişey olmaz..
O kadar yoruldum ki bu laflardan ...
Saçmalıktan başka bişey değil.. Allah'tan eşim önce benim fikirmi dinler benim dediğime göre hareket eder.. O konuda allahım yüzüme baktı..

bilgem yaaaa ne diyeceksin ya birini sustursan diğeri konuşuyor
hiç yaşaynlar neden susuyor demiyorlar canım en güzeli evinizin içinde yaşamak bunu başara bilirseniz hiç kimse zarar veremez size
zaten bunları sadece yaşayan bilir insanlar seninle üzülürler (gerçekten üzülseler bile )evlerine gidince unutlar bu yaşaynın gerçeği
rabbim inşşşşş kürleriniz şifa olsun bebişinyolunu açsın
tedaviye bile gerek kalmadan gelsin melek inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ben burdayım amasen yoksunn ne güzel karar almışsınız inş mucizende hep seninle olur tatlışım rabbim yardımcın olsun inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…