tabii canım allah hayırlısını versin...
iyiki sizler vasınız
iyiki tanışmışız
sizler de iyi ki varsınız canlarımmm
İnşş rabbim herkese bir mucize yollasın .. Onun için o kadar basit ki bu.. Fakat imtihanımızın süresi dolmadıysa ne yapsak nafile.. Herşeyin bir zamanı var .. Zamanın gelmesini bekliyoruz.cok icten bir sekilde insallahhhhhhhhhhhhhh
bebegin iyidir insallah hersey yolundadir insallah allahim mucizeni sana yollar
amin
O kadar çok korkuyorum ki, bende dün eşime ilk defa biz hiç anne baba olamayacak mıyız dedim .. Ama bunu çok masumane söyledim .. Bizim problem erkek infetilitesi olduğunu unuttum bir an eşimin gözleri doldu..Daha zamanı var demeki dedi.. O kadar üzüldüm ki onun bakışlarındaki buğuyu gördüğüme .. Sonra Allah'ım senin varlığını eksik etmesin dedim .. Eşim cmt günü için umutlanmamak için kürtaja gidiyoruz diye düşünüyor , hayal kırıklığından korkuyor.. Aslında umudu var onunda ama içinde yaşatıyor umudunu..Artık karnımı sevmiyor , telefonda bebeğimiz nasıl iyimi diye sormuyor.. Sormasın zaten yıkılırım üzülürüm .. Ben herşey normal akışında gitsin kimse ümitlenmesin istiyorum.. Bir mucize gerçekleşirse seviniriz ama ümit oluğunda hayal kırıklığı daha fazla oluyor..Kızlar farkında mısınız, umutlarınız bitiyor ve ben buna izin vermeyeceğimm, topik derin bir hüzün içinde kaldı. Bu aralar hamişimiz yok size örnek olarak gösterebileceğim ama yıllarca bekleyip de hamiş olanlar hiç mi olmadı aranızda. Rabbim'den hepimiz için sabır diliyorum ve her zaman dualarımda sizleri de hiç unutmamakla beraber ne zaman dua etsem kendimden önce sizler için dua ediyorum. Bu sitedeki bir mucizeler grubuyuz biz... Mucizeler de Rabbim'den geliyor. Allah "ol" dese oluveriyor her şey... Hepimiz mucizelerimizi bekliyoruz, hayatımızın mucizeleri... Bir hücreden oluşan ve çoğalarak bebişler haline gelen hayırlı evlatlarımızı bekleyenleriz... Bu yüzden birbirimizin acısını da sevincini de herkesten çok anlayan bizleriz... Sizler belki simdi herkesten çok bekleyenlersiniz, ama bilemezsiniz belki de en hayırlı evlat sizlerinki olur... Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
bilgemmm şuraya girip bebeğim benimleymiş demeni senin kadar heyecanla bekliyorum ve hep dua ediyorum
yeterrrcim sen neden böyle hüzünlere girdin yine sabrın sonu selamettir o selametler hep sizi bulsun inşallahhhhhhh...
bu arada salı günü benimkinin cinsiyetini öğrencez aslında hiç merak etmiyorum ama azcık merak başladı galiba...
İnşş rabbim herkese bir mucize yollasın .. Onun için o kadar basit ki bu.. Fakat imtihanımızın süresi dolmadıysa ne yapsak nafile.. Herşeyin bir zamanı var .. Zamanın gelmesini bekliyoruz.
O kadar çok korkuyorum ki, bende dün eşime ilk defa biz hiç anne baba olamayacak mıyız dedim .. Ama bunu çok masumane söyledim .. Bizim problem erkek infetilitesi olduğunu unuttum bir an eşimin gözleri doldu..Daha zamanı var demeki dedi.. O kadar üzüldüm ki onun bakışlarındaki buğuyu gördüğüme .. Sonra Allah'ım senin varlığını eksik etmesin dedim .. Eşim cmt günü için umutlanmamak için kürtaja gidiyoruz diye düşünüyor , hayal kırıklığından korkuyor.. Aslında umudu var onunda ama içinde yaşatıyor umudunu..Artık karnımı sevmiyor , telefonda bebeğimiz nasıl iyimi diye sormuyor.. Sormasın zaten yıkılırım üzülürüm .. Ben herşey normal akışında gitsin kimse ümitlenmesin istiyorum.. Bir mucize gerçekleşirse seviniriz ama ümit oluğunda hayal kırıklığı daha fazla oluyor..
Yarabbim sen büyüksün .. Sen olmayanı olduransın.. Sana yakarıyoruz , duy nolur sesimizi ..
İnşallah nurcan toipğe girip güzel haberler vermek en çok istediğim şey..
Ama önce hayırlısını diliyorum .. Sende yavrunun cinsiyetini öğreneceksin en güzel..
Aman nazar değmesin..
Ne güzel bir duygu, ne güzel bir şey.. Biz bütün bu aşamaları görecek miyiz..
Rabbim yardımcımız olsun..
İnşş rabbim herkese bir mucize yollasın .. Onun için o kadar basit ki bu.. Fakat imtihanımızın süresi dolmadıysa ne yapsak nafile.. Herşeyin bir zamanı var .. Zamanın gelmesini bekliyoruz.
O kadar çok korkuyorum ki, bende dün eşime ilk defa biz hiç anne baba olamayacak mıyız dedim .. Ama bunu çok masumane söyledim .. Bizim problem erkek infetilitesi olduğunu unuttum bir an eşimin gözleri doldu..Daha zamanı var demeki dedi.. O kadar üzüldüm ki onun bakışlarındaki buğuyu gördüğüme .. Sonra Allah'ım senin varlığını eksik etmesin dedim .. Eşim cmt günü için umutlanmamak için kürtaja gidiyoruz diye düşünüyor , hayal kırıklığından korkuyor.. Aslında umudu var onunda ama içinde yaşatıyor umudunu..Artık karnımı sevmiyor , telefonda bebeğimiz nasıl iyimi diye sormuyor.. Sormasın zaten yıkılırım üzülürüm .. Ben herşey normal akışında gitsin kimse ümitlenmesin istiyorum.. Bir mucize gerçekleşirse seviniriz ama ümit oluğunda hayal kırıklığı daha fazla oluyor..
Yarabbim sen büyüksün .. Sen olmayanı olduransın.. Sana yakarıyoruz , duy nolur sesimizi ..
İnşallah nurcan toipğe girip güzel haberler vermek en çok istediğim şey..
Ama önce hayırlısını diliyorum .. Sende yavrunun cinsiyetini öğreneceksin en güzel..
Aman nazar değmesin..
Ne güzel bir duygu, ne güzel bir şey.. Biz bütün bu aşamaları görecek miyiz..
Rabbim yardımcımız olsun..
nasılsınız bakalım,özledim sizleri kızlar haydin nerelerdeyseniz çıkın da gelin olmaz mı?
Hepiniz ne kadarda güzel yazmışsınız duygularınızı rabbim inş en kısa zamanda hepinizin gönlünden geçeni tek tek nasip eder, eder de inş buraya hep beraber üzüntülerimiz gibi mutluluklarımızı da yazarız ve bu günleride hatırlarız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
slm ben uzun zamandir siteye bakamiyodum nugun yeniden girdimm trasferin 5 gunu bugun iki embriyo trasfer edildi beklemek ne kadar zor kendim test yapmak istemiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum kacinci gunde evde yapilan testlerde cikar sizce bi bilgisi olan varmi
aminnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşş
sevinçlerimizi paylaştığımız günlerde gelsin rabbim yaşatsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoş geldinnnnnnnn.....nasılsın cancazımmmmm
çok şükür canım
sen nasılsın nasıl gidiyor
iyiyim şekercimmmm seni gördüm daha da mutlu oldum şekerrrrrr
yaaaa sidelya , yeter ben geldim kaçmışsınız((
bi akşam toplanıp muhabbet edemedik(
yeterim eşim bugün çok neşeli çok şükür, işten gelince hoşgeldin merasimi yapıyorum hoşuna gidiyor..
çocuk meselesi için üzüldüğümü bilmesin .. çünkü o daha çok kahroluyor..
Zaten bu mesele gerek benim ailem gerek onun ailesi tarafından o kadar çok yorumlanıp konuşuldu ki, bizden başka herkes bu konunun içine dahil oldu, biz dışında kaldık konunun sanki bizim çocuğumzu değilmiş gibi..
O yzüden 2-3 gün önce bir karar aldık .. Bundan sonra yaşadıklarımız evimizin içinde kalacak her iki taraftan da kimseye hiçbişeyden bahsetmeyeceğiz.
Ağlasakda evimzide sevinsekte.. Başladığımız kürlerden de kimsnin haberi yok olmasında..
Yok bebeği bu ölüdrdü , şü öldürdü, ,iki şişe serum aldın canlanır bişey olmaz..
O kadar yoruldum ki bu laflardan ...
Saçmalıktan başka bişey değil.. Allah'tan eşim önce benim fikirmi dinler benim dediğime göre hareket eder.. O konuda allahım yüzüme baktı..
Yaaaa Sidelya , Yeter ben geldim kaçmışsınız((
Bi akşam toplanıp muhabbet edemedik(
Yeterim eşim bugün çok neşeli çok şükür, işten gelince hoşgeldin merasimi yapıyorum hoşuna gidiyor..
Çocuk meselesi için üzüldüğümü bilmesin .. Çünkü o daha çok kahroluyor..
Zaten bu mesele gerek benim ailem gerek onun ailesi tarafından o kadar çok yorumlanıp konuşuldu ki, bizden başka herkes bu konunun içine dahil oldu, biz dışında kaldık konunun sanki bizim çocuğumzu değilmiş gibi..
O yzüden 2-3 gün önce bir karar aldık .. bundan sonra yaşadıklarımız evimizin içinde kalacak her iki taraftan da kimseye hiçbişeyden bahsetmeyeceğiz.
Ağlasakda evimzide sevinsekte.. Başladığımız kürlerden de kimsnin haberi yok olmasında..
Yok bebeği bu ölüdrdü , şü öldürdü, ,iki şişe serum aldın canlanır bişey olmaz..
O kadar yoruldum ki bu laflardan ...
Saçmalıktan başka bişey değil.. Allah'tan eşim önce benim fikirmi dinler benim dediğime göre hareket eder.. O konuda allahım yüzüme baktı..